Vaše sny
Pravidla fóra
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vaše sny
Jastud - tak teď ses přesně trefil do kytar, které naprosto žeru - něco takového si přesně představuji jako další kytaru. Cena je cca jaká?
Edit - už to vidím
Edit - už to vidím
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Běžný typy elektrik už jsem vyzkoušel a teď mě láká něco elektrickýho dutýho a ta Italia se mi líbí náramně. Za cca. 15 tisíc (19 se clem a dph) to vypadá dobře.
Naposledy upravil(a) jastud dne 11.01.2012 23:01, celkem upraveno 1 x.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.
.: SoundClick :. .: YouTube :. .: BandZone :.
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
-
kristynatrochtova
Co jsem tak listovala topicem "Jaka je podle vas nejhnusnejsi kytara?" , tak jsem se dozvěděla, že se mnohým hnusí Steve Vai signature.. Je to zajímavé, mně třeba příjde naprosto geniální.

Ne že by to byl vyloženě můj sen, ale líbí se mi
.
Ne že by to byl vyloženě můj sen, ale líbí se mi
Geniální kýč. Mě by se bývala líbila, nebejt toho hnusnýho hmatníku...
Ale abych nebyl OT, tak toužim po něčem takovém:

a k tomu

Ale abych nebyl OT, tak toužim po něčem takovém:

a k tomu

Naposledy upravil(a) minibb dne 13.01.2012 17:35, celkem upraveno 1 x.
Ibanez roadstar II RG530WP (Seymour Duncan+DiMarzio)
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
-
kristynatrochtova
Kýč? No kýč to je, to máš pravdu. Ale mně se prostě z nějakého důvodu líbíminibb píše:Geniální kýč. Mě by se bývala líbila, nebejt toho hnusnýho hmatníku...
Tady je aspoň vidět, jak odlišnej vkus máme, a to nejen my dva, ale všichni lidi na fóru(teda, skoro všichni)...
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Pro mě je to taky hnusný kýč a nejhnusnější je to držadlo. Ve 13 by se mi to taky líbilokristynatrochtova píše:Kýč? No kýč to je, to máš pravdu. Ale mně se prostě z nějakého důvodu líbíminibb píše:Geniální kýč. Mě by se bývala líbila, nebejt toho hnusnýho hmatníku.... Spíš bez toho "hnusnýho" hmatníku by se mi nelíbila..
-
kristynatrochtova
To držadlo si mohli při navrhování odpustit, ale tak.. každý si na pódiu všimne "takové kytary"Rocky_MK píše:Pro mě je to taky hnusný kýč a nejhnusnější je to držadlo. Ve 13 by se mi to taky líbilo. Ale o pár stránek dozadu jsem tu dával strata s emérickou vlajkou, to je taky kýč a líbí se mi
co je na tom kycoviteho? vzdyt je to celkem decentni ... stonek a par listecku. zadny nesmysly ani tvarove ani barevne.
To byla ironie? Necekal bych ze nekdo rekne, ze je to decentni. Podle me to decentni neni, spis preplacany(ty listecky, perletovej pickguard, to drzadlo a zlatej HW jsou takhle najednou pomerne nestastna kombinace)
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
ironie? ne. a tomu co pises potom moc nerozumim, zdobeni hmatniku s tim prece nesouvisi.
s tím, že je to přeplácaný? S tím to souvisí určitě. Ale už nebudu OT, toto je muj(snad) posledni příspěvek na toto téma.
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
-
Teorge
Mě se to líbí i barevně, viděl jsem to na ebenovém hmatníku kde "stonek" byl světlé hnědý a lístečky zelené a byla to nádhera. Ono to hlavně vypadá dobře, když člověk vidí detaily a ne celou kytaru na malém obrázku jak tady.Paris píše:co je na tom kycoviteho? vzdyt je to celkem decentni ... stonek a par listecku. zadny nesmysly ani tvarove ani barevne.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
No právě, ty detaily a zpracování je někde jinde... Pochybuju, že tady ten ''kýč'' držel někdo z jeho odpůrců v ruce.Teorge píše:Mě se to líbí i barevně, viděl jsem to na ebenovém hmatníku kde "stonek" byl světlé hnědý a lístečky zelené a byla to nádhera. Ono to hlavně vypadá dobře, když člověk vidí detaily a ne celou kytaru na malém obrázku jak tady.Paris píše:co je na tom kycoviteho? vzdyt je to celkem decentni ... stonek a par listecku. zadny nesmysly ani tvarove ani barevne.
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Já jo, nějaký Vaiovo bílý HSH superstrat s držákem, FR a kytičkovaným hmatníkem ( perleť ), nejvíc se mu podobá tento http://kytary.cz/ibanez-jem-555/HN106246/ a kdoví, možná je to i on. Nehrál jsem na něj, jen jsem si na něj na půl minutky brnknul na sucho v Kytarách. A ani tehdy se mi vzhledově nelíbil, jako ostatně 98% superstratů. Bral jsem ho do pracek čistě ze zvědavosti. Je ale fakt, že byl pohodlný. A co ? Je to jen můj názor. Někomu to přijde decentní, někomu kýčovité, přeplácané, geniální, nebo já nevím co ještě. Není to jedno ? Pojďte radši zase řešit, co si zřejmě nikdy nekoupíme 

- JakubSoska
Líbí se mi všechny kytary ale nejvíc mě zaujalo tohle "tvrdší" telátko

Ještě 3000,- a bude můj

Ještě 3000,- a bude můj
Epiphone SG G-400 PRO EB - AXL Headliner (s HB u kobylky) - Roland Cube 15XL- Razzor British Sound - Razzor Digitar Delay
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
no líp snad ani přeplácanou a kýčovitou kytaru trefit nemohls...u mě si to koleduje o repost do elektricke-kytary/jaka-je-podle-vas-nej ... t3961.htmlRocky_MK píše:Já jo, nějaký Vaiovo bílý HSH superstrat s držákem, FR a kytičkovaným hmatníkem ( perleť ), nejvíc se mu podobá tento http://kytary.cz/ibanez-jem-555/HN106246/ a kdoví, možná je to i on. Nehrál jsem na něj, jen jsem si na něj na půl minutky brnknul na sucho v Kytarách. A ani tehdy se mi vzhledově nelíbil, jako ostatně 98% superstratů. Bral jsem ho do pracek čistě ze zvědavosti. Je ale fakt, že byl pohodlný. A co ? Je to jen můj názor. Někomu to přijde decentní, někomu kýčovité, přeplácané, geniální, nebo já nevím co ještě. Není to jedno ? Pojďte radši zase řešit, co si zřejmě nikdy nekoupíme
ja to teda pochopil jako povedeny vtipbubucci píše:no líp snad ani přeplácanou a kýčovitou kytaru trefit nemohls...