po přečtení tohohle vlákna mi to nedalo a musel jsem si vypsat pár poznámek, možná by to chtělo udělat samostatné vlákno a vypisovat tam podobné perličky z celého fóra
A: lampy a tranzistory jsou to samé, akorát ti co vymýšlejí tranzistory to neumí, proto hrajou hůř
B,C,..: tak nám dobrý trand ukaž
A: momentálně žádný nemám
A: zkreslení je špatné, není to věrný poslech
B,C,.. : tady jsi na kytarovém fóru
A: za 40 let praxe, vím, že nikdo nehraje v limitaci. Lampa při limitaci totiž exploduje
B,C,..: ??? tady jsi na kytarovém fóru a my všichni hrajeme v limitaci
A: nejhorší je zkreslení kolem 500kHz, lampy hrajou i 15MHz
B: 500kHz není slyšet a lampy hrajou jenom tolik, kolik pustí výstupák a repro
C: my máme zkreslení rádi (i to co není slyšet)
A: já se nebavím o kytarovém aparátu, mluvím o věrném záznamu koncertu a jeho reprodukci
B,C,..: tady jsi na kytarovém fóru
(osobně bych rád viděl ten mikrofon nebo snímač, který věrně zachytí 500kHz)
A: na moje zesilovače hraje mnoho kytaristů už 40let, akorát se tím nikdo nechlubil. To se teď změnilo.
B,C,..:
A: když hraju přes efekt do HQQF, mám super aparát a už se nemusíme bavit o rozdílech lamp a trandů
B,C,..:takto hrajou začínající kytaristi, nemá to dynamiku
A: Když je zesilovač v limitaci, tak je to pořád stejně nahlas, takže to nemá žádnou dynamiku
B: Když kytarista řekne slovo dynamika, myslí tím něco jiného, než měnící se úroveň akustického tlaku
A: nemusím být kytarista, abych tomu rozuměl, Leo Fender taky nebyl
A: podívejte jak mě chválí pan MT: "koupil jsem si váš HQQF a je výborný ke stolnímu PC ... "
B,C,..:tady jsi na kytarovém fóru
D: tady máte x odkazů na YT (plexi a jiné), kde kreslí konec
A: na těch videích zkresluje předzesilovač, je vidět, že nemáte s hudbou nic společného když to nepoznáte, kdyby se 100W lampa přibližila k limitaci, tak dá 1000W (ještě než stihne explodovat)
A: kdo mě zesměšňuje je hulvát a poškozuje mé dobré jméno
B: jste to vy sám...