Kajda píše:Mně osobně motosedák vyhovuje. A povrch mikroplyš, ne kůže
Kvalitní stolička k bicím se nepochybně vyplatí pro dobrý pocit ze hry, větší uvolněnost a pohodlí (ale to už jen opakuji, co už tady bylo napsáno).
mě by asi motosedák v zásadě nevadil, no nechci jej z jednoho prostého důvodu: jsem při hře neposeda

jakmile je nějaká pauzička ve skladbě, mám tendence vstávat nebo odbíhat... pak doběhnu na poslední chvíli a dosednu na tu anatomicky tvarovanou plochu motosesle nějak blbě a bude mě bolet pozadíčko

na kulatý sedačce tohle nehrozí, ať si sednu jakoliv
Co se týče mikroplyše a koženky... určitě je fajn ten mikroplyš, ale opět z praxe: při koncertíku se spotím a koženka je sice neprodyšná, ale omyvatelná, nebo spíše za chvíli oschne. Bojím se, že když budu mít ten mikroplyš, tak jej pot nasákne a pak to celé bude zavánět.... prostě bude nutné to nějak udržovat v čistoě. Ale možná se pletu
každopádně jsem docela líná něco udržovat... dohraju, pobalím, naházím do futrálu a neřeším víc. jednou za čas jen zkontroluju a podotahuju šrouby na rampě, doladím blány, nebo namáznu double..... to je maximum.

Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "