ITIetalista píše:podľa mňa lepšie začať na elektrike ak sú na to peniaze.
Čo ak mám peniaze na varhany? Mám si ich kúpit? Tohle přeci není o penězích, ale o nátuře, zálibách, vkusu, schopnostech každého jednotlivce.
Chápu, že srovnáváš cenu akustiky s elektrikou, ale já znám akustiky, co jsou dražší než elektrická kytara.
Osobně bych do toho peníze netahal. A navíc jsou to podle mě rozdílné nástroje, jak třeba stavbou těla, strunami, zvukem, stylem hry, mobilitou
ITIetalista píše: lepšie a ľahšie sa dá na elektrike naučiť.
Tak to ti závidím. Já jsem se trápil i se zobcovou flétnou. Na starý kolena jsem se zbláznil a splnil si svůj klukovský sen a pořídil si elektrickou kytaru.
Chtěl jsem ovládnout tu nespoutanou sílu agresivní cirkulárky a bylo mi jedno, že pořád dokola opakuji tři stejné tóny. A hlavně když to bylo hodně nahlas. Připadal jsem si jako metalová hvězda kvůli které holkám vlhnou kalhotky. A postupem času jsem zjistil, že na tuhle kytaru se dá hrát i na čistý kanál a najednou jsem slyšel ty hrozný chyby a začalo mi to vrtat hlavou.
Ani nevím proč tohle píšu. Prostě, kdo chce hrát jen venku u ohně, ať si pořídí adekvátní nástroj. Kdo chce valit matalový kila, pořídí si elektrickou a třeba časem zjistí, že ta akustika není od věci.