Telecaster od fendera H-S nebo H-S-S
Pravidla fóra
-
Honza (začátečník)
Telecaster od fendera H-S nebo H-S-S
nevite kde by se dal sehnat telecaster od fendera s humbuckerem u kobilky a singlem u krku
diky za odpoved 
!!§§§!"-!""
§!!"§!""" a k tomu !!ůů§ů§ů""§ů-."""
§!!"§!""" a k tomu !!ůů§ů§ů""§ů-."""
Re: Telecaster od fendera H-S nebo H-S-S
taky me to kdysi zajimalo ale nic jsem nenasel. obvyklejsi jsou verze, ktere tohle maji opacne... nezbyde ti asi nic jineho nez si neco podobneho vytvorit... bud koupit obyc. humbac a kobylu delanou na humbac a vymenit to a nebo jestli chces zachovat vetsi autenticnost nastroje, tak bych sel do humbace velikosti singlu a soupl tam ten.Honza (začátečník) píše:nevite kde by se dal sehnat telecaster od fendera s humbuckerem u kobilky a singlem u krkudiky za odpoved
Zatim jsem našel jenom toto, je to signature, standart ještě pohledam...
http://eshop.kytary.cz/fender-john-5-te ... 36:0:0:1:0
http://eshop.kytary.cz/fender-john-5-te ... 36:0:0:1:0
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Taky mě to zajímalo a hledal jsem
Jednou jsem ymslím našel takového Squiera...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
JJ squire jich dělá celkem dost, ale vzhledem k tomu, že hledá fendera, tak jsem to sem nedával. Jinak pokud bys chtěl otočit-singl u kobyly hambáč u krku, tak koukni na telata ESP.KIWI píše:Taky mě to zajímalo a hledal jsemJednou jsem ymslím našel takového Squiera...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
-
Honza (začátečník)
tak tam hod neco rozepinaciho... a budes to mit i jako humbac i jako singl.. ikdyz ten singl bude proste takovy osizenejsi... ale jinou cestu nevidim. s obyc. humbacem tezko tosahnes toho pistiveho zvuku na telecasterovi. jinak bych ale zkusil to jak si bude rozumet ten singl se zkreslenim, treba budes prijemne prekvapen. chce to dobre zvolit kombo a nebo krabku. ja jsem taky driv tvrdil "singl + zkresleni = sh*t " a ted kdybych kupoval druhou kytar, tak si koupim neco se singlama a budu na to myslit zklresleni o 106... zalezi taky co chces hrat za styl.. treba nejaky indies apod. se na tom bude hrat super. horsi to bude pokud to chces na nejkou zabavovku a nebo na metal...Honza (začátečník) píše:mě de hlavně o to abych měl kytaru která by mohla hrat jednak takovi ten tipicky zvuk humbuckeru ale aby taky mohla hrat ten typickej sound telecastera.jestli to teda neni nemozny......
-
Honza (začátečník)
-
JOHNY Swamp Inc.
Já zase TeleDark Axel píše:Jimmy Page nahrával třeba celé první cedlo Zeppelínů na tele![]()
a osobně bych klidně tele bral, ale kdybych vybíral mezi stratem a telatem, tak vyberu strata
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
-
JOHNY Swamp Inc.