Díky
ENGL zesík + Blackheart box ?
Pravidla fóra
ENGL zesík + Blackheart box ?
Zdarr, jelikož už to vypadá že časem bude skupina, tak si teď tak pozvolna začínám šetřit na novej aparát
Chtěl bych lampovou hlavu a box, aspoň 30W. Hodně se dívám po hlavě ENGL Gigmaster 30W a chci se zeptat, že než bych došetřil na box, hrál bych přes reprák co mám v kombu Blackheart BH5, je tam Eminence 75W 16ohm tak jakej by to mělo si zvuk, protože to jsou dva úplně jiný aparáty a taky jestli to vůbec bude možné (hlava má 16ohm výstup a box má o 45W více, takže myslím že to bude v pohodě ne?). Jen bych musel dát vyměnit silový kabel za delší.
Díky
Díky
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX
Die liebe ist ein wildes tier. (Rammstein - Amour)
Re: ENGL zesík + Blackheart box ?
Popozeral by som sa i po Hughes & Kettner Tubemeister 18 head, vyzerá to docala zaujímavo, ale skôr na rock než na metal. Možno by si to uhral i doma.
W i ohmy sú ok.
W i ohmy sú ok.
Gear: Godin Progrresion, Schecter C1 w/SD TB4 + SH2 and 10-52 strings, Dunlop 87B Trigger, Laney TT50H, Checha 1x12 Open Back Cab - Celestion GT75; TC Electronic G-Sharp, CarlMartin 2WAH, Korg PitchBlack, Alesis iO2 Express + Amplitube3 + Reaper
https://www.youtube.com/user/Truecrew01 (Band)
http://bandzone.cz/guitarelectrification (Project)
https://www.youtube.com/user/Truecrew01 (Band)
http://bandzone.cz/guitarelectrification (Project)
Díky, potřeboval jsem hlavně vědět, jestli to bude "kompatibilní". Jinak hraju hlavně metal, takže Engl je na místě 
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
kdybys měl zájem, budu mít na prodej aparát vycházející z Engla (E530 preamp a Powerball smyčka a konec 50W), cena bude určitě nižší než u Giga, kdybys chtěl víc info tak SZ
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
zpatky k topicu, ten engl gigmaster 30 hlava, pokud ma 16 ohmovy vystup na repro (verim, ze ho ma), ti bude v pohode hrat s tim blackheart reprakem co mas doma.
kdyz kouknes do sekce >prave jsem hral na .... tak tam par lidi pisou svy dojmy z gigmasteru komba, kde jim teda vadi ten reprak, ale jinak to docela chvalej.
kdyz kouknes do sekce >prave jsem hral na .... tak tam par lidi pisou svy dojmy z gigmasteru komba, kde jim teda vadi ten reprak, ale jinak to docela chvalej.
Je to hodně dopředu a teprve na něho začínám šetřit, než našetřím nějakých 10.000 tak si ještě hodně počkám, jsem přeci jen chudý studentStanley06 píše:kdybys měl zájem, budu mít na prodej aparát vycházející z Engla (E530 preamp a Powerball smyčka a konec 50W), cena bude určitě nižší než u Giga, kdybys chtěl víc info tak SZ
No hlavně ten, že hlava je levnější a reprobox v podstatě mám a pak došetřil bych na origo box.Qéčko píše:Je důvod proč by to měl být stack?
Ok, je to fakt hodně dopředu, uvidím kolik budu mít peněz, buď Gigmaster 30 nebo Screamer 50, urcite dam vedět 
Potreboval by som poradit rozhodol som sa ze kupim ENGl screamer 50 Head ale neviem aky footswitch ku tomu ? moc sa do toho nevyznam tych footswitchov a te footswitche od ENGLU sa mi zdaju byt troska drahsie ..... aky FS by k tomu mohol pasovat diki 
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
na bazaru se prodává H&K footswitch, který umí přepínat engla, za 500kčandriu píše:Potreboval by som poradit rozhodol som sa ze kupim ENGl screamer 50 Head ale neviem aky footswitch ku tomu ? moc sa do toho nevyznam tych footswitchov a te footswitche od ENGLU sa mi zdaju byt troska drahsie ..... aky FS by k tomu mohol pasovat diki
okej a nejakym footsiwtchom marshallom ...alebo ine typy?bubucci píše:na bazaru se prodává H&K footswitch, který umí přepínat engla, za 500kčandriu píše:Potreboval by som poradit rozhodol som sa ze kupim ENGl screamer 50 Head ale neviem aky footswitch ku tomu ? moc sa do toho nevyznam tych footswitchov a te footswitche od ENGLU sa mi zdaju byt troska drahsie ..... aky FS by k tomu mohol pasovat diki
http://kytary.cz/engl-z3-footswitch/HN101717/ Tohle neni taková hrůza a fungovat by měl.
Předem mne prosím omluvte za můj pravopis