Blány
Pravidla fóra
Blány
Zdravim, koupil jsem si nový bicí, MAPEX M Birch a chtěl bych k tomu nový blány, můžete mi nějaký doporučit? Nějaký s přijatelnym poměrem cena/kvalita. Hraju rock, chtěl bych hutnější plnej zvuk, ale ne zas tak ostrej. Díky za nápady 
Kvalitní blány jsou REMO, ale moc bicáků tady asi není, tak kžyžtak zkus zajít i do nějakýho shopu a optat se.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
ještě EVANS stojí za to omrknout, jen si nejsem jistý, jestli nedělaj jen snare blány?
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Emperor je typ blan od znacky REMO.Dark Axel píše:nebo Emperory?
ee, viz http://evans.muziker.cz/ - nicmene u nas se docela blbe shani...Maples píše:ještě EVANS stojí za to omrknout, jen si nejsem jistý, jestli nedělaj jen snare blány?
Marty: bud zajdi do nejakyho shopu, jak radi afekt, anebo zkus omrknout http://www.sferabubeniku.info/ . Nicmene pokud se v blanach moc nevyznas, tak to zatim ani nemusis moc resit, poradil bych ti vzit nejaky REMA, stejne je s nejvetsi pravdepodobnosti obouchas driv, nez budes definitivne vedet, na jaky blany chces hrat
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
No jak vas tak vidim tak mu tady asi o blanach moc neporadite 
Nejpouzivanejsi blany na plny rockovy a hutnejsi zvuk jsou Bud Remo powerstroke 3 nebo Evans G2.Ja Evans G2 jsou dvouvrstve blany s olejovym filmem pro krasny rockovy zvuk...Tento typ blan bych spis doporucil na tomy a mozna i virbl.
Na kopak Muzu vrele doporucit Remo Powerstroke 3.Ma krasny mlaskavy zvuk a urcite tim nic nepokazis v zadnem druhu muziky
Nejpouzivanejsi blany na plny rockovy a hutnejsi zvuk jsou Bud Remo powerstroke 3 nebo Evans G2.Ja Evans G2 jsou dvouvrstve blany s olejovym filmem pro krasny rockovy zvuk...Tento typ blan bych spis doporucil na tomy a mozna i virbl.
Na kopak Muzu vrele doporucit Remo Powerstroke 3.Ma krasny mlaskavy zvuk a urcite tim nic nepokazis v zadnem druhu muziky
-
mapexdrummer
Blány
2 Bill: A co, to máš jedno, ne?
No já bych doporučil všude dát PWS3 i na kopák a na virbl bych dal Coated Ambassador...
Takhle to má jeden kamarád na Mapexech (nejsem si jistej, který má) a zvuk parádní... 
No já bych doporučil všude dát PWS3 i na kopák a na virbl bych dal Coated Ambassador...