efekťák
Pravidla fóra
efekťák
Nazdar kolegové. Poohlížím se po nějakém efekťáku. Doma se mi válí ze staré pračky něco takového: http://www.dilynapracky.cz/store/goods- ... polar.html
Má to rozměr akorát 13". Když na to dám ráfky, blány a ostatní vercajk, myslíte že by to mohlo hrát?
Má to rozměr akorát 13". Když na to dám ráfky, blány a ostatní vercajk, myslíte že by to mohlo hrát?
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Re: efekťák
určitě, blány bych ale ušetřil, postavil bych to tak jak to je na stojan, nazvučil a rozmlátil palicí. Pro efekt nasvítit.
ostatně...on už to buben vlastně je
...a navíc má dvířka - to je efektní
...já bych se toho nebál, v dnešním světě hudby si jistě své místo najde 
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Tak hrát to bude určitě, jen co s těmi dvířky??
každopádně a velice vážně: myslíš že by ti stálo za tořezat se s tím železem, svrtávat, kupova mechaniku struníku, struník, dva ráfky, mušle,...... aby si ušetřil za efekťák??
Já sama mám efekťák MAPEX Steel MPX.... sice v rozměru 10x5,5", no stál mě nový pod 2 tisíce. http://www.drumcenter.cz/eshop/mapex-mp ... a5u9lqlbi0
Myslíš že by ti ta investice a tvůj čas, spolu s finálním efektem celého díla, vyšly levnji nebo nějak zajímavěji?? Tím narážím i na to, jestli je 13" rozměr vůbec zajímavý pro efektový snare??
každopádně a velice vážně: myslíš že by ti stálo za tořezat se s tím železem, svrtávat, kupova mechaniku struníku, struník, dva ráfky, mušle,...... aby si ušetřil za efekťák??
Já sama mám efekťák MAPEX Steel MPX.... sice v rozměru 10x5,5", no stál mě nový pod 2 tisíce. http://www.drumcenter.cz/eshop/mapex-mp ... a5u9lqlbi0
Myslíš že by ti ta investice a tvůj čas, spolu s finálním efektem celého díla, vyšly levnji nebo nějak zajímavěji?? Tím narážím i na to, jestli je 13" rozměr vůbec zajímavý pro efektový snare??
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Omlouvám se, kolegové. Nedalo mi to.
Super.
p.s. doufám, že mě Nero nezbije.
Joe86 píše:.a navíc má dvířka - to je efektní
pehve píše:určitě, blány bych ale ušetřil, postavil bych to tak jak to je na stojan, nazvučil a rozmlátil palicí. Pro efekt nasvítit.
Super.
p.s. doufám, že mě Nero nezbije.
a spousta No name...
a spousta No name...
Celkem by mě zajímalo, jak to bude/jak by to hrálo. Spíše z toho důvodu, že by se jednalo o perforovaný korpus. Napadlo mě, jestli by to nebylo vhodnější na bubínek a la timbales...?
Hodně podařenej fórzzbar píše:Omlouvám se, kolegové. Nedalo mi to.![]()
![]()
![]()
Mapex Orion, Paiste 2002, double Mapex Falcon
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
1:0 .... mě si teda aprílem dostal. Spolkla jsem to i navijáčkem:)
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Taky jsem to sežral, vzhledem k tomu, že jsem nebyl celý den napálen, nedával jsem si majzla..
A ke všemu vím, že tu někdo řešil bubínek z plechovýho autodisku, tak jsem si říkal, že možný je všecko
Povedený
A ke všemu vím, že tu někdo řešil bubínek z plechovýho autodisku, tak jsem si říkal, že možný je všecko
Povedený
Pardon lidi.. Všechno v dobrém.
a spousta No name...
a spousta No name...
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ale ne, já se dobře pobavilzzbar píše: p.s. doufám, že mě Nero nezbije.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Skvělý fór...ale taky dobrá inspirace...
uvědomil jsem si, že mi ve šrotě leží podobný buben...a tak jsem ho dnes vyhrabal a přeměřil a má téměř přesně rovných 10" ...navíc je ze ždímačky s horním plněním, takže bez dvířek
...a je to pořádný macek
takže se někde na bazaru podívám po 10" ráfcích a půjdu na to...