Logo Hughes and Kettner

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Logo Hughes and Kettner

Příspěvek od hardcore guitarist »

Budu si asi kupovat hlavu z bazaru ale je tamz loga urvané hughes and, dá se to někde do koupit?
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Re: Logo Hughes and Kettner

Příspěvek od pigdestroyer »

hardcore guitarist píše:Budu si asi kupovat hlavu z bazaru ale je tamz loga urvané hughes and, dá se to někde do koupit?
tyjo, hlavne ze to bude hrat, logo je jen formalita :)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

A k čemu to budeš potřebovat? Radši bych neřešil takový blbosti a šel hrát... :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Protože bez toho nápisu nikdo nepozná, že je to H&K a hlavně je hrozně hezkej ne....

Jinak k věci. Pokud to nesežeš někde v hudebninách na netu. Tak bych zkusil výhradního dovozce pro ČR. Ten by to třeba dokázal sehnat.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
afektband

Příspěvek od afektband »

A nebo bych zkusil vlastní ruce (ne moje, ale tvoje). Koupit nějakej matroš a vyříznout si ho.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

...anebo radsi tam nedaval nic, at kazdy pak kouma nad tim co ze to je za "uzasnej" aparat!
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Dej jsi tam radši třeba Soundking :lol: Ať se každý diví, jak to dobře hraje :lol: :lol:
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Sami píše:Dej jsi tam radši třeba Soundking :lol: Ať se každý diví, jak to dobře hraje :lol: :lol:
nebo si tam dej rivera a lidi ti pak budou chodit rikat ze tak dobrej zvuk jeste neslyseli ...
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

No nevím jestli to vzít...jako hlava je super!!!!! ale já sem puntičkář a vadí mi to navíc mám pocit že je tam ta sítka potrhaná:(kua!!!!!!
Skypas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skypas »

hardcore guitarist píše:No nevím jestli to vzít...jako hlava je super!!!!! ale já sem puntičkář a vadí mi to navíc mám pocit že je tam ta sítka potrhaná:(kua!!!!!!
Tak to je pak nemoc ;) pocit je jedna věc a vidět a vědět ta druha
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Booože můj, dyk ten apec žije...tak ať je to na něm poznat??? Nebo bys rád aby nikdo nepoznal že si někdy hrál??? :roll:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

asi tak... je potrhaná? no na zvukových vlastnostech to nic nezmění :-) řešit to tím, že to nevezmeš je dost blbost
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Dark Axel píše:asi tak... je potrhaná? no na zvukových vlastnostech to nic nezmění :-) řešit to tím, že to nevezmeš je dost blbost
Akorát to bude víc svítit toť vše :D, no pro efekt gut ne? :lol:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
afektband

Příspěvek od afektband »

Tak ho stáhni třeba tak o 300 stovky za tyhlety vady na kráse. Většina stejně není zvědavá na co kdo hraje, hlavně že hraje. Třeba kytarista (ten čech) od UDG má taky totálně rozdrbanou marshall bednu bez loga, síťka drží izolepou, rohy obouchaný...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

afektband píše:Tak ho stáhni třeba tak o 300 stovky za tyhlety vady na kráse. Většina stejně není zvědavá na co kdo hraje, hlavně že hraje. Třeba kytarista (ten čech) od UDG má taky totálně rozdrbanou marshall bednu bez loga, síťka drží izolepou, rohy obouchaný...
taktak, ses deformovanej tim ze hrajes na kytaru, tak cucis na apec, obycejnej fanda to vubec neresi, pokud to neni nejak extra bizardni
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

[img]http://www.hudebnibazar.cz/index.php?ka ... on=&ins=20
je to ten s tím home made boxem.....[/img]
DwPetr

Příspěvek od DwPetr »

Je to jako u aut, taky budou jezdit, i když jsou obouchaný, a přesto si je spousta lidí leští, a stará se o jejich vzhled. A tady to platí taky. Moje věci i po třeba 6ti letech vypadaj jako nový, a ne že by jen leželi v krabici, deně se používaj. Kdyby mi chyběl nápis, tak si ho koupím, je to součást tý věci, a tak tam bude. H&K se sehnat asi nepodaří. V tvým případě bych sundal i ten druhej a měl to jako noname, nebo si tam dej třeba název kapely. Zas za ty peníze bych ten kus plastu oželel. Já tento zes neznám, ale tipl bych si, že to bude tranďák, takže to nebude pravděpodobně napořád, až našetříš, třeba seženeš lampovýho ketnera i s nápisem. Taky chci koupit bednu a je to kopie, ale za ty peníze je to dobrý a taky oželím tu koženku, místo který je koberec, byť na ni stojí koženková hlava. Ale už to tady zaznělo, nápisy, vzhled nehraje... HK je prestižní a poměrně na zdejším trhu neobvyklá značka, takže tu náhradních dílů moc nebude, jako třeba u Marshallu. Jedinou možnost bych viděl v zámoří, na music shopech kde se ten nápis sehnat určitě podaří, ale za tu cenu to stát nebude.
Ibanez RG 2550E Prestige, Marshall JVM 410H, Boss TU2, 1960A - kopie
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

HK neni nijak prestizni znacka, ani neobvykla..kdyz jsem zacinal s elektrikou, byly to prvni aparaty, ktere se mi dostavaly do ruky a ve zdejsim pohranici s Nemeckem zrovna o aparaty HK nouze nebyla - jak v obchodech, tak u hracu..Dneska na to ale stejne hrajou ponejvic domaci Nemci, a asi to tak i zustane, protoze jedinecnost tyhle znacky neni nikterak velka a ve svete (zejmena US) je mnoho vyrobcu..
Zkus kontaktovat hlavniho distributora http://www.musicdata.cz/ ten by to mel umet sehnat, pokud je alespon trochu schopnej a nebo si udelej vylet do nemeckyho Sankt Wendelu, kde ta firma sidli..
Nekdy staci i obejit mensi oblastni hudebniny a verim, ze na nejakem pulte to za 30Kc najdes..
DwPetr

Příspěvek od DwPetr »

jonas1 píše:HK neni nijak prestizni znacka, ani neobvykla..kdyz ..
Mě to právě tak přišlo, protože jsem se sním zatím nikde v okolí nesetkal, a jediný co jsem viděl, tak na netu pár zesilovačů od 50tis a dál. Tak jsem to pokládal asi za nějakou špičku. jednak podle ceny a podle dostupnosti, kde je jich docela málo :? A ani jsem nijak netušil, že by šlo o evropskou produkci, proč teda taková cena?
Jestli je to v německu, tak to pujde určitě objednat, a mohlo by to bejt i přijatelný.

Omluva za mystifikaci 8)
Ibanez RG 2550E Prestige, Marshall JVM 410H, Boss TU2, 1960A - kopie
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

HK ma rozptyl v produkci jako vsechny vetsi znacky, cili koupis i hodne slusny aparatky (za vskutku horentni sumicku;)), ale i obycejny trandaky - necim se holt firma musi zivit:) HK ma urcite i svuj specif. zvuk, ale nejlepsi pocin od nich se mi zda HK 20Anniversary kombicko, jinak je to vsechno tak nejak na jedno brdo:)
Ale urcite neni v urovni prestize nekde nad dnes obvyklymi Marshally, Fendery, Peavey pokud bych hazel do jednoho pytle, tak i Mesu apod..Jako "prestizni" ja vnimam treba Cornford, Matchless, BadCat, Stephenson a tak:) Ale mozna je to jen tim, ze nevykazuji tak masovou produkci a je jich tak celkove poskrovnu..
btw. jakpak se v ceskych podminkach rozkoukava JVMko??
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“