Napadá mě, že je paradoxem, že takoví muzikanti, kteří by kvalitní nástroj využili lépe jej nemají. Naopak, zpěváci některých kapel si pořizují na táboráková kila do písniček zbytečně drahý nástroje.
Když se podívám na to video s Kodymem, tak je jasný, že má spousty kytar, za spousty prachů. Naopak, třeba Rošky, Andršt, Henych, Kubeš, maj pár kytar, ale uměj výborně hrát...
Gobak píše:Ale Kodym není zas tak špatnej kytarista.
Jednak to, a pak - tohle kádrování kterej muzikant si "zaslouží" mít jakou kytaru
je takový dost legrační .... Komise pro přiměřenost nástrojového vybavení ve vztahu k uměleckému přínosu masám
Gobak píše:Ale Kodym není zas tak špatnej kytarista.
Jednak to, a pak - tohle kádrování kterej muzikant si "zaslouží" mít jakou kytaru
je takový dost legrační .... Komise pro přiměřenost nástrojového vybavení ve vztahu k uměleckému přínosu masám
Tak to bych musel hrát na toho nejlevnějšího Stagga. Ještě že si můžu koupit co chci když na to mam ovšem
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Berte to tak, že Robert většinu peněz, co kdy vydělal, vrážel do nástrojů. Prostě je sbírá místo známek. Dělejte to taky 25 let a budete mít taky slušnou sbírku
Tonda píše:Komise pro přiměřenost nástrojového vybavení ve vztahu k uměleckému přínosu masám
Něco podobnýho jsem zažil, nebylo to moc příjemný a nerad bych to zažil znovu!
grock píše:Přestal jsem před 16 lety kouřit, každý rok mi tedy přebývá 40.000,-kč. Co bych si měl tedy koupit? Kytaru každý rok manželka dovolila..A vy?
No, já nejsem tak silnej kuřák, takže bych měl ročně navíc zhruba 12 000... a kvůli každoroční kytaře za 12 se snad ani nevyplatí přestávat . Nicméně, až jednou budu členem slavný kapely, nikdy se tu nazapomenu pochlubit s výbavou . Tý sebeironie už bylo pro dnešek až až...
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida