Spájovačky a Spájkoviane elektroniky.
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spájovačky a Spájkoviane elektroniky.
no, měl jsem podobnou, myslim že kdybych jí chtěl ohnout tak ve svěráku kladivem budu mít co dělat, ale třeba je tohle nějaká light verze
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
-
ITIetalista
- Nedůvěryhodný žvanil
istota je istota a keď je to také pevné tak nechcem mať dieru v taške.Stanley06 píše:no, měl jsem podobnou, myslim že kdybych jí chtěl ohnout tak ve svěráku kladivem budu mít co dělat, ale třeba je tohle nějaká light verze
This account don't exist longer.
tak vono to asi bude dobrý v tom že se ta pájka může hned někam hodit a nemusí se čekat než vychladne . ale stejně mi to dlouho nebyvilo to tam furt nandavat a sundavat
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

-
ITIetalista
- Nedůvěryhodný žvanil
veď ja to tam stále nemusím dávať stačí keď pôjdem do školy na prax a budeme neco spájkovať.core88 píše:tak vono to asi bude dobrý v tom že se ta pájka může hned někam hodit a nemusí se čekat než vychladne . ale stejně mi to dlouho nebyvilo to tam furt nandavat a sundavat
This account don't exist longer.
Montáž bez pájky? Věřte starýmu praktikovy! Ty obvody s konektory se za chvíli rozviklají,bude to chrastit do aparátu. Toho bych se asi bálITIetalista píše:EMG snímače sa teraz nespájkujú ale napájajú:Dan Rohanský píše:Chtěl jsem zkusit emg, ale když vidím co je starostí s tím, páječku mám samozřejmě nevhodnou.Tak asi spíš půjdu do akustiky + případné piezzo
GK MB 150 S, GK MB 800
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
Celou elektriku EMG mam s konektory 5 let a no problem.
Ok,beru zpět svoje pochybnosti,které vycházely z toho,že diky lehce opotřebovanému konektoru u baterie jsem málem odpálil reprák v kombu,- takové to byly rány!dalabo píše:Celou elektriku EMG mam s konektory 5 let a no problem.
Když už diskutujem o elektronikách,co říkáte Aktivní elektronice Michalík? Namontoval jsem ji do dvou svých baskytar - zdá se mi velmi dobrá a účinná na rozdíl od některých elektronik,které se montují standartně do baskytar průměrných i nadprůměrných kvalit. O špičkových nástrojích jako Fodera,Sadowski,Sandberg atd. netřeba pochybovat.
Ale kolega má Spektora a ta elektronika tam je taková nevýrazná,řekl bych o ničem. Když jsem mu tam namontoval přepínač aktiv/pasiv, tak jsme zjistili,že ten rozdíl ve zvuku zas tak zásadní není - na rozdíl od Michalíka - tam je přepnutí na aktiv opravdu znát - a to používám kvalitní snímače.
GK MB 150 S, GK MB 800
Jakým stylem opotřebované? Ty konektory (pokud se bavíme o fastonech) ve své podstatě nemají sloužit jako vypínač. Prostě je nasadím a drží. V Gibsonce mám konektory, reprák v kombu mám připojený konektory a nakonec i v ledničce, pračce a autě mám konektory a u posledně jmenovaných jsou daleko silnější mechanické vibrace než u kytary a jede to bez problémů.Moon píše:diky lehce opotřebovanému konektoru u baterie jsem málem odpálil reprák v kombu,
Pokud myslíš klip konektory k 9voltové baterii, tak věřím, že časem může problém nastat.