Zrovna nedávno jsem od nich kupoval toho SIDEJACKA http://goo.gl/iSr1O Termín dodání dodrželi přesně, pohlídali i clo a nakonec dali slevu na dopravu, protože mají mezisklad v Londýně a od tama je to sem blíž. Celkové zpracování kytary je docela ok. Musim ale vyzdvihnout ty singly, co na tom jsou, s těma to hraje opravdu skvěle "vintage" - kvůli nim a kvůli designu jsem to kupoval. Je to vždycky risk kupovat si kytaru bez vyzkoušení, ale tenhle risk vyšel.
Miluju české hudební akvárium včele s 30 revivaly Kabátů, 15 revivaly Tří Sester a 5 revivaly Divokýho Debilla!
jo, na tuhle kytaru - nebo hodně podobnou - jsem hrál před pár lety v jednom bazáru ve vancouveru v kanadě a byla fakt výborná. r. výroby někdy konec 70. let a měla jiný snímače - takový ty velký singly co jsou třeba na gibson nighthawk u krku....zvuk byl výobrnej - výborně se hodil na takovej ten trochu výraznější crunch...hele, nehrál na to taky kytarista ramones?
No, tak to s tím museli nějak podivně čachrovat - pokud by šel nástroj u USA k nám, tak bys clo platil ty naší celnici a oni by s tím neměli nic společného. Pokud ten nástroj šel z UK, tak bys žádné clo platit neměl. Pokud si naúčtovali to clo kvůli tomu, že to poslali u USA do UK (kde vznikla celní povinnost) a pak do ČR, tak jsou docela vydřiduši
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Omlouvám se, spletl jsem to - clo jsem neplatil žádný. Čachry byly s DPH: "In order to fulfil your order for the Sidejack DLX, it is going to be much quicker if we ship it to you from our UK warehouse. To do this we need to collect the VAT (tax) owed on it, which is £58.17 (GBP Sterling). You will save approx £30/€37 in UPS handling and import duty charges, if the guitar was shipped from Canada to you." - Teď už je stejně jedno, jestli to byla oblož či ne.
Můžu se jentak ze zvědavosti zeptat proč mají na těch svých kytárách ty snímače umístěné tak "pokruceně" jestli to má nějaký vliv na zvuk ? btw: mě to totiž příšerně na tý kytaře znechucuje....
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
Má to vliv na zvuk - tohle umístění je stejně funkční jako šikmý SC na singlu, tady to akorát funguje opačně - basy budou znít malinko ostřeji, méně huhlavě, naopak výšky budou kulatější.
Minimálně teoreticky
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Souhlasím s tím, že to není zrovna nejhezčí replika. Odlišný "hřebínek" byl i u předchozího standardního Hi-Flyera se dvěma velkými singly od Eastwoodu, který není už asi v nabídce. Je to běžný postup, vždy se ty repliky/tribute záměrně liší v detailu (-ech).