napis do kytar.cz
ze ji maji u thomanna za tolik a tolik a jestli ti ji slevi.. ja jsem takhle usetril na kytare 3300, cimz jsem se dostal na stejnou cenu jako thomann + postovne a jeste me dali tricko ktere bych u thomanna nedostal
jinak ten rozdil mexiko strat a vrcholny model od squieru nemuzu moc posoudit... hlavni rozdil bude asi ve dreve si myslim. u squiera tam nejspis nacpou drevo susene mesic v indonesii, u mexika by to mohlo byt lepsi... problem je taky v tom, ze ten squier neni z olse ale z cedru, coz muze byt zajimavy experimetn, ale pokud chces typicky strat a zvlast nejaky zaklad pro pripadny upgrade (snimace, mechaniky, sutry na kobyle apod.), tak by to mohl byt docela problem. kvalita zpracovani bude podle me asi stejna.
ja jsem se svym trosku drazsim mexikem zatim moc spokojen, hlavne po te zvukove strance je to narez. musel jsem ale dobrusovat hrany prazcu, po tydnu menit prepinac snimacu, protoze ten fenderovsky byl nepouzitelny... ale krk je super, loze krku bylo taky paradne zbrousene. kytara hraje sama... ja osobne bych sel radej do mexika.