Děkuji. Budu se těšitarcilucifer píše:ok. ve 12 to tam zrovna přijedu.
Takže ve 12 před kytary.cz.
Děkuji. Budu se těšitarcilucifer píše:ok. ve 12 to tam zrovna přijedu.
Ta vypadá vskutku dobře, a nemám důvod nevěřit, že by fungovala perfektně. Jen se obávám, že bych si ji přes ebay nemohla koupit, nemám tam založený účet a ani nikoho ve svém okolí, kdo by zde nakupoval. Dále je otázkou, zda je lepší si sestavit svůj vlastní komplet příslušenství, nebo vzít třeba právě toto sestavené prodejcem, co jsem uvedla výše... Co myslíte, lepší vzít jen kytaru a zbytek dokoupit dle svého uvážení, nebo vzít třeba ten komplet, pokud se opravdu rozhodnu pro kytaru v daném kompletu s příslušenstvím?Nicolas píše:Ladicku dporucuji tuhle.za par penezu a skvele funkcni a velmi jednoducha.
http://www.ebay.com/itm/Eno-LCD-Clip-on ... 3f18be7c31
akorat bys musela cekat az dorazi.ale okolo 300 koupis dobrou i u nas,takze zalezi jestli ti to stoji za to,kdyz usetris 200 kc.
a vidim,ze jsem dobry dohazovac,tak brzske rande jsem ani necekal:-).tak pak se kdyztak pochlubte novym prirustkem (kytarovym).
IMT-900 nesnesu na kytaře, protože jí chrastí tlačítka. Jinak je ale dobrá.Ol'Dawg píše:Levnější ladičky bývají pomalé, což bývá někdy k vzteku. Ono funguje téměř všechno, jen je otázka jak. Já pořád uvažuju o tom, že prodám svou letitou Intelli IMT-900 a koupím Petersona Strobo, ten je pěkně rychlý...
Mě se líbí, jestli máš možnost ji vyzkoušet osobně tak to udělej, myslím že bude spíš hrát přes elektriku než nasucho.violin13 píše:Ahoj, když už je tu tohle témachtěl bych se zeptat, co říkáte na tuhle kytaru?
: http://kytary.cz/washburn-wj7scebm/HN120868/
nikde jsem tu nenašel žádnou debatu o ní, ale zajímal by mě Váš názor, protože hledám také něco kolem 5000 a tahle mi padla do oka
díky za odpovědi
Jsem prave zmateny,protoze nekde pisou masiv a nekde ne,tak jsem se spis priklanel k tomu,ze to masiv je,kdyz stoji necelych 8000 kc.Prave na te strance co jsem postnul,je ve sloupku jen smrk,ale v popisu masivni smrk,tak nevim co si myslet.na ofic yamahu jsem se priznam nedival.co na te kytare pak stoji tolik penez,kdyz nema predni desku masivni??džetro píše:I na stránkách Yamahy píšou smrk, o masívu ani slovo, to asi raději ten Washburn.