zzbar píše:........Prohledej toto fórum, na všechny otázky už tu bylo mnohokrát odpovězeno. Až to pročteš, můžeš se pak ptát na konkrétní věci a podrobnosti. Né že by se mi nechtělo na to odpovídat, ale bylo by to jen opakování furt toho samého.

..........
ANO, přesně tohle je i moje rada.... jen mě se už opravdu nechce psát podrobně to, co jsem tu psala možná ne 10x ale o moc víckrát stále a stále dokolečka!
To není nic proti zvídavému kolegovi co se tu ptá, jen by to úsilí chtělo trošku nasměrovat k prohledání ostatních témat a načerpání info tam!! Teprve pak je dobré se na konkrétní nezodpovězenou věc zeptat a stím účelem založit nový thread.
Ne založit bez předchozího studia jiných témat rovnou nové a tam se ptát nejen na x-krát zodpovězené, ale také na velice různorodé věci..... pak je to ukázkový zmatek... když si přečteme všichni jen tento strom diskuze, tak je vidět, co témat se tu dotklo a jak se to posouvá stále jinam....
tedy kolego, hledáš-li např levnou elektrickou sadu, projdi si témata kde se o elektrických bicích mluví v názvu. nenajdeš-li, založ jej. jakmile pořešíme a ty zjistíš, že akustiky budou lepší... nepokračuj a nepřejmenvávej zbytečně diskuzi o elektrikách, ale opět prolez historii a teprve nenajdeš-li... založ nové s jasným názvem tématu a toho se drž!!!
Pro všechny to pak bude usnadnění!
Dík za pochopení!
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "