Engl powerball a zvlastni chrceni pri vetsim drajvu

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
hanc

Engl powerball a zvlastni chrceni pri vetsim drajvu

Příspěvek od hanc »

Zdar,
zacalo se mi dit u powerballa na 4. kanale, mi aparat posila do bedny nejake chrceni. Postupnou zmenou vsech promennych v retezci jsem zjistil, ze tento problem zpusobuje samotna hlava.

Spoustecim faktorem take obcas je, ze se staci jen jackem dotknout inputu na hlave a hlava se rozchrci, pricemz se jedna o chrceni hlasitostne o neco mensi, nez kdyz hrabnu do strun -> tzn. na koncertech se na to hrat neda.

Tusite nekdo co muze byt vadne? Pripadne kdo by v okoli Prahy si s tim dokazal poradit a kolik by to asi tak stalo?

Rad poskytnu i vice info. Diky moc, za kazdy postrceni.

Hanc
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Engl powerball a zvlastni chrceni pri vetsim drajvu

Příspěvek od Nero »

aparatury-f64/ Tady máš kontakty. Cenu ti asi dokáž říct jen konkrétní člověk, tak se zeptej přímo.

(V Praze např. ESH nebo levnější Rockwell.)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
wolf
Kontaktovat uživatele:

Re: Engl powerball a zvlastni chrceni pri vetsim drajvu

Příspěvek od wolf »

Lampy...Zkus oddelat zadni dekl zapni apec a potukej flasky jednu po druhy...Ale jestli ti to dela jen u 4tyho kanalu mohlo by to bejt v preampu coz se da taky zjistit postupnym vymenovanim formou pokus-omyl bez nutnosti zasahu odbornika..Az pak byh hledal pomoc u amp doktora...

LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“