triky
Pravidla fóra
...tohle je podle mě dost blbost, hlavní je se naučit nejdřív pořádně bubnovat, než myslet na takovýhle kravinky. další věc je, že by sis to měl nejspíš dyžtak už vygooglit:) ...a dyž ani to ne, snaž se a zapoj fantazii, určitě dokážeš sám něco vymyslet.)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Právě že je*Twisted.Brother* píše:Proč blbost? Paličkama se točí aby si presne trefil dobu ... to neni trik
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Koukni na youtube a zadej Sticks Tricks.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
jak už tady mnohokrát padlo zadej si www.sferabubeniku.info a tam si to najdi už se to tam řešilo
Ze by dalsi zoufalec co chce vsem ukazat ze umi tocit palickama ? Napred zvaz jestli jsi schopny bubenik a hrajes na takove urovni ze uz ti ty ruce litaji pres prechody samy....potom shanej nejake triky s palickama...J s nima teda sice tocit umim...ale za 8 let uz se to proste naucis sam od sebe..Nikdy jsem neshanel podobne rady a navody...To je podle me uplne zbytecne...
Tohle se mozna nebude tykat tebe,nebo nevim,ale kdybych nekdy videl bubenika co poradne neumi hrat a bici tak nejak "lechta" a toci palickama o zivot...Tak bych se mu akorat vysmal
Tohle se mozna nebude tykat tebe,nebo nevim,ale kdybych nekdy videl bubenika co poradne neumi hrat a bici tak nejak "lechta" a toci palickama o zivot...Tak bych se mu akorat vysmal
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
machrovina, ale náhodou dost efektní
jak už tu bylo řečeno - nejdříve se sopustředit na důležité věci. já taky občas bouchám a točit paličkama mě ještě ani nenapadlo
(jsem nadšenec, amatér, zvládnu vpoho nějaké lehčí rytmy, do nějakých breaků se pouštím jen velmi opatrně
)
jak už tu bylo řečeno - nejdříve se sopustředit na důležité věci. já taky občas bouchám a točit paličkama mě ještě ani nenapadlo
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
ja do toho rezujak me napadne, a ne vzdy to zni hrozne, nekaky absolutne primitivni solicko(coz nevim co si pod tim mam predstavit, ale proste neco netezkyho, hlavne dekoordinace mi moc nejde
) zvaldam, a nezni podle me spatne... nedky
ale teda tocit palickama.... jen ze srandy jsem zkousel vyhazovat, ale jina nic
stejen je to na nic, efektivni hrou dokazete daleko vic...
ale teda tocit palickama.... jen ze srandy jsem zkousel vyhazovat, ale jina nic
jo...presne to chci byt...Seru na hrani na bici.Budu se ucit tocit hulkamaJack/J píše:www.ChciBytMazoretkou.cz