ENGL zesík + Blackheart box ?

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
Kuliman

ENGL zesík + Blackheart box ?

Příspěvek od Kuliman »

Zdarr, jelikož už to vypadá že časem bude skupina, tak si teď tak pozvolna začínám šetřit na novej aparát :D Chtěl bych lampovou hlavu a box, aspoň 30W. Hodně se dívám po hlavě ENGL Gigmaster 30W a chci se zeptat, že než bych došetřil na box, hrál bych přes reprák co mám v kombu Blackheart BH5, je tam Eminence 75W 16ohm tak jakej by to mělo si zvuk, protože to jsou dva úplně jiný aparáty a taky jestli to vůbec bude možné (hlava má 16ohm výstup a box má o 45W více, takže myslím že to bude v pohodě ne?). Jen bych musel dát vyměnit silový kabel za delší.

Díky
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX

Die liebe ist ein wildes tier. (Rammstein - Amour)
Ondskan

Re: ENGL zesík + Blackheart box ?

Příspěvek od Ondskan »

Popozeral by som sa i po Hughes & Kettner Tubemeister 18 head, vyzerá to docala zaujímavo, ale skôr na rock než na metal. Možno by si to uhral i doma.
W i ohmy sú ok.
Gear: Godin Progrresion, Schecter C1 w/SD TB4 + SH2 and 10-52 strings, Dunlop 87B Trigger, Laney TT50H, Checha 1x12 Open Back Cab - Celestion GT75; TC Electronic G-Sharp, CarlMartin 2WAH, Korg PitchBlack, Alesis iO2 Express + Amplitube3 + Reaper
https://www.youtube.com/user/Truecrew01 (Band)
http://bandzone.cz/guitarelectrification (Project)
Kuliman

Příspěvek od Kuliman »

Díky, potřeboval jsem hlavně vědět, jestli to bude "kompatibilní". Jinak hraju hlavně metal, takže Engl je na místě :twisted:
Ibanez Iron Label, ENGL Thunder, Blackheart, Epiphone, Yamaha, Korg, Boss, Dunlop, M-Audio, Planet Waves, ORX

Stanley06
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley06 »

kdybys měl zájem, budu mít na prodej aparát vycházející z Engla (E530 preamp a Powerball smyčka a konec 50W), cena bude určitě nižší než u Giga, kdybys chtěl víc info tak SZ
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
lunchie

Příspěvek od lunchie »

zpatky k topicu, ten engl gigmaster 30 hlava, pokud ma 16 ohmovy vystup na repro (verim, ze ho ma), ti bude v pohode hrat s tim blackheart reprakem co mas doma.

kdyz kouknes do sekce >prave jsem hral na .... tak tam par lidi pisou svy dojmy z gigmasteru komba, kde jim teda vadi ten reprak, ale jinak to docela chvalej.
Kuliman

Příspěvek od Kuliman »

Stanley06 píše:kdybys měl zájem, budu mít na prodej aparát vycházející z Engla (E530 preamp a Powerball smyčka a konec 50W), cena bude určitě nižší než u Giga, kdybys chtěl víc info tak SZ
Je to hodně dopředu a teprve na něho začínám šetřit, než našetřím nějakých 10.000 tak si ještě hodně počkám, jsem přeci jen chudý student :D
Qéčko píše:Je důvod proč by to měl být stack?
No hlavně ten, že hlava je levnější a reprobox v podstatě mám a pak došetřil bych na origo box.

Kuliman

Příspěvek od Kuliman »

Ok, je to fakt hodně dopředu, uvidím kolik budu mít peněz, buď Gigmaster 30 nebo Screamer 50, urcite dam vedět :wink:

andriu

Příspěvek od andriu »

Potreboval by som poradit rozhodol som sa ze kupim ENGl screamer 50 Head ale neviem aky footswitch ku tomu ? moc sa do toho nevyznam tych footswitchov a te footswitche od ENGLU sa mi zdaju byt troska drahsie ..... aky FS by k tomu mohol pasovat diki :)
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

andriu píše:Potreboval by som poradit rozhodol som sa ze kupim ENGl screamer 50 Head ale neviem aky footswitch ku tomu ? moc sa do toho nevyznam tych footswitchov a te footswitche od ENGLU sa mi zdaju byt troska drahsie ..... aky FS by k tomu mohol pasovat diki :)
na bazaru se prodává H&K footswitch, který umí přepínat engla, za 500kč
andriu

Příspěvek od andriu »

bubucci píše:
andriu píše:Potreboval by som poradit rozhodol som sa ze kupim ENGl screamer 50 Head ale neviem aky footswitch ku tomu ? moc sa do toho nevyznam tych footswitchov a te footswitche od ENGLU sa mi zdaju byt troska drahsie ..... aky FS by k tomu mohol pasovat diki :)
na bazaru se prodává H&K footswitch, který umí přepínat engla, za 500kč
okej a nejakym footsiwtchom marshallom ...alebo ine typy?
Rohlajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rohlajs »

http://kytary.cz/engl-z3-footswitch/HN101717/ Tohle neni taková hrůza a fungovat by měl.
Předem mne prosím omluvte za můj pravopis :)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“