Bude-li vás to zajímat, trochu jsem nafotil svého Parkera. Je to Fly Classic z původní produkce (než je koupil Korg), tj. z dob Kena Parkera. Tehdy to byl nejvyšší model, tyhle kytary vznikaly jako "custom shop" (i když bych to bral s rezervou, protože kytara je tak dokonale zpracovaná, že podle mě na ní kromě výběru dřeva nikdo rukou nesáhl).
Omlouvám se za úroveň fotek, holt fotit neumím a focení mobilem v kuchyni tomu moc nepřidalo
Takhle vypadá celá kytárka:
Uchycení krku je takové trochu "kosmické". Krk je nějako vlepený, ale tělo na přechodu s krkem má jenom tak 3-4 mm (po stranách), krk nemá žádnou patku, ale při stále stejné výšce plynule přechází do těla. Díky tomu můžete hrát na 24 pražci úplně stejně jako v oktávě, žádné natahování ruky. Pokusil jsem se to nafotit:

Bohužel se mi nepodařilo vyfotit jak je to tělo na přechodu s krkem tenounké, ty odlesky to prostě deformují.
Jinak dřevo by takovou konstrukci samozřejmě nevydrželo, takže zadní strana kytary je zpevněná sítí kompozitových vláken.
Takhle je vytvarované tělo zezadu:
Tělo je z jednoho kusu obláčkového mahagonu. Měl jsem štěstí, páč další řada Classiců už byla z obyč mahagonu. To dřevo kvůli odleskům vyfotit holt neumím, asi by to chtělo hodně rozptýleného světla, tak aspoň takový pokus:
Kytara hraje nasucho až extrémně nahlas (když manželka spí v ložinici a nezavře si dveře, narozdíl od ostatních mých kytar jí tahle bohužel spolehlivě probudí).
Váží cca tak 2,6 kg.
Pražce jsou z tvrzené letecké oceli a je na ně doživotní záruka na opotřebení.
Jediná věc, na kterou jsem si musel opravdu zvykat (a zvykání to není jednoduché) je umístění přepínače snímačů.
Pokud by vás cokoliv o tomhle stroji zajímalo, rád odpovím.