Počítač nerozpozná Mikrofon USB

Dynamické, kondenzátorové, bezdrátové, ...
Odpovědět
MASHA

Počítač nerozpozná Mikrofon USB

Příspěvek od MASHA »

Ahoj nedávno sem zakopil mikrofon sinn7 das mic usb 1 a když ho zapojím do počítače tak mi to napíše,že zařízení USB nebylo rzpoznáno nevím vůbec čím to je. :?: tak prosím o radu díky MASHA
Tube Guru
Odborník

Re: Počítač nerozpozná Mikrofon USB

Příspěvek od Tube Guru »

Pozdrav všem, to je sice mrzuté, ale seš si jistý(á), že je to správné forum pro Tvůj dotaz? Na něj by Ti mohli poradit zasvěceněji zde: http://jnp.zive.cz/poradna, nebo tady : http://www.zive.cz/Poradna/sc-20/default.aspx?consult=1 , případně tady: http://www.pc-help.cz/ :wink:.
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
Hegrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hegrik »

v prvé řadě by bylo dobrý nainstalovat ovladače který k tomu byli na CD a nebo je někde stáhnout na internetu :)
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Z mých zkušeností windows xp psal hlášku "zařízení USB nebylo rozopznáno", když bylo vadné.
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Na shop4djs.com ti odpověděli (tedy pokud jsi Milan Mašek :D ), že "Máte to buď špatně nainstalované nebo nainstalované na nepodporovany system nebo je mikrofon vadny."

Vzhledem k tomu, že u tohoto mikrofonu není nutné a ani se neinstalují žádné ovladače, tak bych viděl problém ve tvém operačním systému nebo v mikrofonu.
Jaký máš operační systém? Tenhle mikrofon je pro
compatible for Windows Vista, XP and Mac OS X
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Osobně bych šacoval ten HW, protože tyto mikrofony opravdu obvykle nevyžadují speciální ovladače (obsahují "pouhopouhé" Generic USB Audio Device). Pro jistotu bych mikrofon otestoval na libovolném jiném počítači s podporovaným OS (viz reakce výše) a bude-li výsledek stejný, je disgnóza celkem nasnadě 8)

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
MASHA

Příspěvek od MASHA »

Já mám win 7 ult. ale ten mikrofon jendou de a potom zas nejde tak nevim...:D
MASHA

Příspěvek od MASHA »

MilanT píše:Na shop4djs.com ti odpověděli (tedy pokud jsi Milan Mašek :D ), že "Máte to buď špatně nainstalované nebo nainstalované na nepodporovany system nebo je mikrofon vadny."

Vzhledem k tomu, že u tohoto mikrofonu není nutné a ani se neinstalují žádné ovladače, tak bych viděl problém ve tvém operačním systému nebo v mikrofonu.
Jaký máš operační systém? Tenhle mikrofon je pro
compatible for Windows Vista, XP and Mac OS X

JJ sem Milan Mašek ale ten mikrofon vadne neni funguje ale jednou jo a jedou ne nevim jestli to bude ovladačem či co ale hlásí mi to kod 43 :D
MASHA

Příspěvek od MASHA »

u strejdy ten mikrofon ormálně funguje a má stejný os jako já nevim no :?:
Odpovědět

Zpět na „Mikrofony a snímání“