Marshall AVT 100X vs. VOX AD100VT-XL

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
STR

Marshall AVT 100X vs. VOX AD100VT-XL

Příspěvek od STR »

Ahoj. Nemůžu se rozhodnout mezi Marshall AVT100X a VOX AD 100VT-XL. Hraju od blues až po OZZYho. AVT má výhodu 3 kanálů a VOX má zas 2x12 repro. Máte s tím někdo zkušenosti? Můžete mi poradit? Děkuji za radu i názor.

upraven nazev - Wohma
qwer
Odborník

Re: Můžete mi poradit?

Příspěvek od qwer »

STR píše:Ahoj. Nemůžu se rozhodnout mezi Marshall AVT100X a VOX AD 100VT-XL. Hraju od blues až po OZZYho. AVT má výhodu 3 kanálů a VOX má zas 2x12 repro. Máte s tím někdo zkušenosti? Můžete mi poradit? Děkuji za radu i názor.
na voxovi muzes mit taky tri kanaly... a to tri ciste a nebo tri zkreslene... zalezi jak si to udelas.. ja bych sel do voxe, mel jsem ad30vt a bylo to skvele kombo, kdybych neprechazel na lampu, tak si nedovedu predstavit ze bych ho vymenil za jiny trandak nebo hybrid (leda za vetsi wataz mozna :) ).
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

VOX má výhodu 3 kanálů a navíc ještě všechny efekty od blues až po ozzyho :wink: Kdybych mě víc prachů tak bych šel do VOX AD50VT nebo rovnou do té stovky. Já jich tolik nemám tak jdu do VOX AD15VT :wink: Myslím že určitě neprohloupíš a budeš nadmíru spokojen s tím VOXem. 8)
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
STR

Příspěvek od STR »

Je pravda že se mi víc zamlouvá ten VOX. Řekl bych že má dynamičtější zvuk, ale to vlastní ovládání mě přišlo složitější než u Marshalla. Asi je to na zvyku.
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

STR píše:Je pravda že se mi víc zamlouvá ten VOX. Řekl bych že má dynamičtější zvuk, ale to vlastní ovládání mě přišlo složitější než u Marshalla. Asi je to na zvyku.
no na ovladnai ze zacatku clovek cumi jak puk, ale pak mu to vsechno docvakne a zjisti, ze lip to nemohl nikdo udelat...
STR

Příspěvek od STR »

Že jsem čuměl jak puk to ses trefil. Jde na tom jeden čistej a dva zkreslený?
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Aha, tak jsi prece zalozil thread, fajn ;] Nebudu se uz moc rozepisovat, jen shrnu
- za tyhle penize bych spis pokukoval po celolampe
- pokud trvas na jedno z techto dvou, bral bych spise VOXe [ale ani na jedno jsem nehral, takze ciste z toho co jsem o nem cetl]
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
MENHYR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MENHYR »

STR píše:Že jsem čuměl jak puk to ses trefil. Jde na tom jeden čistej a dva zkreslený?
No myslím že to jde. 2 zkreslené si uložíš a jako manuál si necháš nějaký čistý a pak se mezi tím mužeš přepínat. Myslím že to tak je.
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
Mirtulina

Re: Marshall AVT 100X vs. VOX AD100VT-XL

Příspěvek od Mirtulina »

Zdravím náhodně jsem narazil na otázku jestli Marshall nebo Vox jako Marshall je marshall a měl jsem za sebou
čtyři bedny to je 16 repro, Vox není špatný ale kdo na to hraje a kdo hraje na Marshálli nebo Engl to už je úplně o něčem jiném,jelikož jsem dnes inzeroval Marshálla také kytary budu kupovat dva sloupy engel to je jenom hlava 47000Kč tak budu prodávat jak Marshalla tak kytaru Jackson pokud by jste měl zájem o to kombo Marshall AVT 100X tak jsem ho dnes inzeroval takže je na prodej myslím že by se vám zvuk líbil,ale jenom na býzím můžeme si napsat nebo zavolat, to vše, cena myslím že dohodou.
S pozdravem.Miroslav Tulinger.
e-mail: radkapink@seznam.cz
tel: 605780783
Pěkný den přeji
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

Jak jsou někteří lidi obratní.
Takže když mam doma prázdné plechové šasí, tak ho tady budu nabízet v každém threadu o efektech,
který " náhodou " objevím, protože co kdyby se někomu hodilo.
kvasna

Příspěvek od kvasna »

Mirtulina píše:Zdravím náhodně jsem narazil na otázku jestli Marshall nebo Vox jako Marshall je marshall a měl jsem za sebou
čtyři bedny to je 16 repro, Vox není špatný ale kdo na to hraje a kdo hraje na Marshálli nebo Engl to už je úplně o něčem jiném,jelikož jsem dnes inzeroval Marshálla také kytary budu kupovat dva sloupy engel to je jenom hlava 47000Kč tak budu prodávat jak Marshalla tak kytaru Jackson pokud by jste měl zájem o to kombo Marshall AVT 100X tak jsem ho dnes inzeroval takže je na prodej myslím že by se vám zvuk líbil,ale jenom na býzím můžeme si napsat nebo zavolat, to vše, cena myslím že dohodou.
S pozdravem.Miroslav Tulinger.
e-mail: radkapink@seznam.cz
tel: 605780783
Pěkný den přeji

Myslím že někdo kdo hledá zvuk Marshall tak to v tom AVT opravdu nenajde xDDD
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
AlexDeLarge

Příspěvek od AlexDeLarge »

Jestli hraješ od blues po Ozzyho, běž do Voxe, to nastavení je sice asi složitější, ale zase z toho dostaneš víc různých (a kvalitních) zvuků, což se hodí. Navíc i na tom Voxovi vyrobíš zvuk podobnej Marshallovskýmu, opačně by to šlo asi těžko. :)
Epiphone Prophecy EX -- AKG WMS40 pro -- Ibanez TS7 -- Bugera 1990 -- 4x12 Celestion :)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“