Cort nebo LTD
Pravidla fóra
- Alexi_Laiho
Re: Cort nebo LTD
hele ber tu cortku , ty levny esp/ltd maj špatný zpracováníPieces píše:http://www.musiccenter.cz/Cort-EVL-Z4-B ... erie:15160
http://www.musiccenter.cz/Cort-EVL-K4-B ... erie:16774
http://eshop.kytary.cz/esp-ltd-elektric ... 27:0:0:3:0
máte někdo jednu z nich? diky
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Uprimne nevim, co je na te LTD tak drahy.. Telo agathis ma i moje kytara, je to dost levnej material, pevna kobylka je za par supu, snimace taky nic moc, platis proste jen za znacku... Corty jsou mahagonovy, maji snimace EMG a maji i lepsi reputaci 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
jj maj ju u nás v brně v musiccenteru
Jinak já být tebou tak du do té bez tremola(ale nevím no jestli ho třeba využiješ) ..
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Na LTD jsem nikdy nehrál,ale z vlastní zkušonosti bych bral Cort,neplatíš za značku a máš celkem slušnou kejtru,já mam M200 a nemužu si ji vynachválit,ještě když kní přihodíš lepší snímače tak tu kejtru posuneš o třídu vejš....bejt tebou tak vybírám mezi Cortama....ale jak je to stěma LTD to fakt nevim.... 
Cortu beru na 100% ,ale nemužu se rozhodnou mezi Z4 a K4...Drobák píše:Na LTD jsem nikdy nehrál,ale z vlastní zkušonosti bych bral Cort,neplatíš za značku a máš celkem slušnou kejtru,já mam M200 a nemužu si ji vynachválit,ještě když kní přihodíš lepší snímače tak tu kejtru posuneš o třídu vejš....bejt tebou tak vybírám mezi Cortama....ale jak je to stěma LTD to fakt nevim....
K4 se mi líbí víc,ale má tremolo,takže bych asi volil Z4,ta K4 vypadá jak ibanez,je celkově hezká...ale to tremolo by tě tam sralo,volil bych Z4,písni jak to vidíš ty...ale víc se mi líbí superstrat než to LP...moc věrná imitace LP to neni...to už se mi zdá hezčí m200,ale jde v první řadě o zvuk....
jak už sem říkal,jde o zvuk,co na tom že nevypadá líp jak ta K4...mně se teda z těhle modelů víc líbí ten superstrat,rotože vypadá celkem věrně,ta Z4 je opravdu jenom pseudo LP ale bude se ti na ní hrát líp....K4 by se ti jenom rozlaďovala,pak by tě to sralo,řešil bys zbytečnosti typu jak zafixovat tremolo atd...jdi do Z4,koupíš,naučíš,prodáš....pak si mužeš koupit vysněnou...jestli na kejtru chceš balit baby tak kup K4,ale pokud ti jde o zvuk a o hraní,tak ta Z4 je celkem ideální....jak říkám nemusíš řešit tremolo což je jedině dobře...
Dej bacha na lakování hmatníku té Z4, zdálo se mi to takové dost ojebané už v hudebninách, zatímco K4 má krk nelakovaný. Už jsem to tu psal o těch dvou kejtrách někdy předtím...
A manipulace s FR tremolem (pokud samozřejmě nemá výrobní vadu) je podle mého čistě otázka toho, jak je na tom kdo s rukama.. (nic proti fakt)
A manipulace s FR tremolem (pokud samozřejmě nemá výrobní vadu) je podle mého čistě otázka toho, jak je na tom kdo s rukama.. (nic proti fakt)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
zajímavý názor ale nesouhlasímDrobák píše:jak už sem říkal,jde o zvuk,co na tom že nevypadá líp jak ta K4...mně se teda z těhle modelů víc líbí ten superstrat,rotože vypadá celkem věrně,ta Z4 je opravdu jenom pseudo LP ale bude se ti na ní hrát líp....K4 by se ti jenom rozlaďovala,pak by tě to sralo,řešil bys zbytečnosti typu jak zafixovat tremolo atd...jdi do Z4,koupíš,naučíš,prodáš....pak si mužeš koupit vysněnou...jestli na kejtru chceš balit baby tak kup K4,ale pokud ti jde o zvuk a o hraní,tak ta Z4 je celkem ideální....jak říkám nemusíš řešit tremolo což je jedině dobře...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.