elektronky pana Jurči ( JJ electronic )
Pravidla fóra
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
Re: elktronky pana Jurči ( JJ electronic )
myslim, že to do tohohle topicu uplně nepatří, jediný co to spojuje je to, že jsi chtěl JJ a něco jsi se dočet...
jinak je to o tom kolik mas penez a co zrovna muzes sehnat, kdybys chtel kontakt na hodne levne elektronky tak napis SZ
jinak je to o tom kolik mas penez a co zrovna muzes sehnat, kdybys chtel kontakt na hodne levne elektronky tak napis SZ
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
Ja ted mluvil s panem Vladykou a ten mi rekl, ze narazil na serii od EHX kde bylo ze 100 kusu 22 na vyhozeni. Sam jsem si poridil (jenom jednu) JJ a zatim vsechno OK. Navic je na JJ 12 mesicu zaruka zatimco na Sovtek jenom 90 dnu. Takze si vyber. 
PRS Fatback CU 24; PRS Studio 22; Fender Stratocaster USA '83; Gibson Les Paul Standard '09; Epiphone LP Custom Black Beauty 3
Musicman Stingray 5; Martin D-28
Vox AC30CCH; Diezel Schmidt; Diezel 212 RC
Musicman Stingray 5; Martin D-28
Vox AC30CCH; Diezel Schmidt; Diezel 212 RC
No ja si zatim na JJ nemužu stěžovat hraju na to asi 3 měsíce a to dost intenzivne skoro denně to na zkušebně zapínám a zatim jsem žádnej problém neměl....... jinak koukal jsem že přesně ty JJ co mam ve svym aparatu se davaj např i do Voxu Ac 50 a dlaších poměrně top zesiku tak nechápu proč se to tam teda dává když se to tady tak haní .......... 
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
pretoze tu existuju nazory, ze to dobre ide von a odpad ostava na slovensku, resp. v CR. Ale ja s JJ nemam ziadny problem. A kupujem ich na slovensku.kvasna píše: tak nechápu proč se to tam teda dává když se to tady tak haní ..........
LP+VHT
Re: elektronky pana Jurči ( JJ electronic )
Přidam čerstvou skušenost ze Slovenska před měsicem dovezeny Fender Hotrod nové lampy JJ 6L6GC na čtvrté skoušce se po zapnutí ozvalo kch-kch pojistka pryč: nová pojistka hrálo 10 minut prd druhá pojistka daly se staré s Engla kombo hraje. Reklamaci řešime.
Jedna JJ GZ34 byla špatná, podle všeho zaplynovaná, protože mezi elektrodama od určitého proudu skočil oblouk a spália se pojistka. Po výměně za 5U4 taktéž od JJ nebyl problém.
Čtveřice EL 34 je párovaná +/- 10%, což mi zrovna jako výběr nepřijde.
Jinak jsem s ECC83, ECC803S ani EL34 od JJ neměl zásadní problém a to je dávám jak při stavbách, tak při servisu.
Všechny jsem je kupoval přes GES, což by mohl (ale taky nemusel) být zdroj problémů.
Čtveřice EL 34 je párovaná +/- 10%, což mi zrovna jako výběr nepřijde.
Jinak jsem s ECC83, ECC803S ani EL34 od JJ neměl zásadní problém a to je dávám jak při stavbách, tak při servisu.
Všechny jsem je kupoval přes GES, což by mohl (ale taky nemusel) být zdroj problémů.
Chtěli bysme do Ampeg SVT Classic lampy KT88: sou ty od JJ spolehlive ? Kde je nejlepe koupit ? Reklamace 6L6GC kupeno na Slovensku víckrát ne, odmítly vrátit peníze dali nové lampy keré sem se strátou prodal
.
ja nejsem nejakej cestinokrat, ale v jedne vete o 10 slovech mit 2 hrubky je i na me moc ... 
Jestli jit do JJ lamp tak jedine ze zapadu (Eurotubes,Tube Town atd) kde je uz vybrany zrno od plev a mas jistotu ze ty jejich pary,quady jsou zahoreny a radne otestovany hodnoty jsou v toleranci...Ja bych osobne sel do Sovtek 6550 (skoro to samy jako jejich KT88) ktery jsou celkem levny,maj peknej zvuk a hlavne vydrz a ruskou spolehlivost...Osobne jsem je mel vicekrat v Kranku nedavno i ve Splawnovi a nikdy zadnej problem...dalabo píše:Chtěli bysme do Ampeg SVT Classic lampy KT88: sou ty od JJ spolehlive ? Kde je nejlepe koupit ? Reklamace 6L6GC kupeno na Slovensku víckrát ne, odmítly vrátit peníze dali nové lampy keré sem se strátou prodal.
LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu věříš tomu, že nějaké internetové prodejny vlastní zahořovací rámy a prodávají kytaristům do jejich miláčků zahořené a pak pečlivě vybírané páry? To snad dělá jen několik málo firem na světě pro hifisty do jejich snob end mramorových škatulí. Tyhle lampy pak stojí většinou více, než celé kytarové kombo.wolf píše:Jestli jit do JJ lamp tak jedine ze zapadu (Eurotubes,Tube Town atd) kde je uz vybrany zrno od plev a mas jistotu ze ty jejich pary,quady jsou zahoreny a radne otestovany hodnoty jsou v toleranci...Ja bych osobne sel do Sovtek 6550 (skoro to samy jako jejich KT88) ktery jsou celkem levny,maj peknej zvuk a hlavne vydrz a ruskou spolehlivost...Osobne jsem je mel vicekrat v Kranku nedavno i ve Splawnovi a nikdy zadnej problem...
A co potom dělají s těmi plevy, když je oddělí od zrn? Pošlou je Jurčovi zpátky a on jim je vymění?
Svatá prostoto....
No zahoreny asi ne to je fakt i kdyz me je z Kranku takhle posilali...Ale jinak mam xkrat potvrzeny od amp techa ze treba zrovna z Tube Townu chodej lampy pekne sparovany a nevracej se na reklamaci jako lampy co chodili primo z JJ...Pleva znamena ze flaska nejde do paru nebo ze ma extremne jiny hodnoty nez standard ale v tom mnozstvi se i k tem podari najit protipart a tak se jich vetsina zuzitkuje... A nebo je to vadnej kus kterej samozdrejme putuje jako reklamace zpatky do vyrobny a nebo se proste odepise a vyhodi...Mimochodem ty Sovteky 6550 ma tedka Vladyka...mmjuz píše:Opravdu věříš tomu, že nějaké internetové prodejny vlastní zahořovací rámy a prodávají kytaristům do jejich miláčků zahořené a pak pečlivě vybírané páry? To snad dělá jen několik málo firem na světě pro hifisty do jejich snob end mramorových škatulí. Tyhle lampy pak stojí většinou více, než celé kytarové kombo.wolf píše:Jestli jit do JJ lamp tak jedine ze zapadu (Eurotubes,Tube Town atd) kde je uz vybrany zrno od plev a mas jistotu ze ty jejich pary,quady jsou zahoreny a radne otestovany hodnoty jsou v toleranci...Ja bych osobne sel do Sovtek 6550 (skoro to samy jako jejich KT88) ktery jsou celkem levny,maj peknej zvuk a hlavne vydrz a ruskou spolehlivost...Osobne jsem je mel vicekrat v Kranku nedavno i ve Splawnovi a nikdy zadnej problem...
A co potom dělají s těmi plevy, když je oddělí od zrn? Pošlou je Jurčovi zpátky a on jim je vymění?
Svatá prostoto....
LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
- Štábní Generál
- Bandzone: http://bandzone.cz/stabzsco
Z eurotubes mi přišli JJ 6L6GC pěkně očíslovaný, mam je v hlavě už dva roky bez sebemenšího problému, Akorát mě vyšli na 3500 Kč, ale neměl sem na výběr, když mi je na UG Comunity doporučili jako nej do toho mýho čínskýho mazlíčka
.
Proti těm sovtekum co sem tam měl ještě z bazaru hrajou o třídu vejš, tak mě ta navýšená cena ani nemrzí.
Z GESu mam akorát dvě 5751 Sovtek, ale ty taky drží už půl roku a zvuk je jak víno. (v rámci mejch omezenejch čínskejch možností
)
Proti těm sovtekum co sem tam měl ještě z bazaru hrajou o třídu vejš, tak mě ta navýšená cena ani nemrzí.
Z GESu mam akorát dvě 5751 Sovtek, ale ty taky drží už půl roku a zvuk je jak víno. (v rámci mejch omezenejch čínskejch možností

No pokud jsi ty Sovteky mel uz jety, tak je dost mozny, ze kdybys tam strcil presne ty stejny novy, tak to hraje minimalne stejne dobre jako ty JJky. Novy lampy budou v podstate vzdycky hrat lip nez stary.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Štábní Generál
- Bandzone: http://bandzone.cz/stabzsco
Asi moc jetý nebyly, dodnes sloužej v kamarádovo Laney, a tam hrajou dobře. Jenom u mě byli takový plechově řinčivý, mohl si s presencí a vejškama točit jak si chtěl hrálo to jak číňan
. Buď to ztratilo attack nebo to bylo takový hubený vošklivý. Zřejmě Sovteky 6L6GC nejsou to pravý ořechový pro VK100. Ale slyšel sem ho s 6L6WXT a to bylo mnohem lepší. S JJ to chytlo barvu, charakter, s klidem na duši si to postavim vedle mnohem dražších a věhlasnějších aparátů.
Téma je ale o JJ, a říkam, eurotubes, dva roky no problem.
Téma je ale o JJ, a říkam, eurotubes, dva roky no problem.

Starý Fender combo, borec tam mněl lampy z Německa původní, tak 1978: nechal přelampovat JJ a zvuk šel do ****!! Po servisu je s toho zvuk posunuty jak byste z Twina udělaly Concert.Wohma píše:No pokud jsi ty Sovteky mel uz jety, tak je dost mozny, ze kdybys tam strcil presne ty stejny novy, tak to hraje minimalne stejne dobre jako ty JJky. Novy lampy budou v podstate vzdycky hrat lip nez stary.
Eurotubes : cena proti Slovakum x 1,5 záruka 3 měsíce proti 12 měs. ??
No tak tyhle stary poctivy lampy jsou neco jinyhodalabo píše:Starý Fender combo, borec tam mněl lampy z Německa původní, tak 1978: nechal přelampovat JJ a zvuk šel do ****!! Po servisu je s toho zvuk posunuty jak byste z Twina udělaly Concert.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus