Eastwood Hi-Flyer Phase 4 Nirvana Replica

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
wikxzen
Rádce

Eastwood Hi-Flyer Phase 4 Nirvana Replica

Příspěvek od wikxzen »

nzp

Re: Eastwood Hi-Flyer Phase 4 Nirvana Replica

Příspěvek od nzp »

Zrovna nedávno jsem od nich kupoval toho SIDEJACKA http://goo.gl/iSr1O Termín dodání dodrželi přesně, pohlídali i clo a nakonec dali slevu na dopravu, protože mají mezisklad v Londýně a od tama je to sem blíž. Celkové zpracování kytary je docela ok. Musim ale vyzdvihnout ty singly, co na tom jsou, s těma to hraje opravdu skvěle "vintage" - kvůli nim a kvůli designu jsem to kupoval. Je to vždycky risk kupovat si kytaru bez vyzkoušení, ale tenhle risk vyšel.
Miluju české hudební akvárium včele s 30 revivaly Kabátů, 15 revivaly Tří Sester a 5 revivaly Divokýho Debilla!
krade

Příspěvek od krade »

jo, na tuhle kytaru - nebo hodně podobnou - jsem hrál před pár lety v jednom bazáru ve vancouveru v kanadě a byla fakt výborná. r. výroby někdy konec 70. let a měla jiný snímače - takový ty velký singly co jsou třeba na gibson nighthawk u krku....zvuk byl výobrnej - výborně se hodil na takovej ten trochu výraznější crunch...hele, nehrál na to taky kytarista ramones?
Gibson SG Firebrand 1980, Gibson LP Special 1996, Gibson SG Junior 2011, Miles Steelcaster 2019, Fender Telecaster Standard 1989, Splawn Competition, Fender Bassman Silverface 50w, 1974, 2x12 Custom Coffee Cabs (V30 + Creamback),
http://bandzone.cz/commodore64
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

nzp píše: pohlídali i clo
Můžu se zeptat, co tohle znamená?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
nzp

Příspěvek od nzp »

Jen to, že jsem před koupí nevěděl, že musím platit clo, tak mě na to upozornili a dodatečně doúčtovali.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

No, tak to s tím museli nějak podivně čachrovat - pokud by šel nástroj u USA k nám, tak bys clo platil ty naší celnici a oni by s tím neměli nic společného. Pokud ten nástroj šel z UK, tak bys žádné clo platit neměl. Pokud si naúčtovali to clo kvůli tomu, že to poslali u USA do UK (kde vznikla celní povinnost) a pak do ČR, tak jsou docela vydřiduši :?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
nzp

Příspěvek od nzp »

Omlouvám se, spletl jsem to - clo jsem neplatil žádný. Čachry byly s DPH:
"In order to fulfil your order for the Sidejack DLX, it is going to be much quicker if we ship it to you from our UK warehouse. To do this we need to collect the VAT (tax) owed on it, which is £58.17 (GBP Sterling). You will save approx £30/€37 in UPS handling and import duty charges, if the guitar was shipped from Canada to you." - Teď už je stejně jedno, jestli to byla oblož či ne.
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Všiml jsem si, že Taranaki Guitars nejsou již distributorem Eastwood kytar. Jinak "domovinou" Eastwood Guitars je Kanada.
Tonda

Příspěvek od Tonda »

krade píše: ..hele, nehrál na to taky kytarista ramones?
to byla Mosrite (ale možná mají něco společnýho, nevím)

jinak za mě je tohle kandidát na nejobludnější kytaru :roll: už jen ten "hřeben" na hlavě..WTF ?? :mrgreen:
I´m wheels... movin´wheels
kvasna

Příspěvek od kvasna »

Můžu se jentak ze zvědavosti zeptat proč mají na těch svých kytárách ty snímače umístěné tak "pokruceně" jestli to má nějaký vliv na zvuk ? btw: mě to totiž příšerně na tý kytaře znechucuje....
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Má to vliv na zvuk - tohle umístění je stejně funkční jako šikmý SC na singlu, tady to akorát funguje opačně - basy budou znít malinko ostřeji, méně huhlavě, naopak výšky budou kulatější.

Minimálně teoreticky :wink:

PetrPeter 1975 - 2008
Smile

Příspěvek od Smile »

Nero píše:SC na singlu
kdo z nas dvou by mel prestat pit....? :-D

jinak ta kytara je docela zajimava, ale obecne se mi nelibi kytary, co maj ten dolni roh vetsi nez horni. je to proste.... neprirozeny :D
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

No, já bych spíš měl začít pořádně spát :D

SC na stratu, samozřejmě...

PetrPeter 1975 - 2008
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Souhlasím s tím, že to není zrovna nejhezčí replika. Odlišný "hřebínek" byl i u předchozího standardního Hi-Flyera se dvěma velkými singly od Eastwoodu, který není už asi v nabídce. Je to běžný postup, vždy se ty repliky/tribute záměrně liší v detailu (-ech).

Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

wikxzen píše:Všiml jsem si, že Taranaki Guitars nejsou již distributorem Eastwood kytar. Jinak "domovinou" Eastwood Guitars je Kanada.
tak to je velká škoda
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Je tedy nějaký jiný distributor Eastwood pro okolí střední Evropy? Stále je společně s Reverend beru jako hodně zajímavé kytary.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

V Německu: iMusicnetwork / MusikBaum / Musikhaus Thomann ...a v Polsku Sklep GRAM
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“