Pomoc s výběrem první lampičky pro coxe kolem 10k
Pravidla fóra
Re: Pomoc s výběrem první lampičky pro coxe kolem 10k
Záleží na zkušebně. U nás bys měl 20W na plno (takže žádnej čistej zvuk).
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Nechtěl bych zkoušet s nikým a nikde tam, kde bych 20W lampu musel mít naplno... 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Tady bys neměl na výběr. Hrajeme všichni se sluchátky nebo špunty, protože je to malej sklípek, bicí neztišíš a basákovo kombo má volumítko, co funguje spíš jako vypínač. Do toho ještě zpěv a housle. To vše na ploše 2,5x3,5 metru
Já mám na zkušebně vyšší hlasitost než na pódiu, když hraju na klon 800, nebo Plexi, snad je to tím, že máme zkušebnu výborně zatlumenou. Na druhou stranu, na zkušebnu stačí i 15W, komba tohoto výkonu teď používáme.Nero píše:Nechtěl bych zkoušet s nikým a nikde tam, kde bych 20W lampu musel mít naplno...
A ohledně VK bych byl opatrný, serviuju jich podezřele moc s rozličnýma závadama.
Tak díky za všechny rady, padlo to na Statesmana. Zatím se mi to líbí fest, akorát jsem ještě neměl možnost ho pořádně doma vytavit, možná zejtra, když to vytáhnu do patra.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Tak už ho máš doma? Mrzí mě, že jsem s tebou nemohl jet, ale snad to moc nevadilo a pořídil jsi více než dobřemtmccox píše:Tak díky za všechny rady, padlo to na Statesmana. Zatím se mi to líbí fest, akorát jsem ještě neměl možnost ho pořádně doma vytavit, možná zejtra, když to vytáhnu do patra.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Blahopřeju k dobré volběmtmccox píše:Tak díky za všechny rady, padlo to na Statesmana. Zatím se mi to líbí fest, akorát jsem ještě neměl možnost ho pořádně doma vytavit, možná zejtra, když to vytáhnu do patra.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008