triky

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
ssargo

triky

Příspěvek od ssargo »

cus vsem, nema nekdo nejakej odkaz nebo nejakou stranku kde bych se dozvedel a nebo nejaky video s triky s palickama, mam tedka na mysli treba otaceni palicek nebo neco takoveho a tento zpusom, diky vsem co mi odepisi zatim cus...
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

...tohle je podle mě dost blbost, hlavní je se naučit nejdřív pořádně bubnovat, než myslet na takovýhle kravinky. další věc je, že by sis to měl nejspíš dyžtak už vygooglit:) ...a dyž ani to ne, snaž se a zapoj fantazii, určitě dokážeš sám něco vymyslet.)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Proč blbost? Paličkama se točí aby si presne trefil dobu ... to neni trik :)
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

*Twisted.Brother* píše:Proč blbost? Paličkama se točí aby si presne trefil dobu ... to neni trik :)
Právě že je :-) paličkama netoščíš když bubneješ. Možeš ale to je právě tne efekt..
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
afektband

Příspěvek od afektband »

Koukni na youtube a zadej Sticks Tricks.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
tombas

Příspěvek od tombas »

jak už tady mnohokrát padlo zadej si www.sferabubeniku.info a tam si to najdi už se to tam řešilo
pehve

Příspěvek od pehve »

paličkama točíš pro efekt, musíš být sakra vytrénovanej aby ses potkal. řekl bych dechováckej přežitek, za střízliva jsem to nikdy neudělal.. 8)
Bill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bill »

Ze by dalsi zoufalec co chce vsem ukazat ze umi tocit palickama ? Napred zvaz jestli jsi schopny bubenik a hrajes na takove urovni ze uz ti ty ruce litaji pres prechody samy....potom shanej nejake triky s palickama...J s nima teda sice tocit umim...ale za 8 let uz se to proste naucis sam od sebe..Nikdy jsem neshanel podobne rady a navody...To je podle me uplne zbytecne...

Tohle se mozna nebude tykat tebe,nebo nevim,ale kdybych nekdy videl bubenika co poradne neumi hrat a bici tak nejak "lechta" a toci palickama o zivot...Tak bych se mu akorat vysmal :)
Bill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bill »

*Twisted.Brother* píše:Proč blbost? Paličkama se točí aby si presne trefil dobu ... to neni trik :)

To neni trik...tohle je uplna blbost :-D kde jsi to proboha cetl :)
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Bill píše:

necetl ja si to odvodil :lol:
Bill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bill »

*Twisted.Brother* píše:
Bill píše:

necetl ja si to odvodil :lol:

No jedine tak...protoze tohle slysim poprve a doufam ze naposledy :lol:
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

machrovina, ale náhodou dost efektní :-)

jak už tu bylo řečeno - nejdříve se sopustředit na důležité věci. já taky občas bouchám a točit paličkama mě ještě ani nenapadlo :D (jsem nadšenec, amatér, zvládnu vpoho nějaké lehčí rytmy, do nějakých breaků se pouštím jen velmi opatrně :D )
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

ja do toho rezujak me napadne, a ne vzdy to zni hrozne, nekaky absolutne primitivni solicko(coz nevim co si pod tim mam predstavit, ale proste neco netezkyho, hlavne dekoordinace mi moc nejde :) ) zvaldam, a nezni podle me spatne... nedky :P
ale teda tocit palickama.... jen ze srandy jsem zkousel vyhazovat, ale jina nic :) stejen je to na nic, efektivni hrou dokazete daleko vic...
Bill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bill »

jo...presne to chci byt...Seru na hrani na bici.Budu se ucit tocit hulkama ;)
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

:D :D :D :D :D TREFA!! :D :D :D :D :D
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“