Počítač nerozpozná Mikrofon USB
Pravidla fóra
Počítač nerozpozná Mikrofon USB
Ahoj nedávno sem zakopil mikrofon sinn7 das mic usb 1 a když ho zapojím do počítače tak mi to napíše,že zařízení USB nebylo rzpoznáno nevím vůbec čím to je.
tak prosím o radu díky MASHA
Re: Počítač nerozpozná Mikrofon USB
Pozdrav všem, to je sice mrzuté, ale seš si jistý(á), že je to správné forum pro Tvůj dotaz? Na něj by Ti mohli poradit zasvěceněji zde: http://jnp.zive.cz/poradna, nebo tady : http://www.zive.cz/Poradna/sc-20/default.aspx?consult=1 , případně tady: http://www.pc-help.cz/
.
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
- Hegrik
- Kontaktovat uživatele:
v prvé řadě by bylo dobrý nainstalovat ovladače který k tomu byli na CD a nebo je někde stáhnout na internetu 
-
Teorge
Z mých zkušeností windows xp psal hlášku "zařízení USB nebylo rozopznáno", když bylo vadné.
Na shop4djs.com ti odpověděli (tedy pokud jsi Milan Mašek
), že "Máte to buď špatně nainstalované nebo nainstalované na nepodporovany system nebo je mikrofon vadny."
Vzhledem k tomu, že u tohoto mikrofonu není nutné a ani se neinstalují žádné ovladače, tak bych viděl problém ve tvém operačním systému nebo v mikrofonu.
Jaký máš operační systém? Tenhle mikrofon je pro
Vzhledem k tomu, že u tohoto mikrofonu není nutné a ani se neinstalují žádné ovladače, tak bych viděl problém ve tvém operačním systému nebo v mikrofonu.
Jaký máš operační systém? Tenhle mikrofon je pro
compatible for Windows Vista, XP and Mac OS X
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Osobně bych šacoval ten HW, protože tyto mikrofony opravdu obvykle nevyžadují speciální ovladače (obsahují "pouhopouhé" Generic USB Audio Device). Pro jistotu bych mikrofon otestoval na libovolném jiném počítači s podporovaným OS (viz reakce výše) a bude-li výsledek stejný, je disgnóza celkem nasnadě
P.
P.
Já mám win 7 ult. ale ten mikrofon jendou de a potom zas nejde tak nevim...
MilanT píše:Na shop4djs.com ti odpověděli (tedy pokud jsi Milan Mašek), že "Máte to buď špatně nainstalované nebo nainstalované na nepodporovany system nebo je mikrofon vadny."
Jaký máš operační systém? Tenhle mikrofon je procompatible for Windows Vista, XP and Mac OS X
JJ sem Milan Mašek ale ten mikrofon vadne neni funguje ale jednou jo a jedou ne nevim jestli to bude ovladačem či co ale hlásí mi to kod 43
u strejdy ten mikrofon ormálně funguje a má stejný os jako já nevim no