No ja som z Bratislavy, a my tu máme kvázi iba dva ochody velké. MADA musci, a kemnný obchod (MUZIKER). V MADE ma minule tak vytočili, že som mal nervy nadranc. Som tam došiel a chcel som si vybrať gitarku už takú drahšiu. No mali tam model IBANEZ S1625 TKS

Akoze poviem vam, bol som dost neskúsený a nevedel som čo je dobré, teraz to už viem.
Prišiel som tam a chcel som si ju vyskúšať, ochotne mi ju podali a natrepali mi do hlavy kaleráby, že to je revolučná gitarka s novým systémom tremola (downshifter, podladí E strunu na D). akože tremolo mala fakt kvalitne ale chceli zaňu 40 papierov, čo je KURNIK dosť vela, podotýkam, že nemala ani kufor vcene. No a ja že rezervujem si ju a uvidím. DoŠiel som na fórum a tam mi povedali, že som debil, že namám kupovať. Ja že ok.
Ide tu oto že predavač mi natrepal veci ako: "je to úplne nový model, revolučné tremolo a super snímače (mala tam QM1, 1M2 HB, nič moc)" Ztoho všetkého vyplíva, že netreba veriť každému predavačovi aj keď sa vám
FAKT!!javí ako normalny človek, pretože henten bol fakt milý ale chcel ma nechutne ojebať!!! čím ma fakt naŠtvali a ten obchod budem braŤ dosmrti s velkou rezervou.
Fakt bacha na takéto veci, skoro som vysolil 40-iatku na posratý model, ktorý by mi nakoniec ani nesedel doruky jak som zistil neskor. Preto si idem teraz vyrábať gitaru na zakázku model MUSIC MAN JP6 s piezom za nemlé peniaze.
BTW: Dajte si pozor a radšej si veci overte predtým ako kúpite (napr. na fóre, kde vám určite dobre poradia)
PRAJEM DOBRÝ VÝBER a SKÚŠAJTE, NEBOJTE SA!!!