Nemate nekdo zkusenosti s temito kytarami? Nebo alespon znacky... ktera je lepsi? diky .)
Jedná se mi spíš o takové to domácí hraní, sem tam ale i táborak či jiná akce díky
no chtěl bych el.-ak .. do budoucna.... mohlo by se to hodit.. ja vím, trochu akusticky zvuk ztrati, ale to mi moc neva ... taky se priklanim k tomu Fenderu.. kdyz uz tak poradne.. jeste pockam na dalsi
nešvil nebrat... totalni odpad, ktery ma krive krky, prazce jsou tak tvrde, ze likviduji struny, kytara vypada jak kdyby ji lepilo nejake petilete dite....
ten fende rje na tom lip, ale asi tak 1800 platis za znacku a je to stejne Made In China...
mrkni se na Ibanez PF-60 coz je uz trosku jina liga a za stejne pinizky
fender akustiky sou možná zpracovaná hezky , ale zvukově jsou totálně v řiti
, měl sem el akustiku nashwille , po výměně pieozo snímače to byla fakt supr kejtra , tet lituju že sem jí prodal , zpracovíní supr a zvukově na vyšších středech , docela bomba
rozhodně bych neřek že je to odpad ,ale kytara která stojí za uvážení (hrál jsem na víc kusů nashwille a všechny se mi líbili , jedna měla sice křivej krk , ale neni nic snažšího než šáhnout po jiný)
Naposledy upravil(a) Greeg dne 12.11.2007 18:43, celkem upraveno 1 x.
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Greeg píše:fender akustiky sou možná zpracovaná hezky , ale zvukově jsou totálně v řiti
, měl sem al ekustiku nashwille , po výměně pieozo snímače to byla fakt supr kejtra , tet lituju že sem jí prodal , zpracovíní supr a zvukově na vyšších středech , docela bomba
rozhodně bych neřek že je to odpad ,ale kytara která stojí za uvážení (hrál jsem na víc kusů nashwille a všechny se mi líbili , jedna měla sice křivej krk , ale neni nic snažšího než šáhnout po jiný)
tak to ja mam s timto vyrobcem velmi nemile zkusenosti... ty kytary jsem drzel v ruce 4, vsechny mely vadny, krivy krk... a nebo krivy hmatnik spise... delalo to obrovskou bouli za 12. polem, cokoli za 12. polem se chytlo, drncelo... muj kamos presto neodolal, kytaru si koupil. za ty penize nezni spatne, ale taky si nemyslim, ze zrovna nejlip. obrovska chyba je ale zpracovani... a taky se mu o prazce trha omotani strun, coz taky neni fajn, kdyz se to deje pravidelne u tyden starych strun...
jinak s tim fenderem mas pravdu. hraje na urovni Cortky 850, ktera se prodava za 3800... a to si jeste myslim, ze je ta cortka i lepsi...
Greeg píše:možná záleží i na prodejci , jak to skladuje , jak je tam má dlouho (já sem ty všechny kytary zkoušel v jednom obchodu)
jo , hele neni ten tvůj kámoš ten komu sem to prodal ? od tý doby co sem na ní natahoval čtrnáctky struny , tak tu bouli u 12 pražce měla
nene 14ctky na to netaha
bouli jsem videl u novych kytar a bylo to 100% z vyroby... boule byla vlastne at na tele kytary... od 12. prazce dal. proste spatna vyroba. nevim, na me to moc dojem neudelalo. ale je mozne, ze ty jsi zrovna narazil na ty dobre kusy a ja na spatne. i to se stane
ja mam nashvillku nejakou podobnou jenom tak pro zabavu, zadny koncerty, a musim rict, ze spokojenost. elektroakustiku mam kvuli sleve, ktera na ni byla (stala myslim 3 litry) a byla skoro za stejnou cenu jako ta sama bez elektriky. taky sem hral na tu ciste akustickou v tom samym kramu a ta se me nelibila. zpracovani a zvuk docela bida, ale ta moje se da. struny nepraskaji. hraju na ni ne moc casto, mam ji od Vanoc a mam tam druhy struny (ty prvni sem tam mel az moc dlouho, uz to byl humus). a nedrnci ani v nejvyssich polohach. ted sem si vzpomnel, ze ve skole mame presne tu jak mam ja jen akustickou verzi a taky celkem pohoda. akorat me prekvapilo, ze drevo krku je uplne jiny, i kdyz to vypada na stejny typy. http://www.prag-info.cz/_shop/index_.ph ... l&id=15058
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Nejsem sice žádný znalec v oblasti (elektro)akustik, ale co vám přesně vadí na těch Fenderech? Já si dnes zkoušel tuto http://kytary.cz/fender-cd-140sce-elekt ... 74:0:0:1:0 a mám jen pozitivní dojmy, precizní čisté zpracování, velmi příjemný krk, zvukově pěkná, porovnával jsem ji i s jinými kytarami (bohužel nevím, kolik stály) a Fender byl trochu silnější v basech, ale jinak zvukově podobný, tzn. velmi slušný... nemám sice možnost porovnat s dražšími nástroji, ale rozhodně mi nepřišlo, že by byl Fender špatný, určitě bych se ho nebál použít třeba ani na nahrávaní...
Před nedávnem jsem bybíral taky levnou akustiku, rozhodl jsem se pro Nashville. Zkoušel jsem hodně kytar a Nashville byla nejlepší zpracováním a kromě Corta s masivní přední deskou i zvukem. Pro víc infa klikni na Nashville v mojem podpisu . Jen mi praskl ořech, ale to se stát může, je to koneckonců plast...
A pokud jí koupíš, nekupuj jí na kytarách, ale u lídl music, kde ji maj i s obalem, popruhem atd. za 2990
Jo, eště jedna věc: O elektrice v tý kytaře nic nevim. A za 5000 už je NW70 s masivní přední deskou, jen nevím, jak s tou elektronikou.
qwer píše:nešvil nebrat... totalni odpad, ktery ma krive krky, prazce jsou tak tvrde, ze likviduji struny, kytara vypada jak kdyby ji lepilo nejake petilete dite....
ten fende rje na tom lip, ale asi tak 1800 platis za znacku a je to stejne Made In China...
Tak s tím nesouhlasím!Nemůžeš házet všechny do jednoho pytle.Já jsem měl nějakou dobu doma jednu nashwilku a byla super,včetně provedení.
A k těm ibanezkám,mimochodem je to taky čína,nebo korea,já měl kdysi PF10 a ta měla hmatník a pražce z nějakýho bláta,protože po nějaké době se mi totálně vyhmatal a na pražcích jsem měl pěkné zářezy,mechaniky jsem musel vyměnit,protože stály za prd,jinak,jak se masív rozehrál,tak zvuk měla fajn,ale nic extra.Shrnuto:takový lepší sh*t,v té době za 6500kč,takže dost peněz za značku.
Asanoth píše:Před nedávnem jsem bybíral taky levnou akustiku, rozhodl jsem se pro Nashville. Zkoušel jsem hodně kytar a Nashville byla nejlepší zpracováním a kromě Corta s masivní přední deskou i zvukem. Pro víc infa klikni na Nashville v mojem podpisu . Jen mi praskl ořech, ale to se stát může, je to koneckonců plast...
A pokud jí koupíš, nekupuj jí na kytarách, ale u lídl music, kde ji maj i s obalem, popruhem atd. za 2990
Jo, eště jedna věc: O elektrice v tý kytaře nic nevim. A za 5000 už je NW70 s masivní přední deskou, jen nevím, jak s tou elektronikou.
Jo,tak tu má nejspíš kámoš,já ji měl doma asi tak na měsíc.Mám z ní velmi pozitívní dojmy,přední deska-masív smrk s velmi hustou a pravidelnou kresbou jako má sitka,celkem pěkně zpracovaná a navíc elektronika v ní mě velmi příjemně překvapila,dají se na ní hrát v klidu koncerty-málo vazbí a má příjemný zvuk.Asi jeden z lepších kusů.
qwer píše:nešvil nebrat... totalni odpad, ktery ma krive krky, prazce jsou tak tvrde, ze likviduji struny, kytara vypada jak kdyby ji lepilo nejake petilete dite....
Tak s tím nesouhlasím!Nemůžeš házet všechny do jednoho pytle.Já jsem měl nějakou dobu doma jednu nashwilku a byla super,včetně provedení.
A k těm ibanezkám,mimochodem je to taky čína,nebo korea,já měl kdysi PF10 a ta měla hmatník a pražce z nějakýho bláta,protože po nějaké době se mi totálně vyhmatal a na pražcích jsem měl pěkné zářezy,mechaniky jsem musel vyměnit,protože stály za prd,jinak,jak se masív rozehrál,tak zvuk měla fajn,ale nic extra.Shrnuto:takový lepší sh*t,v té době za 6500kč,takže dost peněz za značku.
No, já mám doma už nějakejch 5 nebo 6 let pro změnu PF20 a za ty prachy, co stála (mám dojem že 5500 nebo tak nějak), je to kytara k nezaplacení - slušné zpracování, dobrý zvuk, příjemně se na to hraje. Rozhodně bych neměnil.
On je jaksi problém, že v těhle cenovejch relacích to je stejnak pořád kus od kusu, takže globálně nejde nic říct, snad jen že jsou firmy, kde je procento špatných kusů větší nebo menší než jinde.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."