MA50H - Určitě se dá sehnat (zvlášť na bazaru) lepší zesilovač ale když chce člověk, za ty prachy, !NOVOU! lampovou hlavu, tak bych mu tento aparát klidně doporučil.
Sestava co "bandmate" používá: Gibson SG Special, Boss Overdrive, MA50H + 1960A
Čistej - moc pěknej cinkavej zvuk myslím že předčí lecjaký dražší aparáty
Zkreslenej - docela pěkně použitelnej crunch ale nesmí se to přehánět se zkreslením
Používá crunch jako základ který dokrmuje Overdrivem a ojediněle přidává i Boost v případě sól apod. Zní to jako prasárna ale poměrně mu to vychází
JCM2000 + 1960A - Doteď jsem na své DSL hrál skrz Randall box s Randall Jaguar reproduktory a nebyl jsem spokojený, BOX minimálně reagoval na změnu ekvalizace, sléval zvuk apod..
Pořídil jsem si Marshall 1960A a zvuk se diametrálně posunul k lepšímu
Teď si nemůžu stěžovat, DSL je doopravdy výborný aparát a myslím si že zastíní většinu Marshallovské moderní produkce (JMD,JVM,MA).
Jediné co je mi doopravdy líto je, že každý kanál má dva módy Lead1 a Lead2 u zkresleného, Crunch a Clean u čistého, tyto módy se však nedají nijak přepínat footswitchem
Také bych se nezlobil za rozdělené korekce ke každému kanálu ale zase tolik mi to nechybí.
Nemůžu nic jiného než tento aparát doporučit
Ondskan: Porovnávat nejlevnější lampovou hlavu od Marshallu s legendární a nejdražší hlavou mi přijde jako totální zhovadilost.Ondskan píše:Ten aparát sám o sebe vôbec nemusí hrať zle, ale tu sa porovnával z predchádzajúcou produkciou marshallu. Preto ta kritika. Zahraj si na 8kilo s poriadnym boxom a potom to porovnaj.
MA50H/MA100H je spíš určena lidem kteří nemaj tolik peněz aby si dovolili drahý aparát ale měli možnost si užit pocitu z halfstacku za zády.