Pomoc s výběrem první lampičky pro coxe kolem 10k

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomoc s výběrem první lampičky pro coxe kolem 10k

Příspěvek od Bummer »

Záleží na zkušebně. U nás bys měl 20W na plno (takže žádnej čistej zvuk).
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Nechtěl bych zkoušet s nikým a nikde tam, kde bych 20W lampu musel mít naplno... :roll:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Tady bys neměl na výběr. Hrajeme všichni se sluchátky nebo špunty, protože je to malej sklípek, bicí neztišíš a basákovo kombo má volumítko, co funguje spíš jako vypínač. Do toho ještě zpěv a housle. To vše na ploše 2,5x3,5 metru
chatra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chatra »

Nero píše:Nechtěl bych zkoušet s nikým a nikde tam, kde bych 20W lampu musel mít naplno... :roll:
Já mám na zkušebně vyšší hlasitost než na pódiu, když hraju na klon 800, nebo Plexi, snad je to tím, že máme zkušebnu výborně zatlumenou. Na druhou stranu, na zkušebnu stačí i 15W, komba tohoto výkonu teď používáme.
A ohledně VK bych byl opatrný, serviuju jich podezřele moc s rozličnýma závadama.
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Tak díky za všechny rady, padlo to na Statesmana. Zatím se mi to líbí fest, akorát jsem ještě neměl možnost ho pořádně doma vytavit, možná zejtra, když to vytáhnu do patra.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

mtmccox píše:Tak díky za všechny rady, padlo to na Statesmana. Zatím se mi to líbí fest, akorát jsem ještě neměl možnost ho pořádně doma vytavit, možná zejtra, když to vytáhnu do patra.
Tak už ho máš doma? Mrzí mě, že jsem s tebou nemohl jet, ale snad to moc nevadilo a pořídil jsi více než dobře :wink: Těšim se až se sejdem a zahrajem :)
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

mtmccox píše:Tak díky za všechny rady, padlo to na Statesmana. Zatím se mi to líbí fest, akorát jsem ještě neměl možnost ho pořádně doma vytavit, možná zejtra, když to vytáhnu do patra.
Blahopřeju k dobré volbě :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“