No Godiny se mi nikdy moc nelíbily, nad PRS jsem taky uvažoval, ale třeba ty Duesenbergy jsou mi designem určitě bližší.
Určitě nelpím na tom, aby to vypadalo přesně jako klasický Gibson Les Paul, to vůbec ne, na druhou stranu se mi ale nelíbí takové ty různé patvary odvozené od toho klasického tvaru a to u věch kytar - nemám rád takové ty pokřivené klony stratů, SG, LP atd. U Duesenebrgu se mi právě líbí to, že dokázali skloubit tu klasiku s jejich prvky designu a vypadá to (alespoň pro mě) skvěle.
Klidně můžeme název vlákna změnit, jedná se mi ale opravdu hlavně o ty Duesenbergy, byl bych rád za tipy na méně známé výrobce, klidně i věci, které jdou koupit jen někde v Německu a nebo v USA, cenově ale tak nějak rozumně - do ceny toho Starplayer TV. Stejně jsem smířený s tím, že tu kytaru budu brát na slepo, u nás jsou kolikrát kytary v kráměch tak dobité, že bych je stejně nekoupil, navíc mám asi neustále štestí na špatné kousky :-/ Co jsem navíc držel nástroje koupené v USA, tak to bylo trochu o něčem jiném, měl jsem doma i hodně mexických stratů a telat a ty kytary vypadaly vždy moc hezky, tak nevíc, jestli k nám nevozí takový ten zbytkáč, určitě bych tím nechtěl rozpoutat nějaký flame, spíš si tak nějak omlouvám to, že kytaru vezmu klidně z těch Němec a nebo USD aniž bych ji předtím zkusil