Nic víc k tomu není, jen tahle holota.
Tělo je v docela hezkym stavu a skoro je mi líto to orvat na dřevo což bylo v plánu, takže se pokusím zachránit původní barvu, která se sice na kousku odloupla při sundavání toho podivnýho "pickguardu"(BTW: ví někdo jestli to může bejt origo, nebo už je to napadeno kutilem?), ale snad to poléčím.
Hůř je na tom krk, je sice rovnej, ale je špinavej, podřenej, hmatník naštětkovanej čímsi a pražce do 5. polohy v podstatě nejsou, takže kupa práce a hlava je uplně nakaši a mechaniky taky před smrtí, takže teď k dotazům:
Originál stav vzhledem k tomu co z toho zbylo asi nemá cenu řešit, nechci to do vitríny, ale na hraní. Nepožaduju od toho nic převratnýho, jen aby to hrálo.
1. jaký by bylo smysluplný osazení snímači? Co nejuniverzálnější, blues - rock apod.
2xSC jako původně mi moc nešmakuje, rád bych tam měl HB, ale podotýkám, že plnotučnej HB se tam nevejde, jedině ve velikosti SC a do těla bych hoodně nerad řezal. Buď HB/SC nebo HB/HB, nějaký rozepínání? Nebo snad P90 kdyby se vešla?
2. jolaní kobylka to má za sebou, ale je děsně nízká, takže abych tam dostal nějakou jinou TOM, budu muset podložit/zaklonit krk.
O kolik je to tak snesitelný, aby to ještě hrálo/nezlomilo se to po natažení strun?(asi 9ky abych byl bender)
3. Ladící mechaniky jsou dost jetý a ten plech na kterym držej je polámanej. Má smysl pokoušet se sehnat původní, jak na tom byly s kvalitou, nebo vyhoví moderní náhrada?
Stejně budu muset hlavu dělat z gruntu, takže nějaká rozteč šroubků ve dřevě mě nepálí
4. Protože rámečky snímačů a dekl kolem poťáků budu vyrábět, možná už při výrobě by bylo možno myslet na odstínění, ale jak na to, když to není fošna, ale semihollow?
Nemám s tím velký ambice, nebudu do toho kupovat sejmůry, gotohy, mordory nebo nevim co, ono asi na jolanu by to asi ani nemělo smysl, ale rád bych abych se za to nemusel stydět a co půjde bych rád tvořil sám.
Něco už v hlavě mám, ale kdyby někdo měl nějakej ženiélní plán co s tím, byl bych rád.
Díky