efekťák

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
zzbar
Rádce

efekťák

Příspěvek od zzbar »

Nazdar kolegové. Poohlížím se po nějakém efekťáku. Doma se mi válí ze staré pračky něco takového: http://www.dilynapracky.cz/store/goods- ... polar.html
Má to rozměr akorát 13". Když na to dám ráfky, blány a ostatní vercajk, myslíte že by to mohlo hrát?
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
pehve

Re: efekťák

Příspěvek od pehve »

určitě, blány bych ale ušetřil, postavil bych to tak jak to je na stojan, nazvučil a rozmlátil palicí. Pro efekt nasvítit.
Joe86

Příspěvek od Joe86 »

ostatně...on už to buben vlastně je 8) ...a navíc má dvířka - to je efektní :D ...já bych se toho nebál, v dnešním světě hudby si jistě své místo najde :wink:
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

Tak hrát to bude určitě, jen co s těmi dvířky??

každopádně a velice vážně: myslíš že by ti stálo za tořezat se s tím železem, svrtávat, kupova mechaniku struníku, struník, dva ráfky, mušle,...... aby si ušetřil za efekťák??
Já sama mám efekťák MAPEX Steel MPX.... sice v rozměru 10x5,5", no stál mě nový pod 2 tisíce. http://www.drumcenter.cz/eshop/mapex-mp ... a5u9lqlbi0
Myslíš že by ti ta investice a tvůj čas, spolu s finálním efektem celého díla, vyšly levnji nebo nějak zajímavěji?? Tím narážím i na to, jestli je 13" rozměr vůbec zajímavý pro efektový snare??
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
zzbar
Rádce

Příspěvek od zzbar »

Omlouvám se, kolegové. Nedalo mi to. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Joe86 píše:.a navíc má dvířka - to je efektní :D
:D
pehve píše:určitě, blány bych ale ušetřil, postavil bych to tak jak to je na stojan, nazvučil a rozmlátil palicí. Pro efekt nasvítit.
:D
Super.
p.s. doufám, že mě Nero nezbije.

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
mskvr

Příspěvek od mskvr »

Celkem by mě zajímalo, jak to bude/jak by to hrálo. Spíše z toho důvodu, že by se jednalo o perforovaný korpus. Napadlo mě, jestli by to nebylo vhodnější na bubínek a la timbales...?
Kajda
Rádce

Příspěvek od Kajda »

zzbar píše:Omlouvám se, kolegové. Nedalo mi to. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hodně podařenej fór :!: :!: :!: :mrgreen: :wink:
Mapex Orion, Paiste 2002, double Mapex Falcon
pehve

Příspěvek od pehve »

Dobrej aprííl :lol:
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

1:0 .... mě si teda aprílem dostal. Spolkla jsem to i navijáčkem:)
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
mskvr

Příspěvek od mskvr »

Taky jsem to sežral, vzhledem k tomu, že jsem nebyl celý den napálen, nedával jsem si majzla..
A ke všemu vím, že tu někdo řešil bubínek z plechovýho autodisku, tak jsem si říkal, že možný je všecko :D
Povedený :mrgreen:
zzbar
Rádce

Příspěvek od zzbar »

:wink:
Pardon lidi.. Všechno v dobrém.

a spousta No name...
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

zzbar píše: p.s. doufám, že mě Nero nezbije.
Ale ne, já se dobře pobavil :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Joe86

Příspěvek od Joe86 »

Skvělý fór...ale taky dobrá inspirace... :wink: uvědomil jsem si, že mi ve šrotě leží podobný buben...a tak jsem ho dnes vyhrabal a přeměřil a má téměř přesně rovných 10" ...navíc je ze ždímačky s horním plněním, takže bez dvířek :lol: ...a je to pořádný macek :) takže se někde na bazaru podívám po 10" ráfcích a půjdu na to... :arrow:
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“