Zdar,
zacalo se mi dit u powerballa na 4. kanale, mi aparat posila do bedny nejake chrceni. Postupnou zmenou vsech promennych v retezci jsem zjistil, ze tento problem zpusobuje samotna hlava.
Spoustecim faktorem take obcas je, ze se staci jen jackem dotknout inputu na hlave a hlava se rozchrci, pricemz se jedna o chrceni hlasitostne o neco mensi, nez kdyz hrabnu do strun -> tzn. na koncertech se na to hrat neda.
Tusite nekdo co muze byt vadne? Pripadne kdo by v okoli Prahy si s tim dokazal poradit a kolik by to asi tak stalo?
Rad poskytnu i vice info. Diky moc, za kazdy postrceni.
Hanc
Engl powerball a zvlastni chrceni pri vetsim drajvu
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Engl powerball a zvlastni chrceni pri vetsim drajvu
aparatury-f64/ Tady máš kontakty. Cenu ti asi dokáž říct jen konkrétní člověk, tak se zeptej přímo.
(V Praze např. ESH nebo levnější Rockwell.)
(V Praze např. ESH nebo levnější Rockwell.)
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Re: Engl powerball a zvlastni chrceni pri vetsim drajvu
Lampy...Zkus oddelat zadni dekl zapni apec a potukej flasky jednu po druhy...Ale jestli ti to dela jen u 4tyho kanalu mohlo by to bejt v preampu coz se da taky zjistit postupnym vymenovanim formou pokus-omyl bez nutnosti zasahu odbornika..Az pak byh hledal pomoc u amp doktora...
LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables