Cort nebo LTD

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Alexi_Laiho

Re: Cort nebo LTD

Příspěvek od Alexi_Laiho »

hele ber tu cortku , ty levny esp/ltd maj špatný zpracování
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Uprimne nevim, co je na te LTD tak drahy.. Telo agathis ma i moje kytara, je to dost levnej material, pevna kobylka je za par supu, snimace taky nic moc, platis proste jen za znacku... Corty jsou mahagonovy, maji snimace EMG a maji i lepsi reputaci ;)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

u Cortů záleží jestli chceš tremolo, nebo ne :-) pokud ne, Z4 je skvělá volba, pokud jo, K4 je skvělá volba :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Pieces
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pieces »

s tim tremolem právě nevim no.... nevíte jestli tu cortu nemaj někde v hudebninách??
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

jj maj ju u nás v brně v musiccenteru :wink: Jinak já být tebou tak du do té bez tremola(ale nevím no jestli ho třeba využiješ) ..
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
Pieces
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pieces »

Metallistic píše:jj maj ju u nás v brně v musiccenteru :wink: Jinak já být tebou tak du do té bez tremola(ale nevím no jestli ho třeba využiješ) ..
Už sem našel kde jí maj... no to já taky nevim no ,ale zase se mi vzhledově líbí víc ta K4.... ,ale zas má složitější ladění...
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Na LTD jsem nikdy nehrál,ale z vlastní zkušonosti bych bral Cort,neplatíš za značku a máš celkem slušnou kejtru,já mam M200 a nemužu si ji vynachválit,ještě když kní přihodíš lepší snímače tak tu kejtru posuneš o třídu vejš....bejt tebou tak vybírám mezi Cortama....ale jak je to stěma LTD to fakt nevim.... :wink:
Pieces
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pieces »

Drobák píše:Na LTD jsem nikdy nehrál,ale z vlastní zkušonosti bych bral Cort,neplatíš za značku a máš celkem slušnou kejtru,já mam M200 a nemužu si ji vynachválit,ještě když kní přihodíš lepší snímače tak tu kejtru posuneš o třídu vejš....bejt tebou tak vybírám mezi Cortama....ale jak je to stěma LTD to fakt nevim.... :wink:
Cortu beru na 100% ,ale nemužu se rozhodnou mezi Z4 a K4... :?
Demilich

Příspěvek od Demilich »

K4 K4 !! :twisted: Zas a znovu
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Drobák

Příspěvek od Drobák »

K4 se mi líbí víc,ale má tremolo,takže bych asi volil Z4,ta K4 vypadá jak ibanez,je celkově hezká...ale to tremolo by tě tam sralo,volil bych Z4,písni jak to vidíš ty...ale víc se mi líbí superstrat než to LP...moc věrná imitace LP to neni...to už se mi zdá hezčí m200,ale jde v první řadě o zvuk....
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

no, ona to vážně moc věrná imitace LP není - vybírání těla, zkosení pro pravačku, váha jen něco přes 3 kg, šroubovaný krk...
Pieces
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pieces »

No já právě taky nevim asi Z4....
Drobák

Příspěvek od Drobák »

jak už sem říkal,jde o zvuk,co na tom že nevypadá líp jak ta K4...mně se teda z těhle modelů víc líbí ten superstrat,rotože vypadá celkem věrně,ta Z4 je opravdu jenom pseudo LP ale bude se ti na ní hrát líp....K4 by se ti jenom rozlaďovala,pak by tě to sralo,řešil bys zbytečnosti typu jak zafixovat tremolo atd...jdi do Z4,koupíš,naučíš,prodáš....pak si mužeš koupit vysněnou...jestli na kejtru chceš balit baby tak kup K4,ale pokud ti jde o zvuk a o hraní,tak ta Z4 je celkem ideální....jak říkám nemusíš řešit tremolo což je jedině dobře...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

jako já vybíral mezi Z4 a superstratem Jackson a Z4 vyhrávala na celé čáře. K4 bude něco jiného, než ta jacksona - užjen snímačema
Pieces
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pieces »

Z4 má zas delší sustain... a ten využiju asi líp než to tremolo...
Walkyra

Příspěvek od Walkyra »

Já mam LTD 100FM, nebo jak se to jmenuje a jsem s ní naprosto spokojená. Náš bývalej kytarista má Cort, kterej stál úplně stejně, jako ta moje kytarka a co se kvality a zvuku týče, je to úplně to samý... :-)
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Dej bacha na lakování hmatníku té Z4, zdálo se mi to takové dost ojebané už v hudebninách, zatímco K4 má krk nelakovaný. Už jsem to tu psal o těch dvou kejtrách někdy předtím...
A manipulace s FR tremolem (pokud samozřejmě nemá výrobní vadu) je podle mého čistě otázka toho, jak je na tom kdo s rukama.. (nic proti fakt)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

nevšim jsem si problému s lakováním hmatníku, vlastně jsem si ani žádného laku nevšim :-)
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Drobák píše:jak už sem říkal,jde o zvuk,co na tom že nevypadá líp jak ta K4...mně se teda z těhle modelů víc líbí ten superstrat,rotože vypadá celkem věrně,ta Z4 je opravdu jenom pseudo LP ale bude se ti na ní hrát líp....K4 by se ti jenom rozlaďovala,pak by tě to sralo,řešil bys zbytečnosti typu jak zafixovat tremolo atd...jdi do Z4,koupíš,naučíš,prodáš....pak si mužeš koupit vysněnou...jestli na kejtru chceš balit baby tak kup K4,ale pokud ti jde o zvuk a o hraní,tak ta Z4 je celkem ideální....jak říkám nemusíš řešit tremolo což je jedině dobře...
zajímavý názor ale nesouhlasím
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“