Pro mě je to prostě Kapela s velkým K. Působí už celkem dlouho a mrzí mě že není až tak známá protože svými texty a celkovou hudbou by si to zasloužila
jak ji vnímáte vy ?
Bastila
Starý dům
O němém rytíři
Hrad
Kluk s Pistolí
Alegorie
Bastila
Starý dům
O němém rytíři
Hrad
Kluk s Pistolí
Alegorie
Hm.. punk to bych ani neřekl.. slysel sem v jednom rozhovoru s nima ze Punkovou kapelou je nazyvaj fanousci (nejspis pro to ze z jejich skladeb jde cítit jednoduchost a dokonce v nekterych pisnich takova ta typicka punk melodie je) a prej ze kdyz je budou nazyvat country kapelou tak budou country kapelou protože si je tak fanousci pojmenujoudr.MENGELE píše:to je nejaký punk nie?
Tohle je velmi přesný postřeh! Také mě fascinuje způsob bubnovaní Cainea. Je hodně nepunkový, žádný kolovrátek virbl - šlapák. Navíc tu hru opravdu prožívá, občas se šklíbí až neuvěřitelně, člověk má pocit, že je duchem úplně mimo. Oldův temný zpěv je rovněž lahůdka. Hranice hoří a já se zmítám v extází... Člověku běhá mráz po zádech.viwalda píše:Jo ZNC, právě jsem se k nim po letech vrátil a poslouchám a vzpomíním. Sic nový mě moc neberou, tak si vzpomínám na festival POD PAROU v Moravské Třebové asi 2005, kde bylo mnoho punkovejch nářezů na který jsem tam přijel(čertůf punk, slobodná europa aj..), ale pogo od podia k pivním stánkům bylo jen u ZNC. Sic to nejsou punx,opravdu rockový folkaři,ale texty super. Nejraději mám bubeníka- pro jeho skvělej ritmus a basáka-pro jeho zvláštní hlas........