Vaše sny

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaše sny

Příspěvek od Red Bull »

Jastud - tak teď ses přesně trefil do kytar, které naprosto žeru - něco takového si přesně představuji jako další kytaru. Cena je cca jaká?

Edit - už to vidím
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
jastud

Příspěvek od jastud »

Běžný typy elektrik už jsem vyzkoušel a teď mě láká něco elektrickýho dutýho a ta Italia se mi líbí náramně. Za cca. 15 tisíc (19 se clem a dph) to vypadá dobře.
Naposledy upravil(a) jastud dne 11.01.2012 23:01, celkem upraveno 1 x.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
speed8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speed8 »

Obrázek
Obrázek
Tubular
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tubular »

.: SoundClick :. .: YouTube :. .: BandZone :.
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
kristynatrochtova

Příspěvek od kristynatrochtova »

Co jsem tak listovala topicem "Jaka je podle vas nejhnusnejsi kytara?" , tak jsem se dozvěděla, že se mnohým hnusí Steve Vai signature.. Je to zajímavé, mně třeba příjde naprosto geniální.

Obrázek

Ne že by to byl vyloženě můj sen, ale líbí se mi :) .
minibb

Příspěvek od minibb »

Geniální kýč. Mě by se bývala líbila, nebejt toho hnusnýho hmatníku...
Ale abych nebyl OT, tak toužim po něčem takovém:
Obrázek
a k tomu
Obrázek
Naposledy upravil(a) minibb dne 13.01.2012 17:35, celkem upraveno 1 x.
Ibanez roadstar II RG530WP (Seymour Duncan+DiMarzio)
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
kristynatrochtova

minibb píše:Geniální kýč. Mě by se bývala líbila, nebejt toho hnusnýho hmatníku...
Kýč? No kýč to je, to máš pravdu. Ale mně se prostě z nějakého důvodu líbí :lol: . Spíš bez toho "hnusnýho" hmatníku by se mi nelíbila..
minibb

Příspěvek od minibb »

Tady je aspoň vidět, jak odlišnej vkus máme, a to nejen my dva, ale všichni lidi na fóru(teda, skoro všichni)...
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Rocky_MK
Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

kristynatrochtova píše:
minibb píše:Geniální kýč. Mě by se bývala líbila, nebejt toho hnusnýho hmatníku...
Kýč? No kýč to je, to máš pravdu. Ale mně se prostě z nějakého důvodu líbí :lol: . Spíš bez toho "hnusnýho" hmatníku by se mi nelíbila..
Pro mě je to taky hnusný kýč a nejhnusnější je to držadlo. Ve 13 by se mi to taky líbilo :D. Ale o pár stránek dozadu jsem tu dával strata s emérickou vlajkou, to je taky kýč a líbí se mi :)
kristynatrochtova

Rocky_MK píše:Pro mě je to taky hnusný kýč a nejhnusnější je to držadlo. Ve 13 by se mi to taky líbilo :D. Ale o pár stránek dozadu jsem tu dával strata s emérickou vlajkou, to je taky kýč a líbí se mi :)
To držadlo si mohli při navrhování odpustit, ale tak.. každý si na pódiu všimne "takové kytary" :wink:
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

co je na tom kycoviteho? vzdyt je to celkem decentni ... stonek a par listecku. zadny nesmysly ani tvarove ani barevne.
minibb

Příspěvek od minibb »

To byla ironie? Necekal bych ze nekdo rekne, ze je to decentni. Podle me to decentni neni, spis preplacany(ty listecky, perletovej pickguard, to drzadlo a zlatej HW jsou takhle najednou pomerne nestastna kombinace)
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

ironie? ne. a tomu co pises potom moc nerozumim, zdobeni hmatniku s tim prece nesouvisi.
minibb

Příspěvek od minibb »

s tím, že je to přeplácaný? S tím to souvisí určitě. Ale už nebudu OT, toto je muj(snad) posledni příspěvek na toto téma.
Engl Thunder 50
St.Anley 112V
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Paris píše:co je na tom kycoviteho? vzdyt je to celkem decentni ... stonek a par listecku. zadny nesmysly ani tvarove ani barevne.
Mě se to líbí i barevně, viděl jsem to na ebenovém hmatníku kde "stonek" byl světlé hnědý a lístečky zelené a byla to nádhera. Ono to hlavně vypadá dobře, když člověk vidí detaily a ne celou kytaru na malém obrázku jak tady.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Teorge píše:
Paris píše:co je na tom kycoviteho? vzdyt je to celkem decentni ... stonek a par listecku. zadny nesmysly ani tvarove ani barevne.
Mě se to líbí i barevně, viděl jsem to na ebenovém hmatníku kde "stonek" byl světlé hnědý a lístečky zelené a byla to nádhera. Ono to hlavně vypadá dobře, když člověk vidí detaily a ne celou kytaru na malém obrázku jak tady.
No právě, ty detaily a zpracování je někde jinde... Pochybuju, že tady ten ''kýč'' držel někdo z jeho odpůrců v ruce.
Rocky_MK
Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

Já jo, nějaký Vaiovo bílý HSH superstrat s držákem, FR a kytičkovaným hmatníkem ( perleť ), nejvíc se mu podobá tento http://kytary.cz/ibanez-jem-555/HN106246/ a kdoví, možná je to i on. Nehrál jsem na něj, jen jsem si na něj na půl minutky brnknul na sucho v Kytarách. A ani tehdy se mi vzhledově nelíbil, jako ostatně 98% superstratů. Bral jsem ho do pracek čistě ze zvědavosti. Je ale fakt, že byl pohodlný. A co ? Je to jen můj názor. Někomu to přijde decentní, někomu kýčovité, přeplácané, geniální, nebo já nevím co ještě. Není to jedno ? Pojďte radši zase řešit, co si zřejmě nikdy nekoupíme :mrgreen:

Obrázek
JakubSoska

Příspěvek od JakubSoska »

Líbí se mi všechny kytary ale nejvíc mě zaujalo tohle "tvrdší" telátko
Obrázek
Ještě 3000,- a bude můj :P
Epiphone SG G-400 PRO EB - AXL Headliner (s HB u kobylky) - Roland Cube 15XL- Razzor British Sound - Razzor Digitar Delay
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Rocky_MK píše:Já jo, nějaký Vaiovo bílý HSH superstrat s držákem, FR a kytičkovaným hmatníkem ( perleť ), nejvíc se mu podobá tento http://kytary.cz/ibanez-jem-555/HN106246/ a kdoví, možná je to i on. Nehrál jsem na něj, jen jsem si na něj na půl minutky brnknul na sucho v Kytarách. A ani tehdy se mi vzhledově nelíbil, jako ostatně 98% superstratů. Bral jsem ho do pracek čistě ze zvědavosti. Je ale fakt, že byl pohodlný. A co ? Je to jen můj názor. Někomu to přijde decentní, někomu kýčovité, přeplácané, geniální, nebo já nevím co ještě. Není to jedno ? Pojďte radši zase řešit, co si zřejmě nikdy nekoupíme :mrgreen:

Obrázek
no líp snad ani přeplácanou a kýčovitou kytaru trefit nemohls...u mě si to koleduje o repost do elektricke-kytary/jaka-je-podle-vas-nej ... t3961.html
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

bubucci píše:no líp snad ani přeplácanou a kýčovitou kytaru trefit nemohls...
ja to teda pochopil jako povedeny vtip :)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“