Nová kytara - pdmínka cena cca 5000,-, přední deska z masivu

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Jaňule

Re: Nová kytara - pdmínka cena cca 5000,-, přední deska z ma

Příspěvek od Jaňule »

arcilucifer píše:ok. ve 12 to tam zrovna přijedu.
Děkuji. Budu se těšit :wink: .
Takže ve 12 před kytary.cz.
Nicolas

Příspěvek od Nicolas »

Ladicku dporucuji tuhle.za par penezu a skvele funkcni a velmi jednoducha.
http://www.ebay.com/itm/Eno-LCD-Clip-on ... 3f18be7c31

akorat bys musela cekat az dorazi.ale okolo 300 koupis dobrou i u nas,takze zalezi jestli ti to stoji za to,kdyz usetris 200 kc.

a vidim,ze jsem dobry dohazovac,tak brzske rande jsem ani necekal:-).tak pak se kdyztak pochlubte novym prirustkem (kytarovym).:-)
Jaňule

Příspěvek od Jaňule »

Nicolas píše:Ladicku dporucuji tuhle.za par penezu a skvele funkcni a velmi jednoducha.
http://www.ebay.com/itm/Eno-LCD-Clip-on ... 3f18be7c31

akorat bys musela cekat az dorazi.ale okolo 300 koupis dobrou i u nas,takze zalezi jestli ti to stoji za to,kdyz usetris 200 kc.

a vidim,ze jsem dobry dohazovac,tak brzske rande jsem ani necekal:-).tak pak se kdyztak pochlubte novym prirustkem (kytarovym).:-)
Ta vypadá vskutku dobře, a nemám důvod nevěřit, že by fungovala perfektně. Jen se obávám, že bych si ji přes ebay nemohla koupit, nemám tam založený účet a ani nikoho ve svém okolí, kdo by zde nakupoval. Dále je otázkou, zda je lepší si sestavit svůj vlastní komplet příslušenství, nebo vzít třeba právě toto sestavené prodejcem, co jsem uvedla výše... Co myslíte, lepší vzít jen kytaru a zbytek dokoupit dle svého uvážení, nebo vzít třeba ten komplet, pokud se opravdu rozhodnu pro kytaru v daném kompletu s příslušenstvím?
Nicolas

Příspěvek od Nicolas »

Pokud jsi úplný začátečník,tak stejně kytaru brát nikam nebudeš,takže třeba ten obal na kytaru bys nevyužila.Struny hned vyměnit můžeš,ale i nemusíš.Stojan,pokud máš místo kam ho dát,je věc dobrá,že je kytara kam odložit.Ladička je samozřejmost.Ta cena té kytary s tím příslušenstvím je dobrá,akorát že vždycky v tom příslušenství je něco,co by sis jinak asi nekoupila,takže spíš záleží,jestli bys z toho příslušenství opravdu vše využila.
Já osobně jsem příslušenství nechtěl z důvodu jak jsem psal,že půlku bych nevyužil.Osobně být tebou,bych koupil jen kytaru,dokoupil ladičku,trsátka a ten stojan,pokud na něj máš místo.A případně nějaké struny.Navíc každou tu věc si můžeš koupit přesně podle sebe,v příslušenství musíš vzít to,co ti nabízí,což já třeba nemám rád,ale já jsem náročný.Takže to budeš muset asi vyhodnotit sama.Já osobně preferuju nákup zvlášť,protože v těchto kompletech je většinou něco,co bys jinak nekoupila,nebo něco,co se moc nerodává a potřebují se toho zbavit.
Ale někdo jiný může mít zase jiný názor,takhle to vidím já.

Jinak kdybys chtěla tu ladičku z ebaye,tak ti ji klidně objednám a pak přepošlu,to není problém.Ber to jen jako takovou možnost,nic víc.Není kdyžtak problém,záleží na tobě.
Naposledy upravil(a) Nicolas dne 12.07.2012 22:34, celkem upraveno 1 x.
Ol'Dawg
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/martink52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ol'Dawg »

Levnější ladičky bývají pomalé, což bývá někdy k vzteku. Ono funguje téměř všechno, jen je otázka jak. Já pořád uvažuju o tom, že prodám svou letitou Intelli IMT-900 a koupím Petersona Strobo, ten je pěkně rychlý...
Hrajete dobře, když vám to připadá snadné.
Cort Gold Edge LE + L. R. Baggs Anthem
AER Alpha
http://www.kytara.net
jakub.kubaaa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakub.kubaaa »

Někdy je ale k vzteku i přesná a rychlá ladička :lol:

Každopádně pokud ladička funguje jak má, do začátků určitě stačí
"Nezáleží na co hrajete ani přes co hrajete, ale jak hrajete" R. Hladík
Obrázek
shoooter

Příspěvek od shoooter »

Ol'Dawg píše:Levnější ladičky bývají pomalé, což bývá někdy k vzteku. Ono funguje téměř všechno, jen je otázka jak. Já pořád uvažuju o tom, že prodám svou letitou Intelli IMT-900 a koupím Petersona Strobo, ten je pěkně rychlý...
IMT-900 nesnesu na kytaře, protože jí chrastí tlačítka. Jinak je ale dobrá.
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Jaňule

Příspěvek od Jaňule »

Chtěla bych tímto mnohokrát poděkovat uživateli arcilucifer za svou včerejší ochotu při výběru mé budoucí kytary. Jeho snaha byla opravdu maximální a velice vstřícná, takže jsem nyní nad míru spokojená a šťastná, že si arcilucifer udělal chvíli svého drahocenného času, a pomohl mi tím usnadnit problém s výběrem kytary pro začátečníka.

Pokud by někoho zajímalo, jakého nového člena do domu jsme nakonec vybrali, stala se jím kytarka Cort Earth 70 NS. Měla ze všech ozkoušených jedinců v této, i vyšší cenové relaci, nejmelodičtější a nejvyváženější zvuk.

Ještě jednou pěkně děkuji za pomoc, a budu přát všem začínajícím muzikantům, aby měli štěstí, jako já, a pokud byste potřebovali nějakou dobrou radu, či pomoc, abyste se nebáli požádat na tomto fóru zkušenější, neboť dobrá rada je vždy nad zlato :wink: .

Děkuji mockrát i vám ostatním, kdo jste k mému dotazu přispívali dalšími radami :wink: .

A nyní už nezbývá nic jiného, než - cvičit, cvičit a zase jen cvičit :D
violin13

Příspěvek od violin13 »

Ahoj, když už je tu tohle téma :D chtěl bych se zeptat, co říkáte na tuhle kytaru?
: http://kytary.cz/washburn-wj7scebm/HN120868/
nikde jsem tu nenašel žádnou debatu o ní, ale zajímal by mě Váš názor, protože hledám také něco kolem 5000 a tahle mi padla do oka
díky za odpovědi :D
džetro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od džetro »

violin13 píše:Ahoj, když už je tu tohle téma :D chtěl bych se zeptat, co říkáte na tuhle kytaru?
: http://kytary.cz/washburn-wj7scebm/HN120868/
nikde jsem tu nenašel žádnou debatu o ní, ale zajímal by mě Váš názor, protože hledám také něco kolem 5000 a tahle mi padla do oka
díky za odpovědi :D
Mě se líbí, jestli máš možnost ji vyzkoušet osobně tak to udělej, myslím že bude spíš hrát přes elektriku než nasucho. :D
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
Nicolas

Příspěvek od Nicolas »

K té kytaře cos postnul ti nic neřeknu,ale na jednom fŕu,na které chodím,prodává klučina tuhle http://www.muzikant.cz/kytary-6/akustic ... -78788.php starší Yamahu za 182 euro,ale je teda ze slovenska.Přijde mi to jako solidní cena a solidní kytara.Stav kytary píše 98% a to jen kvůli škrábanečkům od oblečení,jak se na ni hrálo,jinak by měla být jako nová.Kdybys měl zájem,dám ti kontakt.
Jinak Washburnů se bát určitě nemusíš,je tady na ně spousta kladných ohlasů,ikdyž jumba jsem tu moc neviděl.

Jo a ta cena je i se stojanem a značkovým kapodastrem.
džetro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od džetro »

I na stránkách Yamahy píšou smrk, o masívu ani slovo, to asi raději ten Washburn. :D
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
Nicolas

Příspěvek od Nicolas »

džetro píše:I na stránkách Yamahy píšou smrk, o masívu ani slovo, to asi raději ten Washburn. :D
Jsem prave zmateny,protoze nekde pisou masiv a nekde ne,tak jsem se spis priklanel k tomu,ze to masiv je,kdyz stoji necelych 8000 kc.Prave na te strance co jsem postnul,je ve sloupku jen smrk,ale v popisu masivni smrk,tak nevim co si myslet.na ofic yamahu jsem se priznam nedival.co na te kytare pak stoji tolik penez,kdyz nema predni desku masivni??
A pokud masivni predek opravdu neni,tak se tazateli omlouvam za spatny link,ale mel jsem za to,ze teb smrk bude masiv.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Když masiv nepíšou, masiv to nebude, tím se vždy chlubí :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Pepekkarel

Příspěvek od Pepekkarel »

jestli si ještě stále vybíráš kytaru tak já svůj hlas dávám kytarám značky Oscar Schmidt(pokud se pohybuju v cenové relaci do 5 000)....protože jsem ji koupil okolo 5 000...a jsem s ní velice nadmíru spokojen!
hamanek

Příspěvek od hamanek »

Nevím jestli na tento dotaz mi tu někdo dokáže odpovědět, jde o to, že mám zájem koupit akustickou washburnku WD nejspíš 10S, případně dvacítku, ale to se uvidí...A zajímalo by mě za kolik jste tu kytaru koupili, na kytarách vidím akci 5200, slevněno z 7200, čemuž moc nevěřím. Jelikož bych rád ušetřil každou korunu tak by mě zajímalo jestli je tato cena adekvátní, nebo pokud chvíli počkám, že cena trochu klesne. Našel jsem tu, že Nero tuto kytaru koupil za 4590 kč, takže by mě zajímalo jak se ty ceny vyvíjí, jelikož jsem to dosud vůbec nesledoval. Na heuréce jsem našel, že ta kytara se prodávala dokonce za 4000 Kč, jen nevím jestli to bylo ojedinělé nebo ne, prostě i 1200 je relativně dost peněz. Takže koupit za 5200 nebo raději počkat? Kytaru hned tak akutně nepotřebuju, ale čekat můžu pouze půl roku. Díky.

EDIT: Ještě pokud jsem dobře hledal, tak jsem si nevšiml, že by tu bylo přímé srovnání kytar Cort Earth 100 a washburna WD 10S, jelikož toho corta v kytarách nemají skladem a mě se nechce chodit ještě do jiných hudebnin, tak se ptám, kterou kytaru byste vybrali vy.
Nowi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nowi »

Ahoj, nejsem si jistý, jestli to pořád funguje, ale dřív měly kytary.cz akci, kde pokud si na internetu našel nižší cenu než mají oni, dalo se s nimi domluvit a oni cenu snížili.
rocky77

Příspěvek od rocky77 »

Ten příslib nabídky nižší ceny stále na Kytarách platí...a mně zatím vyšli vždy vstříc...

Každopádně v tomto Ti nikdo neporadí...může se vyplatit ji koupit hned, stejně jako počkat půlroku (protože cena může klesnout nebo se objeví zajímavější alternativa)...to nikdo neví...

Jinak ten Cort a Wash vycházejí tak podobně, že tam už je to opravdu o individuálním posouzení a srovnání konkrétních kusů...
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
Pepekkarel

Příspěvek od Pepekkarel »

hele já bych do toho šel zkus se domluvit v kytarách a když ti nevyjdou vstříc tak prostě si koupíš v jiném obchodě... :wink:
hamanek

Příspěvek od hamanek »

Tak koukám, že zatímco jsme tu diskutovali tak se objevila sleva o nějaký 300, přesto jsem se ještě podíval všude možně a něco jsem našel takže to zkusím :)
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“