Blány

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
Marty.ctm
Kontaktovat uživatele:

Blány

Příspěvek od Marty.ctm »

Zdravim, koupil jsem si nový bicí, MAPEX M Birch a chtěl bych k tomu nový blány, můžete mi nějaký doporučit? Nějaký s přijatelnym poměrem cena/kvalita. Hraju rock, chtěl bych hutnější plnej zvuk, ale ne zas tak ostrej. Díky za nápady :)
afektband

Příspěvek od afektband »

Kvalitní blány jsou REMO, ale moc bicáků tady asi není, tak kžyžtak zkus zajít i do nějakýho shopu a optat se.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

ještě EVANS stojí za to omrknout, jen si nejsem jistý, jestli nedělaj jen snare blány?
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

nebo Emperory?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Dark Axel píše:nebo Emperory?
Emperor je typ blan od znacky REMO.
Maples píše:ještě EVANS stojí za to omrknout, jen si nejsem jistý, jestli nedělaj jen snare blány?
ee, viz http://evans.muziker.cz/ - nicmene u nas se docela blbe shani...

Marty: bud zajdi do nejakyho shopu, jak radi afekt, anebo zkus omrknout http://www.sferabubeniku.info/ . Nicmene pokud se v blanach moc nevyznas, tak to zatim ani nemusis moc resit, poradil bych ti vzit nejaky REMA, stejne je s nejvetsi pravdepodobnosti obouchas driv, nez budes definitivne vedet, na jaky blany chces hrat ;)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

a já vždycky měl za to, že Emperory jsou samostatná značka :lol: nojo, zas tak moc bohužel do toho bubeničení nefušuju, člověk se furt něco učí
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Bill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bill »

No jak vas tak vidim tak mu tady asi o blanach moc neporadite :-D

Nejpouzivanejsi blany na plny rockovy a hutnejsi zvuk jsou Bud Remo powerstroke 3 nebo Evans G2.Ja Evans G2 jsou dvouvrstve blany s olejovym filmem pro krasny rockovy zvuk...Tento typ blan bych spis doporucil na tomy a mozna i virbl.

Na kopak Muzu vrele doporucit Remo Powerstroke 3.Ma krasny mlaskavy zvuk a urcite tim nic nepokazis v zadnem druhu muziky
Bill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bill »

ale jak tak sleduju ten datum zalozeni threadu tak uz to za tu dobu asi zjistil sam :-)
mapexdrummer

Blány

Příspěvek od mapexdrummer »

2 Bill: A co, to máš jedno, ne? :)
No já bych doporučil všude dát PWS3 i na kopák a na virbl bych dal Coated Ambassador... :) Takhle to má jeden kamarád na Mapexech (nejsem si jistej, který má) a zvuk parádní... :)
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

ja mam emperory(na virblu piskovou), a jsem s nima spokojenej, protoze predtim jsem hral na deset dvacet let stary amatky(jako blany, na ty bici z roku 80 hraju porad :D ), takze skok na emprerory rocnik 2007 byl fakt docela zmena k lepsimu :D
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“