Spájovačky a Spájkoviane elektroniky.

Stavba a úpravy efektů, footswitchů a dalších zařízení
Stanley06
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Spájovačky a Spájkoviane elektroniky.

Příspěvek od Stanley06 »

no, měl jsem podobnou, myslim že kdybych jí chtěl ohnout tak ve svěráku kladivem budu mít co dělat, ale třeba je tohle nějaká light verze
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
ITIetalista
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od ITIetalista »

Stanley06 píše:no, měl jsem podobnou, myslim že kdybych jí chtěl ohnout tak ve svěráku kladivem budu mít co dělat, ale třeba je tohle nějaká light verze
istota je istota a keď je to také pevné tak nechcem mať dieru v taške. :lol:
This account don't exist longer.
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

tak vono to asi bude dobrý v tom že se ta pájka může hned někam hodit a nemusí se čekat než vychladne . ale stejně mi to dlouho nebyvilo to tam furt nandavat a sundavat
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
ITIetalista
Nedůvěryhodný žvanil

Příspěvek od ITIetalista »

core88 píše:tak vono to asi bude dobrý v tom že se ta pájka může hned někam hodit a nemusí se čekat než vychladne . ale stejně mi to dlouho nebyvilo to tam furt nandavat a sundavat
veď ja to tam stále nemusím dávať stačí keď pôjdem do školy na prax a budeme neco spájkovať.
This account don't exist longer.
Moon

Příspěvek od Moon »

ITIetalista píše:
Dan Rohanský píše:Chtěl jsem zkusit emg, ale když vidím co je starostí s tím, páječku mám samozřejmě nevhodnou. :roll: Tak asi spíš půjdu do akustiky + případné piezzo :lol:
EMG snímače sa teraz nespájkujú ale napájajú: Obrázek
Montáž bez pájky? Věřte starýmu praktikovy! Ty obvody s konektory se za chvíli rozviklají,bude to chrastit do aparátu. Toho bych se asi bál
GK MB 150 S, GK MB 800
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
dalabo

Příspěvek od dalabo »

Celou elektriku EMG mam s konektory 5 let a no problem.
Moon

Příspěvek od Moon »

dalabo píše:Celou elektriku EMG mam s konektory 5 let a no problem.
Ok,beru zpět svoje pochybnosti,které vycházely z toho,že diky lehce opotřebovanému konektoru u baterie jsem málem odpálil reprák v kombu,- takové to byly rány!
Když už diskutujem o elektronikách,co říkáte Aktivní elektronice Michalík? Namontoval jsem ji do dvou svých baskytar - zdá se mi velmi dobrá a účinná na rozdíl od některých elektronik,které se montují standartně do baskytar průměrných i nadprůměrných kvalit. O špičkových nástrojích jako Fodera,Sadowski,Sandberg atd. netřeba pochybovat.
Ale kolega má Spektora a ta elektronika tam je taková nevýrazná,řekl bych o ničem. Když jsem mu tam namontoval přepínač aktiv/pasiv, tak jsme zjistili,že ten rozdíl ve zvuku zas tak zásadní není - na rozdíl od Michalíka - tam je přepnutí na aktiv opravdu znát - a to používám kvalitní snímače.
GK MB 150 S, GK MB 800
- P. Bass Hand Made / SPB1 p.u. - P Bass Hand Made / Bare Knuckle PB 58 p.u.
J. Bass Hand Made / Bare Knuckle 60 PE p.u.------P. Bass Hand Made/Lollar PB p.u. -- J. bass Hand Made/ Lindy Fralin p.u.
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Moon píše:diky lehce opotřebovanému konektoru u baterie jsem málem odpálil reprák v kombu,
Jakým stylem opotřebované? Ty konektory (pokud se bavíme o fastonech) ve své podstatě nemají sloužit jako vypínač. Prostě je nasadím a drží. V Gibsonce mám konektory, reprák v kombu mám připojený konektory a nakonec i v ledničce, pračce a autě mám konektory a u posledně jmenovaných jsou daleko silnější mechanické vibrace než u kytary a jede to bez problémů.
Pokud myslíš klip konektory k 9voltové baterii, tak věřím, že časem může problém nastat.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“