Telecaster od fendera H-S nebo H-S-S

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Honza (začátečník)

Telecaster od fendera H-S nebo H-S-S

Příspěvek od Honza (začátečník) »

nevite kde by se dal sehnat telecaster od fendera s humbuckerem u kobilky a singlem u krku :?: diky za odpoved :!:
!!§§§!"-!""
§!!"§!""" a k tomu !!ůů§ů§ů""§ů-."""
qwer
Odborník

Re: Telecaster od fendera H-S nebo H-S-S

Příspěvek od qwer »

Honza (začátečník) píše:nevite kde by se dal sehnat telecaster od fendera s humbuckerem u kobilky a singlem u krku :?: diky za odpoved :!:
taky me to kdysi zajimalo ale nic jsem nenasel. obvyklejsi jsou verze, ktere tohle maji opacne... nezbyde ti asi nic jineho nez si neco podobneho vytvorit... bud koupit obyc. humbac a kobylu delanou na humbac a vymenit to a nebo jestli chces zachovat vetsi autenticnost nastroje, tak bych sel do humbace velikosti singlu a soupl tam ten.
afektband

Příspěvek od afektband »

Zatim jsem našel jenom toto, je to signature, standart ještě pohledam...
http://eshop.kytary.cz/fender-john-5-te ... 36:0:0:1:0
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Taky mě to zajímalo a hledal jsem :-) Jednou jsem ymslím našel takového Squiera...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
afektband

Příspěvek od afektband »

KIWI píše:Taky mě to zajímalo a hledal jsem :-) Jednou jsem ymslím našel takového Squiera...
JJ squire jich dělá celkem dost, ale vzhledem k tomu, že hledá fendera, tak jsem to sem nedával. Jinak pokud bys chtěl otočit-singl u kobyly hambáč u krku, tak koukni na telata ESP.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Honza (začátečník)

mě de hlavně o to abych měl kytaru která by mohla hrat jednak takovi ten tipicky zvuk humbuckeru ale aby taky mohla hrat ten typickej sound telecastera.jestli to teda neni nemozny......:(
!!§§§!"-!""
Folťas

Příspěvek od Folťas »

nemožný to není já mám takovej strat a nemůžu si ho vynachválit :wink:
RUSH RULES!!!
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

Honza (začátečník) píše:mě de hlavně o to abych měl kytaru která by mohla hrat jednak takovi ten tipicky zvuk humbuckeru ale aby taky mohla hrat ten typickej sound telecastera.jestli to teda neni nemozny......:(
tak tam hod neco rozepinaciho... a budes to mit i jako humbac i jako singl.. ikdyz ten singl bude proste takovy osizenejsi... ale jinou cestu nevidim. s obyc. humbacem tezko tosahnes toho pistiveho zvuku na telecasterovi. jinak bych ale zkusil to jak si bude rozumet ten singl se zkreslenim, treba budes prijemne prekvapen. chce to dobre zvolit kombo a nebo krabku. ja jsem taky driv tvrdil "singl + zkresleni = sh*t " a ted kdybych kupoval druhou kytar, tak si koupim neco se singlama a budu na to myslit zklresleni o 106... zalezi taky co chces hrat za styl.. treba nejaky indies apod. se na tom bude hrat super. horsi to bude pokud to chces na nejkou zabavovku a nebo na metal...
Honza (začátečník)

prave ze ja bych na to chtel hrat jednak blues a rock'n'roll ale take rock jako hrajou treba led zeppelin
!!§§§!"-!""
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

Honza (začátečník) píše:prave ze ja bych na to chtel hrat jednak blues a rock'n'roll ale take rock jako hrajou treba led zeppelin
nejlepsi je koupit 2 kytary a vykaslat se na kompromis 8)
JOHNY Swamp Inc.

Příspěvek od JOHNY Swamp Inc. »

Dej tam prostě ten mini HB, veliksoti singlu zní to uplně stejně...
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

a vám se jako líbí telecaster ?proč ne nějakyho strata ?
ten by byl na rock lepší.I na blues
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Jimmy Page nahrával třeba celé první cedlo Zeppelínů na tele :wink: :D a osobně bych klidně tele bral, ale kdybych vybíral mezi stratem a telatem, tak vyberu strata
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Dark Axel píše:Jimmy Page nahrával třeba celé první cedlo Zeppelínů na tele :wink: :D a osobně bych klidně tele bral, ale kdybych vybíral mezi stratem a telatem, tak vyberu strata
Já zase Tele :-)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
JOHNY Swamp Inc.

Příspěvek od JOHNY Swamp Inc. »

Tele má dosti masivnější zvuk dle mě....
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“