Značka Vaší basy?

Precission, Jazz, Modern, ...

Jaká je značka Vaší basky ???

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Renderik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renderik »

jo to verim, ale vetsinou to nejsou ty pravy signature s kterejma hrajou, ale jakoby levnejsi vyroba a tak jestli vis co myslim..
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

NO to je jasný, ale třeba tkaová K7 za 45k není podle mě zrovna kopie na pár kaček...
Ale jina ktřeba Telecaster Derycka Whibleyho tady mají od Squieru za cca 7k, takže to o něčem vypovídá. Ale třeba té mé oblíbené K5 bych se nebál (stojí cca 25k)
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Renderik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renderik »

j myslim ze ta je v pohode akorat jestli mas rad aktivky teda pac je tam hrozne potaku na muj vkus, ja spis passive :)
Renderik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renderik »

jo a presne jak rikas squiery delaj jenom kopie...ale deryck hraje beztak na fendra sveho upraveneho akorat si udelal vlastni model u squiera pac je to levny ..:p
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Jo mám rád aktivky :-) Jous tam 4 po´táky (což jsem ale měl i u své předchozí - pjčené- pasivky!) Je tam volum a balancer (klasika) a pak půlený treble/bass a středy/frekvence středů (to nevi mco přesně znamená) Když jsem četl recenzi, tka prý je to tam schválně, že nešli moc naladit středy :-) jediný co se mi na ní nelibí tak je vstup na jack :-(
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Renderik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renderik »

jediny co se mi na ni nelibi ze vypada jako placacka na mouchy(bez urazky) jen mi to tak prislo, ale jo zvukove bude nabouchana a ty stredy taky nevim co presne znamenaj to uvidis az si na ni zahrajes
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Kamoš jeden si ji chce kupovat...a kdybych si ji za pár let koupil taky, tak pár kilometrch byly dvě!! To se snad jinde v republice nestane :-)
Jako bral bych ji, ale napřed pořádnou paraturu - nějaké Harkte VX3500 nebo tak...a pak můžu koupit novou basu. Mám totiž více než dobrou.

Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Ibanez, zdá se, vítězí....u mě stále vyhrává Jackson :), zvláštní, jak málo lidí tuhle značku používá:arrow: asi jen já :D
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
cenda

Příspěvek od cenda »

Já mám Samick 5 drát a super... řek bych že ani an tom harwaru nešetřili...
Tirmano Wolf

Ashton AB2

Příspěvek od Tirmano Wolf »

Já mám do začátků Ashton AB2, na to, jak je levná, má podle mě slušnej zvuk (i když je to moje první basa, takže nemohu porovnávat). Takže já hraju na Ashtona, časem bych chtěl Ibanez :wink: , ale možná bych zkusil i Jacksona.
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Stanley píše:Ibanez, zdá se, vítězí....u mě stále vyhrává Jackson :), zvláštní, jak málo lidí tuhle značku používá:arrow: asi jen já :D
Ono je to tím, že oni těch bas zas tolik nedělají, a u nás je to navíc docela dost nedostatkový zboží.
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Nesst píše:
Stanley píše:Ibanez, zdá se, vítězí....u mě stále vyhrává Jackson :), zvláštní, jak málo lidí tuhle značku používá:arrow: asi jen já :D
Ono je to tím, že oni těch bas zas tolik nedělají, a u nás je to navíc docela dost nedostatkový zboží.
Pravda, Jackson dělá spíš elektriky, ale že by se u nás Jacksonky neprodávaly...basy moc ne, to je pravda, ale kejtry máš pomalu v každejch hudebninách, kde maj trošku metalovější sortiment :)
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Jo, sorry, myslel jsem pochopitelně basy. Však kytaru Jackson má každej 4 metloš :wink:
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Nesst píše:Jo, sorry, myslel jsem pochopitelně basy. Však kytaru Jackson má každej 4 metloš :wink:
Hehe :lol: , to je pravda, potvrzuji: teďka jsme se sešli ve zkušce takové jamovací uskupení: Já hrál na Jackson basu a nouzově na Marshall Valvestate. Jeden kytarista: Jacksonku Dinky, Marshall JCM-900 a Boss MT-II; druhej kytarista: Jackson Rhoads, Boss MT-II, Marshall JCM-800. Všimli jsme si toho až po půl hodině :lol: Takže Bossy, Jacksony a Marshally jsou echt metal 8)
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

No tak já mam Arii i Jolanu (viz podpis) . 2x hlasovat nemůžu :cry: ale z nějakýho důvodu jsou tyhle 2 značky pospolu, takze OK :D Jinak znám pár trashmetalovejch kapel a tam vládne Jackson v závěsu je Ibanez. Vysněnou basu ani nemam, ale nejspíš to bude Ibanez. Ale na co (zatim) nemam to neřešim :shock:
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Cliff

Příspěvek od Cliff »

Ibanez vede co ? :D se nedivím
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!
Obrázek
Obrázek
facha.music

jedine PELE

Příspěvek od facha.music »

PELE - meli jsme v kapele dva basaky s touhle ceskou znackou a lepsi jsem neslysel...
du-lo

Příspěvek od du-lo »

PELE je ceska handmade znacka. To se nedivim, ze nemaji chybu. Zvaste pokud je ten pan sikovnej :)

MTD v hlasovani neni, dal jsem ostatní :)
shaator

Příspěvek od shaator »

Nikde jsem nenašel gibsonku tak sem hlasoval pro to co mám... Squier jsem dost hodně spokojenej. Ono se říká u těchhle značek musíš trefit kus. A asi se mi to povedlo. Hrál sem na plno ruznejch než jsem ji koupil. Mezi nima i origo fender a nehrál tak dobře jako ten squier. Ale do budoucna to bude jedině Gibson thunderbird IV p :wink: 8) :) earl white...
Squier by Fender Standard Jazz Bass, Klotz, warwick black line, trsátka jedině Jim Dunlop
Folwik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Folwik »

tak ja mám Squier Jazz Bass ... a vzhledově se mi asi nejvíc líbí právě JazzBass :)
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“