Marshall AVT 100X vs. VOX AD100VT-XL
Pravidla fóra
Marshall AVT 100X vs. VOX AD100VT-XL
Ahoj. Nemůžu se rozhodnout mezi Marshall AVT100X a VOX AD 100VT-XL. Hraju od blues až po OZZYho. AVT má výhodu 3 kanálů a VOX má zas 2x12 repro. Máte s tím někdo zkušenosti? Můžete mi poradit? Děkuji za radu i názor.
upraven nazev - Wohma
upraven nazev - Wohma
Re: Můžete mi poradit?
na voxovi muzes mit taky tri kanaly... a to tri ciste a nebo tri zkreslene... zalezi jak si to udelas.. ja bych sel do voxe, mel jsem ad30vt a bylo to skvele kombo, kdybych neprechazel na lampu, tak si nedovedu predstavit ze bych ho vymenil za jiny trandak nebo hybrid (leda za vetsi wataz moznaSTR píše:Ahoj. Nemůžu se rozhodnout mezi Marshall AVT100X a VOX AD 100VT-XL. Hraju od blues až po OZZYho. AVT má výhodu 3 kanálů a VOX má zas 2x12 repro. Máte s tím někdo zkušenosti? Můžete mi poradit? Děkuji za radu i názor.
VOX má výhodu 3 kanálů a navíc ještě všechny efekty od blues až po ozzyho
Kdybych mě víc prachů tak bych šel do VOX AD50VT nebo rovnou do té stovky. Já jich tolik nemám tak jdu do VOX AD15VT
Myslím že určitě neprohloupíš a budeš nadmíru spokojen s tím VOXem. 
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
Aha, tak jsi prece zalozil thread, fajn ;] Nebudu se uz moc rozepisovat, jen shrnu
- za tyhle penize bych spis pokukoval po celolampe
- pokud trvas na jedno z techto dvou, bral bych spise VOXe [ale ani na jedno jsem nehral, takze ciste z toho co jsem o nem cetl]
- za tyhle penize bych spis pokukoval po celolampe
- pokud trvas na jedno z techto dvou, bral bych spise VOXe [ale ani na jedno jsem nehral, takze ciste z toho co jsem o nem cetl]
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
No myslím že to jde. 2 zkreslené si uložíš a jako manuál si necháš nějaký čistý a pak se mezi tím mužeš přepínat. Myslím že to tak je.STR píše:Že jsem čuměl jak puk to ses trefil. Jde na tom jeden čistej a dva zkreslený?
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
Re: Marshall AVT 100X vs. VOX AD100VT-XL
Zdravím náhodně jsem narazil na otázku jestli Marshall nebo Vox jako Marshall je marshall a měl jsem za sebou
čtyři bedny to je 16 repro, Vox není špatný ale kdo na to hraje a kdo hraje na Marshálli nebo Engl to už je úplně o něčem jiném,jelikož jsem dnes inzeroval Marshálla také kytary budu kupovat dva sloupy engel to je jenom hlava 47000Kč tak budu prodávat jak Marshalla tak kytaru Jackson pokud by jste měl zájem o to kombo Marshall AVT 100X tak jsem ho dnes inzeroval takže je na prodej myslím že by se vám zvuk líbil,ale jenom na býzím můžeme si napsat nebo zavolat, to vše, cena myslím že dohodou.
S pozdravem.Miroslav Tulinger.
e-mail: radkapink@seznam.cz
tel: 605780783
Pěkný den přeji
čtyři bedny to je 16 repro, Vox není špatný ale kdo na to hraje a kdo hraje na Marshálli nebo Engl to už je úplně o něčem jiném,jelikož jsem dnes inzeroval Marshálla také kytary budu kupovat dva sloupy engel to je jenom hlava 47000Kč tak budu prodávat jak Marshalla tak kytaru Jackson pokud by jste měl zájem o to kombo Marshall AVT 100X tak jsem ho dnes inzeroval takže je na prodej myslím že by se vám zvuk líbil,ale jenom na býzím můžeme si napsat nebo zavolat, to vše, cena myslím že dohodou.
Pěkný den přeji
-
arcilucifer
Jak jsou někteří lidi obratní.
Takže když mam doma prázdné plechové šasí, tak ho tady budu nabízet v každém threadu o efektech,
který " náhodou " objevím, protože co kdyby se někomu hodilo.
Takže když mam doma prázdné plechové šasí, tak ho tady budu nabízet v každém threadu o efektech,
který " náhodou " objevím, protože co kdyby se někomu hodilo.
Mirtulina píše:Zdravím náhodně jsem narazil na otázku jestli Marshall nebo Vox jako Marshall je marshall a měl jsem za sebou
Pěkný den přeji
Myslím že někdo kdo hledá zvuk Marshall tak to v tom AVT opravdu nenajde xDDD
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
- AlexDeLarge
Jestli hraješ od blues po Ozzyho, běž do Voxe, to nastavení je sice asi složitější, ale zase z toho dostaneš víc různých (a kvalitních) zvuků, což se hodí. Navíc i na tom Voxovi vyrobíš zvuk podobnej Marshallovskýmu, opačně by to šlo asi těžko. 
Epiphone Prophecy EX -- AKG WMS40 pro -- Ibanez TS7 -- Bugera 1990 -- 4x12 Celestion