Condor amp
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
Re: Condor amp
pouštíš tam při měření funkce toho obvodu střídavej, nejlíp sinusovej signál?
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
ne na plusku u kondíku ještě napětí je ale za ním už nic... taky když zesílim na max volume tak to začne někdy strašně kvičet a někdy jen hučet nevím jak to popsat...Rocky_MK píše:Tak to myslíš ten vazební co vede na volume. Takže tím pádem na mínusku toho kondíku ještě máš napětí a na výstupu, tj. jezdci volumepoťáku už ne ? No tak to je chyba jedině v poťáku, podle toho cos napsal.
Cort G210
Cort Earth 70 NS
Beck 50W
Krank distortus maximus
Korg AX3G
Cort Earth 70 NS
Beck 50W
Krank distortus maximus
Korg AX3G
tak už sem zkoušel snad všechno kromě vyzkoušení obou těch operáků... zítra si pro ně skočím je fakt možný že se odpálily....
dneska sem se v tom vrtal a má to zvuk jak volnoběh u nějakýho auta bez výfuku takovej brumlák ... zkusím ty operáky jinak už fakt nevím... a ještě vyměnit tranďák jestli se neodpálil taky abych vyloučil i něj.
dneska sem se v tom vrtal a má to zvuk jak volnoběh u nějakýho auta bez výfuku takovej brumlák ... zkusím ty operáky jinak už fakt nevím... a ještě vyměnit tranďák jestli se neodpálil taky abych vyloučil i něj.
Cort G210
Cort Earth 70 NS
Beck 50W
Krank distortus maximus
Korg AX3G
Cort Earth 70 NS
Beck 50W
Krank distortus maximus
Korg AX3G
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
to by klidně ten trand mohl být, ale zkontroluj země a taky dej na vstupní i výstupní přívod signálu stíněný kabel, pokud ho tam ještě nemáš.
Ale já nevím co chceš, vždyť je to open car simulátor 4x10"
Ale já nevím co chceš, vždyť je to open car simulátor 4x10"
kontrolní otázka za 100 bludišťáků podle čeho si dělal plošnej spoj ? podle toho co je v to PDF nebo co je na webový stránce pod schematem . obracel si ho nějak nebo si ho obkreslil tak jak je tam ???
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

no postup byl takovej - v photoshopu sem si to obrátil zrcadlově, vytisknul izolepou připevnil na cuprexit udělal dulčikem dírky potom sem je pospojoval lihovkou a vyleptal... pak spájel no vlastně mám fotky ...
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak ... 9098_a.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4450_n.jpg
EDIT: dnes sem kontroloval všechny součástky co se týče umístění a všechno sedělo...
2:rocky no stíněnej kabel nemám ale i bez toho to musí hrát ne? počky jako to mi chceš říct že to co mi to dělalo to tak má dělat? nemá to náhodou " trošku " reagovat i na kejtru?
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak ... 9098_a.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4450_n.jpg
EDIT: dnes sem kontroloval všechny součástky co se týče umístění a všechno sedělo...
2:rocky no stíněnej kabel nemám ale i bez toho to musí hrát ne? počky jako to mi chceš říct že to co mi to dělalo to tak má dělat? nemá to náhodou " trošku " reagovat i na kejtru?
Naposledy upravil(a) Must4f dne 13.02.2012 21:53, celkem upraveno 1 x.
Cort G210
Cort Earth 70 NS
Beck 50W
Krank distortus maximus
Korg AX3G
Cort Earth 70 NS
Beck 50W
Krank distortus maximus
Korg AX3G
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
ale stíněný kabel je jistota. Navím, jak dlouhé máš káble od konektorů, každopádně pokud jsou nestíněné, ale krátké a zamotané kolem sebe, tak to stačí. Ale takový bordel co popisuješ mi kolikrát taky dělal nějaký obvod a skoro vždy to byla špatná zem nebo kontakt...může to být i studeňák. Tady není moc co radit. Možná kdybys to pořádně nafotil, tak by se snad dalo něco zjistit.
všechny kabely mám do 10cm... s nestíněnýma kabelama mám tež zkušenosti když sem si vyráběl kabel na kytaru z toho " pružinovýho" telefóního kabelu
každopádně to má vliv jen na čistotu zvuku a né na to jestli to bude hrát nebo ne...nebo ne?
asi si tohle hodím zatím bokem docela mi teď padl do oka noisy cricket
vím že je to OT ale core88 tys h ovyráběl taky a on se dá použit jako takovej efekt s reprákem ne? buď si do toho můžeš zabudovat vlastní reprák nebo to propojíš s kombem? dík
EDIT: ještě mě napadlo může to být i adaptérem? výstup má 500mA
vím že je to OT ale core88 tys h ovyráběl taky a on se dá použit jako takovej efekt s reprákem ne? buď si do toho můžeš zabudovat vlastní reprák nebo to propojíš s kombem? dík
EDIT: ještě mě napadlo může to být i adaptérem? výstup má 500mA
Cort G210
Cort Earth 70 NS
Beck 50W
Krank distortus maximus
Korg AX3G
Cort Earth 70 NS
Beck 50W
Krank distortus maximus
Korg AX3G
jo ten noisy cricket sem dělal ale je to jen vylepšenei ruby a mam dojem že tam nějak nehrála ta tónová clona ... nechá se to píchnout rovnou na repro ale do comba by sem to moc nerval snad jen že by si ztišil výstup jen tak aby to hrálo jinak by si přebudil vstup comba.

tak sem si sehnal novej adaptér, menší, ten dává už 11,5V aspoň, koupil sem nový integráče, tranzistor naladil trimr přepájel všechny kabely za silnější ( ty předchozí byly starší tak sem doufal že tam bude skrat) a furt nic jenom vrčí... teď už je to ale vrkot jako když máte kabel od kytary v kombu a sáhnete na špičku...
Cort G210
Cort Earth 70 NS
Beck 50W
Krank distortus maximus
Korg AX3G
Cort Earth 70 NS
Beck 50W
Krank distortus maximus
Korg AX3G
co je to za adapter ? je stablizovanej ?

to nevím ale můžu ti napsat nějaký údaje co tam sou
230V~50Hz
9V * 300mA
* - mezi tím sou dvě čáry pod sebou, jedna plná a druhá čárkovaná
230V~50Hz
9V * 300mA
* - mezi tím sou dvě čáry pod sebou, jedna plná a druhá čárkovaná
Cort G210
Cort Earth 70 NS
Beck 50W
Krank distortus maximus
Korg AX3G
Cort Earth 70 NS
Beck 50W
Krank distortus maximus
Korg AX3G
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Ty čárky znamenají stejnosměrné ( DC ) napětí. Zkus ten adaptér připojit na filtr a stabilizátor, tím nic nezkazíš. Ten elyt by mohl být i menší, ale tohle je jistota. A jak se tam dívám, ten odrušovací 100n kond na začátku by tam taky asi nemusel být. Ale tímhle nic nezkazíš a vyloučíš další možnou příčinu.
ok vypadá to jednoduše, vyzkouším to snad to pojede... btw co je ta součástka 7809??
EDIT: jo už vím
EDIT: jo už vím
Cort G210
Cort Earth 70 NS
Beck 50W
Krank distortus maximus
Korg AX3G
Cort Earth 70 NS
Beck 50W
Krank distortus maximus
Korg AX3G
kladnej stabilizátor napětí 9V

jj to už sem zjistil... už to mám vyleptaný a napájený ty tři 100n kondíky...
co vlastně tahle součástka ovlivňuje? můžu to tam mít stabilně jako že to bude natvrdo napájený do kabelu? a napájet s tím budu moct věci co předtím? třeba digit. multiefekt
co vlastně tahle součástka ovlivňuje? můžu to tam mít stabilně jako že to bude natvrdo napájený do kabelu? a napájet s tím budu moct věci co předtím? třeba digit. multiefekt
Cort G210
Cort Earth 70 NS
Beck 50W
Krank distortus maximus
Korg AX3G
Cort Earth 70 NS
Beck 50W
Krank distortus maximus
Korg AX3G
je to zdroj konstantního napětí pořád s toho leze 9V pracuje je to s vstupína napětíma 12V -30V . když by si jen usmětnil a vyhladil výstup z trafa tak taky budeš mít taky stejnosměrný napětí ale někdy můž bejt 9V a jindy zas 12V . vlastně to kopíruje kolísání v síti .

- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Stabilizátor stabilizuje výstupní napětí, takže vlastně zaručuje, že na jeho výstupu bude i s měnícím se odběrem pořád 9V. Ale je stavěný jenom na odběr do 1A. Do toho se s efektem samozřejmě vlezeš. Do kabelu to nepájej, to je součást zdroje. A ty 100n kondíky kolem něj tam musí být, jinak se ti to rozkmitá a budeš z toho mít oscilátor.
EDIT : Sakra core mě předběhl
EDIT : Sakra core mě předběhl
aha chápu ale kam to teda mám napájet? myslel sem to jako do kabelu na adaptér : síť -> adaptér -> stabilizátor -> efekt ještě podrobněji adaptér ->kabel->stabilizátor>kabel>efekt
Cort G210
Cort Earth 70 NS
Beck 50W
Krank distortus maximus
Korg AX3G
Cort Earth 70 NS
Beck 50W
Krank distortus maximus
Korg AX3G