Kytary známých kapel

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Holajs

Re: Kytary známých kapel

Příspěvek od Holajs »

sebous píše:Kytarista ze Sunshine např. má pokud se nemýlím http://kytary.cz/gibson-les-paul-custom-eb/HN109905/ což je nádherná kytara za 70k :D
si myslim ze Jirka ma Studio http://kytary.cz/gibson-les-paul-studio-eb/HN021582/
a jeste Jaguara http://kytary.cz/fender-special-edition ... /HN083186/
Fender strat FAT (1xHB Seymour Duncan TB-4 JeffBeck, 2xSC) Marshall JCM2000 TSL602, Boss OD-2,TU-3, Orange AD5
HEKTOR

Příspěvek od HEKTOR »

Kytary: Vintage V100TSB, Ashton D25 CEQ WRS, španělka
Kytarové kombo: Roland Cube 30x
Baskytara: Cort B5 OPN
Basové kombo: Gallien Krueger 400RB III
Multiefekt: Zoom G2.1Nu
Software: Ardour3, TuxGuitar, Calf-plugins, Hydrogen, Audacity
Melanchollica

Příspěvek od Melanchollica »

Jirka ze Suns hraje určitě na Studio. Jednou jsem ho myslím viděl hrát na Standard ale je to už pár let zpátky... střídal ho na pódiu se Studiem...
Parts Fender Jaguar, Parts SuperSonic, Epiphone G400 - struny Ernie Ball Slinky -> TC Electronic Polytune ->
Joyo Pipebomb -> Digitech FreqOut -> EHX Attack Decay -> Fender Reflecting Pool -> Polar Star (Green Russian Big Muff ∏/RAT) -> Zoom MS-70 CDR -> Ly-Rock Chorus -> VHT Special 12/20 combo (EL84 mod a Celestion Anniversary G12H30)
Novation Lunchkey mini -> Mac
mskvr

Příspěvek od mskvr »

Napadá mě, že je paradoxem, že takoví muzikanti, kteří by kvalitní nástroj využili lépe jej nemají. Naopak, zpěváci některých kapel si pořizují na táboráková kila do písniček zbytečně drahý nástroje.
Když se podívám na to video s Kodymem, tak je jasný, že má spousty kytar, za spousty prachů. Naopak, třeba Rošky, Andršt, Henych, Kubeš, maj pár kytar, ale uměj výborně hrát...
sebous

Příspěvek od sebous »

Teď jsem je nějakou dobu naživo neviděl, ale hrával na standarda se zlatým HW.
Kytara: Squier Affinity HSS strat (middle pickup- Fender american std.)
Komba: Crate V18 2x12"
Efekty: EHX Memory Toy, Razzor Vintage OD, Behringer TU300, Home-made Proco RAT, Marshall VT-1
Gobak

Příspěvek od Gobak »

Ale Kodym není zas tak špatnej kytarista.
Gibson SG Special '96, Marshall JCM 2000 TSL 601+homemade box 1x12", Dunlop, EHX, Boss, Line6, Ibanez...
Tonda

Příspěvek od Tonda »

Gobak píše:Ale Kodym není zas tak špatnej kytarista.
Jednak to, a pak - tohle kádrování kterej muzikant si "zaslouží" mít jakou kytaru
je takový dost legrační ....
Komise pro přiměřenost nástrojového vybavení ve vztahu k uměleckému přínosu masám :roll:
I´m wheels... movin´wheels
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

Tonda píše:
Gobak píše:Ale Kodym není zas tak špatnej kytarista.
Jednak to, a pak - tohle kádrování kterej muzikant si "zaslouží" mít jakou kytaru
je takový dost legrační ....
Komise pro přiměřenost nástrojového vybavení ve vztahu k uměleckému přínosu masám :roll:
Tak to bych musel hrát na toho nejlevnějšího Stagga. :D Ještě že si můžu koupit co chci když na to mam ovšem
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
krasty

Příspěvek od krasty »

Berte to tak, že Robert většinu peněz, co kdy vydělal, vrážel do nástrojů. Prostě je sbírá místo známek. Dělejte to taky 25 let a budete mít taky slušnou sbírku :wink:
Tonda píše:Komise pro přiměřenost nástrojového vybavení ve vztahu k uměleckému přínosu masám :roll:
Něco podobnýho jsem zažil, nebylo to moc příjemný a nerad bych to zažil znovu!
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

a za tu trochu co mu zbyla si koupil zámek :)
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
krasty

Příspěvek od krasty »

Ne, to mu zrovna přišli prachy z OSA :lol:
grock

Příspěvek od grock »

Přestal jsem před 16 lety kouřit, každý rok mi tedy přebývá 40.000,-kč. Co bych si měl tedy koupit? Kytaru každý rok manželka dovolila..A vy? :D
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Alternátor

Příspěvek od Alternátor »

grock píše:Přestal jsem před 16 lety kouřit, každý rok mi tedy přebývá 40.000,-kč. Co bych si měl tedy koupit? Kytaru každý rok manželka dovolila..A vy? :D
No, já nejsem tak silnej kuřák, takže bych měl ročně navíc zhruba 12 000... a kvůli každoroční kytaře za 12 se snad ani nevyplatí přestávat :D. Nicméně, až jednou budu členem slavný kapely, nikdy se tu nazapomenu pochlubit s výbavou :mrgreen: . Tý sebeironie už bylo pro dnešek až až...
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Gibson Les Paul Traditional 2019, Jolana Diamant II 2020 + Gibson 490R a Burstbucker 3, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“