Logo Hughes and Kettner
Pravidla fóra
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Logo Hughes and Kettner
Budu si asi kupovat hlavu z bazaru ale je tamz loga urvané hughes and, dá se to někde do koupit?
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Logo Hughes and Kettner
tyjo, hlavne ze to bude hrat, logo je jen formalitahardcore guitarist píše:Budu si asi kupovat hlavu z bazaru ale je tamz loga urvané hughes and, dá se to někde do koupit?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Protože bez toho nápisu nikdo nepozná, že je to H&K a hlavně je hrozně hezkej ne....
Jinak k věci. Pokud to nesežeš někde v hudebninách na netu. Tak bych zkusil výhradního dovozce pro ČR. Ten by to třeba dokázal sehnat.
Jinak k věci. Pokud to nesežeš někde v hudebninách na netu. Tak bych zkusil výhradního dovozce pro ČR. Ten by to třeba dokázal sehnat.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
A nebo bych zkusil vlastní ruce (ne moje, ale tvoje). Koupit nějakej matroš a vyříznout si ho.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Akorát to bude víc svítit toť všeDark Axel píše:asi tak... je potrhaná? no na zvukových vlastnostech to nic nezměnířešit to tím, že to nevezmeš je dost blbost
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Tak ho stáhni třeba tak o 300 stovky za tyhlety vady na kráse. Většina stejně není zvědavá na co kdo hraje, hlavně že hraje. Třeba kytarista (ten čech) od UDG má taky totálně rozdrbanou marshall bednu bez loga, síťka drží izolepou, rohy obouchaný...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
taktak, ses deformovanej tim ze hrajes na kytaru, tak cucis na apec, obycejnej fanda to vubec neresi, pokud to neni nejak extra bizardniafektband píše:Tak ho stáhni třeba tak o 300 stovky za tyhlety vady na kráse. Většina stejně není zvědavá na co kdo hraje, hlavně že hraje. Třeba kytarista (ten čech) od UDG má taky totálně rozdrbanou marshall bednu bez loga, síťka drží izolepou, rohy obouchaný...
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
[img]http://www.hudebnibazar.cz/index.php?ka ... on=&ins=20
je to ten s tím home made boxem.....[/img]
je to ten s tím home made boxem.....[/img]
Je to jako u aut, taky budou jezdit, i když jsou obouchaný, a přesto si je spousta lidí leští, a stará se o jejich vzhled. A tady to platí taky. Moje věci i po třeba 6ti letech vypadaj jako nový, a ne že by jen leželi v krabici, deně se používaj. Kdyby mi chyběl nápis, tak si ho koupím, je to součást tý věci, a tak tam bude. H&K se sehnat asi nepodaří. V tvým případě bych sundal i ten druhej a měl to jako noname, nebo si tam dej třeba název kapely. Zas za ty peníze bych ten kus plastu oželel. Já tento zes neznám, ale tipl bych si, že to bude tranďák, takže to nebude pravděpodobně napořád, až našetříš, třeba seženeš lampovýho ketnera i s nápisem. Taky chci koupit bednu a je to kopie, ale za ty peníze je to dobrý a taky oželím tu koženku, místo který je koberec, byť na ni stojí koženková hlava. Ale už to tady zaznělo, nápisy, vzhled nehraje... HK je prestižní a poměrně na zdejším trhu neobvyklá značka, takže tu náhradních dílů moc nebude, jako třeba u Marshallu. Jedinou možnost bych viděl v zámoří, na music shopech kde se ten nápis sehnat určitě podaří, ale za tu cenu to stát nebude.
Ibanez RG 2550E Prestige, Marshall JVM 410H, Boss TU2, 1960A - kopie
HK neni nijak prestizni znacka, ani neobvykla..kdyz jsem zacinal s elektrikou, byly to prvni aparaty, ktere se mi dostavaly do ruky a ve zdejsim pohranici s Nemeckem zrovna o aparaty HK nouze nebyla - jak v obchodech, tak u hracu..Dneska na to ale stejne hrajou ponejvic domaci Nemci, a asi to tak i zustane, protoze jedinecnost tyhle znacky neni nikterak velka a ve svete (zejmena US) je mnoho vyrobcu..
Zkus kontaktovat hlavniho distributora http://www.musicdata.cz/ ten by to mel umet sehnat, pokud je alespon trochu schopnej a nebo si udelej vylet do nemeckyho Sankt Wendelu, kde ta firma sidli..
Nekdy staci i obejit mensi oblastni hudebniny a verim, ze na nejakem pulte to za 30Kc najdes..
Zkus kontaktovat hlavniho distributora http://www.musicdata.cz/ ten by to mel umet sehnat, pokud je alespon trochu schopnej a nebo si udelej vylet do nemeckyho Sankt Wendelu, kde ta firma sidli..
Nekdy staci i obejit mensi oblastni hudebniny a verim, ze na nejakem pulte to za 30Kc najdes..
Mě to právě tak přišlo, protože jsem se sním zatím nikde v okolí nesetkal, a jediný co jsem viděl, tak na netu pár zesilovačů od 50tis a dál. Tak jsem to pokládal asi za nějakou špičku. jednak podle ceny a podle dostupnosti, kde je jich docela málojonas1 píše:HK neni nijak prestizni znacka, ani neobvykla..kdyz ..
Jestli je to v německu, tak to pujde určitě objednat, a mohlo by to bejt i přijatelný.
Omluva za mystifikaci
Ibanez RG 2550E Prestige, Marshall JVM 410H, Boss TU2, 1960A - kopie
HK ma rozptyl v produkci jako vsechny vetsi znacky, cili koupis i hodne slusny aparatky (za vskutku horentni sumicku;)), ale i obycejny trandaky - necim se holt firma musi zivit:) HK ma urcite i svuj specif. zvuk, ale nejlepsi pocin od nich se mi zda HK 20Anniversary kombicko, jinak je to vsechno tak nejak na jedno brdo:)
Ale urcite neni v urovni prestize nekde nad dnes obvyklymi Marshally, Fendery, Peavey pokud bych hazel do jednoho pytle, tak i Mesu apod..Jako "prestizni" ja vnimam treba Cornford, Matchless, BadCat, Stephenson a tak:) Ale mozna je to jen tim, ze nevykazuji tak masovou produkci a je jich tak celkove poskrovnu..
btw. jakpak se v ceskych podminkach rozkoukava JVMko??
Ale urcite neni v urovni prestize nekde nad dnes obvyklymi Marshally, Fendery, Peavey pokud bych hazel do jednoho pytle, tak i Mesu apod..Jako "prestizni" ja vnimam treba Cornford, Matchless, BadCat, Stephenson a tak:) Ale mozna je to jen tim, ze nevykazuji tak masovou produkci a je jich tak celkove poskrovnu..
btw. jakpak se v ceskych podminkach rozkoukava JVMko??