Logo Hughes and Kettner

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
DwPetr

Příspěvek od DwPetr »

Za nejdokonalejší hlavu /technicky/ považuju Roadkinga od Mesy, za nejhezčí právě HK, to mordý podsvětlení poťáků a toho nápisu, za sklem žhavý lampy..

JVMko je velmi dobrá věc, nevim kolik jich je v oběhu, kvůli ceně a roku výroby jich moc ještě nebude, ale podle mě je to nejdokonalejší zes co udělali, sice jsem neviděl schéma, takže ruku do ohně za to nedám, ale mělo by tam být 12 jednotlivejch předzesilovacích obvodů, a docela bych tomu věřil, protože každej se chová jinak, např má jinou hlasitost, gain. Původně jsem chtěl DSLko, jenže mě tam odradily společný korekce. U toho jvmka je čistej kanál výbornej, ale kdybych to stejný nastavení použil i u crunche, tak to bude hodně nabasovaný, protože by to měl bejt obvod 800, a ty právě jdou hodně odspodu, je to hodně vidět mezi Crunch a OD1, kde od1 je víc středová, tam by se to mělo blížit k 900vce, ale tu jsem nevlastnil, takže to nemůžu potvrdit. 800kilo jsem měl, takže jsem byl zvyklej na jeden kanál, od čistýho po nakřáplej jen pomocí poťáku kytary. Tady je to spíš takovej luxus, na kterej si zvykám. Co jsem se díval, tak je to nejlevnější 4kanál. Má to moc pěknej reverb, na mulťácích je sice silnější než tady, tady je takovej decentnější, je tam slyšet, ale nijak to neprzní zvuk. To co se mi na tom zesilovači líbí nejvíc je ten footswitch, buď se to pomocí něj dá ovládat jak na hlavě, že na jednom spínači máš všechny 3 druhy od danného kanálu, nebo si přiřadit jednotlivě co kam chceš. Navc když si do něčeho zašlápneš reverg, nebo 2master, fx, tak si to pamatuje a když se víckrát přešlapáváš, tak si to udrží v paměti, nic nemusíš ukládat, když to nechceš, tak to jen vyšlápneš přiřazeným spínačem. Na pódiový hraní velmi dobrá vychytávka. Vzadu je to taky slušně vybavený, přes obě smyčky, midi, lineOut. Zatím jsem nenašel nic, co by mi vadilo. Jediný co to chce, tak jiný snímače, než co mám, ten zvuk co bych z toho chtěl, je možnej s EMG, to jsem viděl, s mejma je to jinak zbarvený. Stejně tak na Fireballovi. Za ty peníze je to dobrý, když už by někdo kupoval za 30-36tis tsl/dsl, měl by zkusit i jvm, těch pár tisícovek by za to mohlo stát.
Ibanez RG 2550E Prestige, Marshall JVM 410H, Boss TU2, 1960A - kopie
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Ja jsem ji zatim nemel sanci vyzkouset, a beztak je nejlepsi zahrat si na to jinde nez v obchode..
Videl jsem dukladnou reportaz na youtube od jednoho nadsence a zvukove to vypada hodne slusne - jako by Marshall znovu po nekolika letech nastoupil s poradnym aparatem..
I kdyz, mozna bych se tolika knofliku trosku bal:)
Kazdopadne k ni gratuluju!
DwPetr

Příspěvek od DwPetr »

Určitě, chce to doma. Vypadá to hrozivě, ale je to v pohodě, když to prokoukneš, tak je to jednoduchý, v podstatě, stačí jen nastavit všechny korekce na polovinu a už to maže. :wink:
Ibanez RG 2550E Prestige, Marshall JVM 410H, Boss TU2, 1960A - kopie
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Na JVM sem měl taky spadeno ale nemám prachy...tady někdo psal že HaK není moc běžný aparát....u nás na něj hraje hodně lidí co sem viděl a navíc mají signature model pro kytaristu z RUSH a druhý kiytarista ze stone sour na něj hraje....
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:Na JVM sem měl taky spadeno ale nemám prachy...tady někdo psal že HaK není moc běžný aparát....u nás na něj hraje hodně lidí co sem viděl a navíc mají signature model pro kytaristu z RUSH a druhý kiytarista ze stone sour na něj hraje....
Uvědomuješ si, že to JVM stojí přes 30k? Tak jaks na něj mohl mít spadeno a nakonec jsi skončil u HK za 10k. Myslim, že to trochu motáš.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Nemotám myslel sem si že dostanu víc peněz....
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:Nemotám myslel sem si že dostanu víc peněz....
No, je to rozdíl 20 tisíc, takže to by mě fakt zajímalo, kdo se může seknout o 20k. Nebo snad dealuješ a měl si doma zátah? Jinak si to neumim vysvětlit.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

je to asi takhle naši mi řekli že mám na kontě dvacet tisíc asi před rokem jenomže já tehdy ještě malé Myšátko sem si myslel že to jěště není konečná částka že tam jěště něco přibude...BTW tebe ten tvůj marshall stál kolik?To máš JCM?
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

afektband píše:
No, je to rozdíl 20 tisíc, takže to by mě fakt zajímalo, kdo se může seknout o 20k. Nebo snad dealuješ a měl si doma zátah? Jinak si to neumim vysvětlit.
Myslim ze se ti nemusi zpovidat
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Neprodává někdo z vašich známých nějakého Hughese?
afektband

Příspěvek od afektband »

Martin656 píše:
afektband píše:
Myslim ze se ti nemusi zpovidat
Nemusí, ale jsem strašně zvědavej.

hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Zhrnu to prostě sem dostal mín peněz než sem čekal...ted sem objevil HaK VORTEX za 17 i s boxem pokud mi ho podrží tak je můj....
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:Zhrnu to prostě sem dostal mín peněz než sem čekal...ted sem objevil HaK VORTEX za 17 i s boxem pokud mi ho podrží tak je můj....
A nechceš za ty peníze radší lampu? Myslim že Valveking 212 by stačil...

hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

afektband píše:
hardcore guitarist píše:Zhrnu to prostě sem dostal mín peněz než sem čekal...ted sem objevil HaK VORTEX za 17 i s boxem pokud mi ho podrží tak je můj....
NEvím jak je na to zkreslení....
afektband

Příspěvek od afektband »

hardcore guitarist píše:
afektband píše:
NEvím jak je na to zkreslení....
Je to High-gain, takže zkreslení je fakt dost. Má dost basů i vejšek. Středovej zvuk se mi na tom moc nelíbí. Takže když dáš ekvalizér basy 7, vejšky 7, středy 0 a zkreslení 7-8, tak je to zvuk jako hovado. Je to 2*12, takže plocha repra taky není malá, navíc k tomu časem můžeš třeba koupit box, nebo repra vyměnit třeba za Vintage 30.

hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Tak uvidím až to pojedu vyzkoušet do brna....ale zvukově se mi nejvíc líbí HaK....
PhillMarlowe

Re: Logo Hughes and Kettner

Příspěvek od PhillMarlowe »

FIrma Hudební ráj Velké Meziříčí to logo prodává. Plastové za 60, nerezové ale za 1400.
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

>24.03.2008 18:07
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“