Kerrianne

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Smile

Re: Kerrianne

Příspěvek od Smile »

jj. a snimace jsou bez krytu. :) a ta barva je vazne svitiva, syte cervena...:-D
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Smile

Příspěvek od Smile »

mame tu malej update :) nakonec bude bila :-D cela, i krk. teda, pickguard bude cernej, ale drevo bude cely nabilo :-D dneska jsem neco malo udelal - diry na strap locky, diru pro jack, diry pro chyceni deklu tremola vzadu a hlavne jsem vymyslel, jak udelat pickguard. original bohuzel nemuzu, protoze jsem blb a koupil jsem malej kus toho plastu na PG (jenom velikost A4), takze jsem to musel trosku zaimprovizovat, aby to zakrylo vsechno, co zakryto byt melo a jeste to vypadalo dobre. jak se mi to povedlo posudte sami :) ten zub na fotce vlevo nahore (nad hmatnikem) je proto, ze tam drzi ten papir izolepou, je to otazka jednoho strihnuti a zub nebude :)

FOTKA ZDE

meh, nevim proc, ale kdyz ted koukam na tu fotku, tak mi ta kytara pripomina danelectro....:-O
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
J.J.
Rádce

Příspěvek od J.J. »

No vidíš, už to začíná vypadat k světu. Jen tak dál.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

žádná bílá - nech to v tý základovce kámo - vypadá to fajně...
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Smile

Příspěvek od Smile »

J.J.: dik :)

MrB14ck: nenecham, me se ten plnic nelibi :-D pripomina mi to takovy ty fenderovsky "gay" barvy, jak to tady nekdo na foru nazval :-D nic proti nim, ale me se to nelibi. takze bude bila :-D
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

Smile píše:J.J.: dik :)

MrB14ck: nenecham, me se ten plnic nelibi :-D pripomina mi to takovy ty fenderovsky "gay" barvy, jak to tady nekdo na foru nazval :-D nic proti nim, ale me se to nelibi. takze bude bila :-D
ja sem milovnik fenderovskych "gay" barev :lol: :lol:
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Stanley06
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley06 »

ale jistěěě, bílá je přeci mnohem víc mužská barva :mrgreen:

PS: koukam že ti ta kytara trvá ještě dýl než ten aparát co jsem ti dělal :lol:
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
Smile

Příspěvek od Smile »

Stanley - me se proste hrozne libi telecaster Jima Roota, ja si nemuzu pomoct...:-D a bude rozhodne hotova driv, nez ten aparat, protoze mam takovy nemily tuseni, ze ten se popisku nedocka asi nikdy :-D
kocour
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kocour »

meh, nevim proc, ale kdyz ted koukam na tu fotku, tak mi ta kytara pripomina danelectro....:-O
Mně ne. Ale za Danelectro bych se vůbec nestyděl. :wink:
-kcr-
Strato Collins / Tele H-Btn / Axis (MM copy) / Yamaha EZ AG midi / VOX Pathfinder 10 / E-piano Yamaha / TurboCAD 15 2D / www.yitars.de
Smile

Příspěvek od Smile »

tak, vcera jsem kytaru odnesl kamaradovi na nalakovani, rikal, ze do ctrnacti dnu by to melo bejt hotovy :)
Smile

Příspěvek od Smile »

tak telo je nalakovany, krk zustane bez laku, mozna bude navoskovan :-D ted konecne vyriznout ten pickguard. to bude taky sranda. zkusim to vzit rezakem na papir, snad to nejak pujde, je to jen jednovrstvej...:-P

fotka:

Obrázek
J.J.
Rádce

Příspěvek od J.J. »

Pěkný. Ta hlava zůstane přírodní?
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
Smile

Příspěvek od Smile »

JJ - jo :) ale necham tam asi vyrejt nejaky logo nakonec :-D
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Zdarec chlapi, sorry že to tu oživuju, ale byli jste někdo za poslední dobu v kontaktu s Djumilem? Na FB nereaguje a telefon má nejspíš jiný, protože číslo neexistuje :D
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Smile

Příspěvek od Smile »

kua to to ale trvalo, uplne se stydim, jakej jsem flakac...

no, pickguard je nakonec ocelovej natrenej nacerno, puvodni plast se neosvedcil (silene se zvlnil po pritazeni sroubku :-D). na fotce se to leskne jak svina, ve skutecnosti to je celkem nudna cerna, pokud se na to clovek nepodiva hodne zblizka. samozrejme jsem to ja debil uz stihnul cely poskrabat, protoze je tam asi moc silna vrstva a po zaschnuti podle toho, co psali na plechovce s barvou, to bylo jeste moc mekky. co se da delat :-D rozpinani snimacu se zatim nekona, protoze se mi podarilo znicit push/pull potak (vytrhnul jsem nejak osicku....:-D), vubec se ta elektronika srala jak mohla, ale ted uz to konecne funguje, jak ma.

Obrázek

premejslim, ze nejaky logo na tu hlavu jeste dodelam.... uvidime
jastud

Příspěvek od jastud »

Hezké. Hlavu bych nechal jak je.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
J.J.
Rádce

Příspěvek od J.J. »

No vidíš, ten pickguard bych se mi asi líbil spíš nějakej konvenčnější, ale celkově je to pěkný. To logo bych na tu hlavu nějaký zkusil, takhle je tam podle mě moc nevyužitýho místa. Budou časem i nějaký zvukový ukázky?
Smile

Příspěvek od Smile »

http://www.epaintstore.com/images/D/Mas ... Finish.jpg

tady obrazek ty barvy ve vzorniku, v realu je to o dost tmavsi a hezci rekl bych. ale ta fotka je priserna :-D

kazdopadne dik za pochvaly :)

a jeste bych rad podekoval vsem z fora, kteri mi s tim pomohli, hlavne Kocourovi (souradnice tela a pickguardu), JJovi (skvela prace na tele dokurvenym "mistrem" Žumilem), Moleekovi (souradnice hlavy, konzultace ohledne designu) a Nerovi (spooousta konzultaci a popohaneni, at s tim uz sakra neco konecne delam :-D) a vsem, kdo mi tu radili s malymi problemy na ty sakra dlouhy ceste :-D

zvukovy ukazky budou, az vymyslim, cim a jak to nahrat a az se trosku "szijeme" :)
kocour
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kocour »

Sympatická kytara :!: gratuluju ... a koukej ji denně prohánět, aby se vyhrála.
:wink: -kcr-
Strato Collins / Tele H-Btn / Axis (MM copy) / Yamaha EZ AG midi / VOX Pathfinder 10 / E-piano Yamaha / TurboCAD 15 2D / www.yitars.de
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Smile píše:... a Nerovi (spooousta konzultaci a popohaneni, at s tim uz sakra neco konecne delam :-D
Asi jsem nebyl dost důkladný, když jsem ji nezastihl dokonečenou, než jsem zmizel :mrgreen:

A koukej tam vymyslet nějaké logo :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“