Hrajete zadarmo? Tak se na to radši vykašlete!
Re: Hrajete zadarmo? Tak se na to radši vykašlete!
Asi mi unikla pointa tejto temy..

.: SoundClick :. .: YouTube :. .: BandZone :.
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
Řekl bych, že spam...Tubular píše:Asi mi unikla pointa tejto temy..![]()
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
Z toho si nic nedělej, to mně taky.
Navíc se mi líbí druhý příspěvek (ze dvou stávajících) tohoto uživatele:
A stejná rada jakou dáváte vy: Až vám někdo řekne, kde seženu kytarovou školu zadarmo, tak ho odmítněte!
Navíc se mi líbí druhý příspěvek (ze dvou stávajících) tohoto uživatele:
Vážený(é) "mojehudebniny.cz", pokud nějaký autor píše a vydavatel vydává kytarovou školu zadarmo, tak by se na to měl radši vykašlat.mojehudebniny.cz píše:Nevíte někdo, kde by se dala sehnat kytarová škola pro začátečníky zcela zdarma? Může být i anglicky. Díky
A stejná rada jakou dáváte vy: Až vám někdo řekne, kde seženu kytarovou školu zadarmo, tak ho odmítněte!
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
-
Teorge
Když tohle radíš, tak ti tahle rada při hraní určitě přinesla nějaké úspěchy a zkušenosti, o které se s námi můžeš tady podělit. Je to tak?mojehudebniny.cz píše:Ve firmu Ray o Ray Charlesovi říká producent: Think pennies - have pennies, think dollars - have dollars.
- proto už nehrejte zadarmo
- držte si svoje ceny
- budete mít více času a úspěch se dostaví
To je naprosto jisté, Až vám někdo řekne hrej zadarmo, tak ho odmítněte.
Já to vidím jako docela důležité téma!
Dneska je bohužel muzikant v jiné pozici než kdysi. Díky technickému pokroku a dostupnosti CD není problém, aby všude "něco" hrálo a to dost kvalitně i nahlas pro většinu lidí..Dost muzikantů to "donutilo" hrát za nedůstojných podmínek, někdo otevře hospodu, pozve si kapelu, aby si ještě ona udělala plakáty a propagaci, pak je zkasíruje za konzumaci a pošle je domů, zas za její náklady. Nebo klidně odvolá akci pár hodin předem, protože si to rozmyslel. Vždyť o co jde, jen o pár muzikantů-bláznů, co na příští zavolání kývnou zas..
Znáte také z vašeho okolí?
Dneska je bohužel muzikant v jiné pozici než kdysi. Díky technickému pokroku a dostupnosti CD není problém, aby všude "něco" hrálo a to dost kvalitně i nahlas pro většinu lidí..Dost muzikantů to "donutilo" hrát za nedůstojných podmínek, někdo otevře hospodu, pozve si kapelu, aby si ještě ona udělala plakáty a propagaci, pak je zkasíruje za konzumaci a pošle je domů, zas za její náklady. Nebo klidně odvolá akci pár hodin předem, protože si to rozmyslel. Vždyť o co jde, jen o pár muzikantů-bláznů, co na příští zavolání kývnou zas..
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
-
Teorge
Podobné jednání nevnímám jen u muzikantů, ale celkově ve společnosti. Např včera brácha prodával mobil za 1000Kč a kupující ho poprosila jestli by ho nedovezl do vedlejšího města. A když byl v polovině cesty tak mu poslala SMS "Omlouvám se,ale neprodala jsem svůj telefon, tak ten váš nemůžu vzít."...
Prostě hodně lidí vůbec nemyslí na ostatní..
Prostě hodně lidí vůbec nemyslí na ostatní..
zzbar: Díky. Podobní hloupí vychcánci (a nebo ať už je za tím cokoli, třeba skrytá reklama) mi hrozně lezou na nervy.
Bohužel se kvůli tomuto přiblblému příspěvku určitě rozvíří diskuze a to je pro onoho "podnikatele" dobrá reklama.
Doufám, že to bude moderátory vyhodnoceno jako komerční reklama (i když se to tváří jako nevinný příspěvek) a toto vlákno se co nejdřív zamkne.
Teorge: Ono to prý přináší nejen úspěchy, ale taky více času
Bohužel se kvůli tomuto přiblblému příspěvku určitě rozvíří diskuze a to je pro onoho "podnikatele" dobrá reklama.
Doufám, že to bude moderátory vyhodnoceno jako komerční reklama (i když se to tváří jako nevinný příspěvek) a toto vlákno se co nejdřív zamkne.
Teorge: Ono to prý přináší nejen úspěchy, ale taky více času
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Milane, už o tom vím a nadhodil jsem o k diskuzi s moderátory - tváří se to jako "skrytá" reklama, asi to bude chtít vysvětlení od uživatele.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008